Metal Heart Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 ... da-mi un semn, te-am prins in niste poze. Si ca pozele sa nu ajunga la cine nu trebuie, sa-mi zici pe PM ce marca avea combinezonul de pe tine » Post actualizat in 28 Dec 2015 08:14"Care-ai..." Mi-e foame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Nu doar combinezonul , tot echipamentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 28, 2015 Autor Share Postat Decembrie 28, 2015 Neeeah, ca la cizme nu-mi dau seama de marca doar din poze. Se vede doar ca-s din alea mai pricopsite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Si prin Timisoara bazaia ieri un RR . Superba vremea dar imprejurarile au facut ca mobra mea sa zaca in garaj din pacate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 A facut ceva suspect sau de ce sunt secrete pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Facea wheelie de Craciun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 hai Metal Heart, lumineaza-ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Radu Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 daca pui poza cu motoru poate il recunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 28, 2015 Autor Share Postat Decembrie 28, 2015 Nu, n-a facut nimic deosebit sau iesit din comun. umai ca aveam aparatul in brate si l-am "ochit" in vreo 3 cadre - poate vrea sa se vada cum a iesit! Nu ai in fiecare an ocazia sa iesi cu moto pe 27 decembrie, iar o dovada-n plus da bine la povestirile de la gura sobei! » Post actualizat in 28 Dec 2015 15:01Omul e inca la Stuf, a adormit pe plaja mort de beat Neah, nu era nimeni la Stuf, erau trase oboloanele! » Post actualizat in 28 Dec 2015 15:03daca pui poza cu motoru poate il recunoastem R6, prima generatie, combinatia standard de alb, rosu si negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Nu e mai simplu sa pui pozele si cel caruia ii trebuie le vor lua? Atata timp cat au fost facute in spatiu public nu e nici o problema. Sau vrei bani pe ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 (editat) nu va ganditi ca poate avea o pasagera care nu e #oficiala# si sa nu-i strice omului sarbatorile ???(a si specificat la inceput sa nu ajunga la cine nu trebuie ) Editat Decembrie 28, 2015 de banat rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stanciu Liviu Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 nu va ganditi ca poate avea o pasagera care nu e #oficiala# si sa nu-i strice omului sarbatorile ???(a si specificat la inceput sa nu ajunga la cine nu trebuie ) Pai nu pricepe .. e BIBA ...nare de unde sa stie ... ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Radu Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 » Post actualizat in 28 Dec 2015 15:03 R6, prima generatie, combinatia standard de alb, rosu si negru. ok stiu vreo 3 persoane cu aceste culori pe motor. Ce culoare avea casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 off doamne, cata rautate! Nu mai poti lua o samariteana care face autostopul in spate pe moto, ca imediat se interpreteaza. )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 @Metal - pune dom'le pozele . Fa-l de ras Auzi la el sa se dea cu mobra prin vama acu in decembrie. Asa ceva.... Deci? Cine-i raiderul? Sa inceapa pariurile .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 29, 2015 Autor Share Postat Decembrie 29, 2015 ok stiu vreo 3 persoane cu aceste culori pe motor. Ce culoare avea casca? Shark, alba cu ceva dungi negre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate