gaby_d2006 Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 Salut, vreau sa înlocuiesc filtrul de aer OEM al Dragstar-ului meu cu unul custom ca cel in poza. Nelămuririle mele sunt: 1. Voi avea alt sunet ? 2. Influențează cantitatea de aer necesara combustiei si v-a trebui ulterior reglate carburatoarele? ( Am tobe "goale", am scos si baffle-urile. Mentionez ca de atunci am pierdut putin din cuplu deci oricum ar trebui sa reglez carburatoarele) 3. Avantaje/Dezavantaje? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 Salut, vreau sa înlocuiesc filtrul de aer OEM al Dragstar-ului meu cu unul custom ca cel in poza. Nelămuririle mele sunt: 1. Voi avea alt sunet ? da, dar daca ai tobe nesimtite nu prea o sa-l mai auzi 2. Influențează cantitatea de aer necesara combustiei si v-a trebui ulterior reglate carburatoarele? ( Am tobe "goale", am scos si baffle-urile. Mentionez ca de atunci am pierdut putin din cuplu deci oricum ar trebui sa reglez carburatoarele) da, influenteaza, cel mai bine e sa montezi un jet kit, poate chiar o sa castigi 2-3 cai 3. Avantaje/Dezavantaje? la motocicleta ta eu nu vad vre-un avantaj, daca te face pe tine sa te simti mai implinit... fa-o si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaby_d2006 Postat Ianuarie 12, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2016 da, dar daca ai tobe nesimtite nu prea o sa-l mai auzi da, influenteaza, cel mai bine e sa montezi un jet kit, poate chiar o sa castigi 2-3 cai la motocicleta ta eu nu vad vre-un avantaj, daca te face pe tine sa te simti mai implinit... fa-o si gata Da, am tobe nesimțite ). Mersi de răspuns ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 Ca sa faci o manevra cat de cat ti-as recomanda urmatoarele: Filtru KN, jet kit, tobe dedicate(Silvertail, Vence n Hines, etc). Doar asa vei avea de castigat cativa caluti. Daca schimbi doar filtrul sau doar tobele n-o sa iasa mare branza. Ma rog, o sa iasa zgomot in cazul tobelor. ) P.S. Care poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 1. Da, 2. Da. 3. O sa fie OBLIGATORIE rejetarea carburatoarelor, in caz contrar o sa distrugi motorul (amestec sarac, temperatura mare). Daca e facuta ca lumea acesta operatiune, o sa ai un DragStar pe steroizi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 cum ar zice unii, "nu se merita" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate