bogdanwyp Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Doresc sa achizitionez un astfel de model. Ma poate ajuta cineva din Bucuresti sa o pot incerca , sa pot macar sa stau in sa sa vad cum ma incadrez? Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 22, 2016 Admin Share Postat Ianuarie 22, 2016 United Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freedomfighter Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Nou sau SH? In SH pot sa te ajut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 22, 2016 Admin Share Postat Ianuarie 22, 2016 Pai baga niste poze sau da un link, sa visam si noi iarna :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanwyp Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2016 Sh, as vrea ceva dupa 2010 ca stiu ca au suferit ceva modificari. » Post actualizat in 22 Jan 2016 14:32 United Motors Ultima data cand am fost nu aveau. As vrea macar la rece sa ma sui pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delo Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Sh, as vrea ceva dupa 2010 ca stiu ca au suferit ceva modificari. » Post actualizat in 22 Jan 2016 14:32 Ultima data cand am fost nu aveau. As vrea macar la rece sa ma sui pe ea E OK, acum e oricum minus afara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Doresc sa achizitionez un astfel de model. Ma poate ajuta cineva din Bucuresti sa o pot incerca , sa pot macar sa stau in sa sa vad cum ma incadrez? Va multumesc. daca nu ai macar 85-90kg e f greu sa o manevrezi la viteza mica(eu am 74 kg si nu reusesc sa o ridic decat f greu pe cricul central)... are masa maxima peste 500kg,este lunga si lata greu de manevrat in spatii inguste,in schimb treaba se schimba la drum..e ca o locomotiva,trage la fel in orice treapta si indiferent de incarcare....pozitia de condus e f buna dar dupa 200-250 km tot iti amorteste fundul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanwyp Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2016 Am 95 kg si 1, 87 fac sala de mult nu e pb greutatea. » Post actualizat in 22 Jan 2016 19:13 Nou sau SH? In SH pot sa te ajut eu Stii vre-o oferta buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Ianuarie 22, 2016 Share Postat Ianuarie 22, 2016 Sincer nu am vazut prea multe astfel de motociclete in Romania, de fapt am vazut doar una si nici aia nu stiu daca era inmatriculata in Romania. Aceeasi problema, cu "probatul" am avut si eu din moment ce nu sunt prea multe M1500 asa ca am mers pe instinct siam probat-o dupa ce mi-am cumparat-o. Cu privire la oferte cred ca deja ai studiat mobile.de Succes la vanatoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanwyp Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2016 Asa m-am hotarat si eu cand am cumparat Z-ul dar a fost o moto de 3500€ , cand dai 7000-8000 pe o moto...parca ai vrea sa vezi cum incapi pe ea macar daca nu poti da o tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Ianuarie 23, 2016 Share Postat Ianuarie 23, 2016 Iti inteleg teama. Si eu am fost in aceeasi pozitie. Poti incerca siteul http://cycle-ergo.com/ daca vrei sa iti faci o idee de pozitia de condus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanwyp Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2016 Iti inteleg teama. Si eu am fost in aceeasi pozitie. Poti incerca siteul http://cycle-ergo.com/ daca vrei sa iti faci o idee de pozitia de condus. Util! Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Ianuarie 23, 2016 Share Postat Ianuarie 23, 2016 Sunt cel putin 2 useri de pe aici care au, unul e textex, cel mai probabil te poti sui pe ea la primavara sa vezi cum stai, da-i un mesaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 23, 2016 Admin Share Postat Ianuarie 23, 2016 textex si road-runner 1400, de ei vorbeam. Site-ul ala este ceva orientativ, care nu are nicio legatura cu feelingul real. GTR-ul este superb, ti-am raspuns cu mai multe detalii la PM-ul tau. La inaltimea si greutatea ta iti vine manusa, ia-l fara sa-l mai probezi, ambii dintre cei doi posesori de mai sus sunt la fel de inalti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanwyp Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2016 Sunt cel putin 2 useri de pe aici care au, unul e textex, cel mai probabil te poti sui pe ea la primavara sa vezi cum stai, da-i un mesaj. Multumesc mult, ma tot uit pe net si m-am debusolat de tot. Parca mi-ar face cu ochiul si un rt 2009-2010 dar cam sare de buhget sau are peste 50.000km si mi se pare cam mult....ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 23, 2016 Admin Share Postat Ianuarie 23, 2016 Cum ti-am spus si in PM, nu gasesti RT sub 50.000 km fara 10.000 euro. Poate avea si 70-80.000, motorizare este fiabila, desi arhaica ca si structura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Ianuarie 23, 2016 Share Postat Ianuarie 23, 2016 (editat) Pe la 8000 euro iti gasesti 1400 GTR in Germania cu pana 20.000 km in bord. Mai adaugi ~450 euro adusul in tara si esti gata. Oricum, dpdv al preturilor acum este momentul optim pentru ca din a doua jumatate a lui Februarie deja incep nemtii sa se incordeze si nu mai lasa la pret. Editat Ianuarie 23, 2016 de Adixgl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanwyp Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2016 Multumesc de mesaje imi sunt de mare ajutor. Am avut z750 , a fost prima mea moto cu care am mers un sezon si 5000+. M-am hotarat sa o schimb datorita confortului. Nu cred ca gtr-ul e usor de condus dar nici prea mare dif nu cred ca e » Post actualizat in 23 Jan 2016 15:24 Pe la 8000 euro iti gasesti 1400 GTR in Germania cu pana 20.000 km in bord. As vrea modelul dupa 2010 . A suferit atunci modificari majore. Oare cat de fiabile sunt motoarele? Daca o iau la 30-40mk au probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 23, 2016 Admin Share Postat Ianuarie 23, 2016 Probabil te referi la greutatea motocicletei, nu conteaza, tine de tehnica si experienta. GTR, ca oricare model greu se conduce ca un scuter, odata ce l-ai pus in miscare. Ai totusi aproape 100 kg si 187 cm, nu esti pirpiriu! Oare cat de fiabile sunt motoarele? Daca o iau la 30-40mk au probleme? Ti-am explicat, simplul fapt ca din 2007 pana in 2016 sunt nemodificate dpdv tehnic ca si motorizare (au fost adaugate gadgeturi, dar motorul este acelasi) spune totul despre fiabilitatea motorului. PS: Pana la urma imi citesti PM-urile, vad ca pui intrebari repetitive si nu vreau sa obosesc degeaba raspunzand de doua ori!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanwyp Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2016 Probabil te referi la greutatea motocicletei, nu conteaza, tine de tehnica si experienta. GTR, ca oricare model greu se conduce ca un scuter, odata ce l-ai pus in miscare. Ai totusi aproape 100 kg si 187 cm, nu esti pirpiriu! » Post actualizat in 23 Jan 2016 15:30 Ti-am explicat, simplul fapt ca din 2007 pana in 2016 sunt nemodificate dpdv tehnic ca si motorizare (au fost adaugate gadgeturi, dar motorul este acelasi) spune totul despre fiabilitatea motorului. Nu mi-e frica de greutate, ca orice motor trebuie tratat cu respect si luat incet mai ales la inceput. Pacat ca nu sunt si la noi mai multe obtiuni de a testa motorul inainte de cumparare PS: Pana la urma imi citesti PM-urile, vad ca pui intrebari repetitive si nu vreau sa obosesc degeaba raspunzand de doua ori!! Citesc tot si am raspuns si pm si aici.Sunt curios si de parerea celorlalti colegi. Iti multumesc fff mult pt raspunsuri si scz daca ti-am creat vre un discomfort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 23, 2016 Admin Share Postat Ianuarie 23, 2016 Nicio problema, vazusem aceleasi intrebari si de-aia te-am chestionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanwyp Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2016 Sunt putin derutat. Nu stiu cum sa fac sa iau decizia corecta. 7-8m pe un motor nu sunt bani putini pt mn. Stii cum e...scz inca o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 23, 2016 Admin Share Postat Ianuarie 23, 2016 Se spune ca alegi pana culegi. Cumpara ce-ti place si cu asta/basta. Ia GTR, este un motor superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanwyp Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2016 Se spune ca alegi pana culegi. Cumpara ce-ti place si cu asta/basta. Ia GTR, este un motor superb. Asa am sa fac. Sper sa am norocul de la prima motocicleta adusa tot din IT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanwyp Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2016 http://olx.ro/oferte/q-kawasaki-gtr-1400/ Astea le-am gasit asa la prima gugalire! Pune mana pe telefon si suna-i si vezi care te lasa sa te sui pe ea... Uite vezi...la asta nu m-am gandit. Multumesc frumos, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate