Sari la conținut

Probleme f3 pornire la rece.


Postări Recomandate

Pot sa iti spun din experienta mea ca am avut unF2 si tot asa nu pornea. Am curatat bujii, etc, pana am avut inspiratia sa le pun la masa sa vad cum dau scanteie (Care era rosie, slaba, etc).

Am schimbat bujiile si nu am mai avut probleme cu pornirea.

 

nu te zgarci si cumpara bujii noi. Motociclismul este un sport scump, ori iti permiti sa il practici ori nu. Nu prea e loc de compromisuri!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Are scateie perfecta si invarse si cu socul tras. Eu o am din septembrie si nu am verificat supapele. Bujiile mentionez ca sunt Noi fisele schimbate ulei schimbat... Nu vrea sa o ia cand e rece de loc. Am descarcat baterie de masina si de geaba 😢. Cred ca o sa ii fac un test de compresie. Carburatia este reglata... De tras trage la fel de bine, adica nu am vazut vreo diferenta la mers de cand face figuri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Problema este mecanica , nu electrica . Verifica in prima faza compresia . Vei constata ca ai diferente mari intre pistoane si sunt sanse ca reglajul supapelor sa remedieze problema . Daca uzura se manifesta la nivelul pistoanelor , va fi nevoie de putin mai multa munca . Eu am renuntat sa mai repar un F3 cu manifestari identice si l-am vandut ca " donator de organe " ptr alt F3 .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Arthur, pe "donatorul de organe" l-am resuscitat si m-am dat cu el o vreo luna, dupa care a ramas fara carene (defapt alea erau piesele de care aveam nevoie in alta parte); motocicleta e functionala, dar intr-adevar are probleme cu pornirea din cauza compresiei scazute. Urmeaza un rebuild anul asta (in primul rand refacut jocul la supape, pt a remedia compresia - am mai facut-o la celalat F3, acum are 12,2 - 12,8 bar compresia), alt set de carene si multi km & fun :)

Marinus Sat - incepe cu un test de compresie, apoi vezi ce e de facut.

Editat de high_voltage_tm
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...