Calin Calinutz Postat Ianuarie 30, 2016 Share Postat Ianuarie 30, 2016 In sfarsit acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Ianuarie 30, 2016 Share Postat Ianuarie 30, 2016 Frumoasa,sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute.Cat te-a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin Calinutz Postat Ianuarie 30, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2016 Dupa multe negocieri 4000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Ianuarie 30, 2016 Share Postat Ianuarie 30, 2016 Dupa multe negocieri 4000 Destul de putin te-a costat. Kilometrii aia sunt reali? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin Calinutz Postat Ianuarie 30, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2016 Nu e de vanzare si nici nu o sa o vand degraba asa ca nu vreau sa i fac reclama.motocicleta e cumparata de un cunoscut care este defapt unicul proprietar.de aici si pretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Ianuarie 30, 2016 Share Postat Ianuarie 30, 2016 Salutare! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente! Am si eu cateva intrebari legate de acest model pentru ca sunt si eu interesat de asa ceva: 1. Ai cumparat-o din Romania? In sensul ca s-a dat cineva cu ea aici sau ai cumparat-o prin intermediar de afara? 2. Ce inaltime si ce masa ai? Cum ti se pare motoreta pentru dimensiunile tale? Eu am 1.9 inaltime si 78 de kg. Am avut un GSR, dar la drum lung imi cam amorteau picioarele pentru ca erau prea indoite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin Calinutz Postat Ianuarie 30, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2016 Sincer sa fiu inca nu mam dat cu ea deloc.asa ca nu pot sa ma dau cu parera.nu e cumparata din romania si nici prin intermediari.e luata de la un prieten.dupa ce o inmatriculez si ma dau cu ea o sa revin cu pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Ianuarie 30, 2016 Share Postat Ianuarie 30, 2016 s-o stapanesti sanatos fazer 8 nu are cric central? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin Calinutz Postat Ianuarie 30, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2016 Nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 la ce s-au gandit japonezii cand nu au pus cric central pe modelul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Ianuarie 31, 2016 Share Postat Ianuarie 31, 2016 la ce s-au gandit japonezii cand nu au pus cric central pe modelul asta? S-au gandit la Honda, pentru ca cei de la Honda sunt cam zgarciti cu dotarile de genul asta pe motocicletele lor naked. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Februarie 6, 2016 Share Postat Februarie 6, 2016 noroc ca pune kawasaki accesorii la modelele noi de i-a facut si pe ei sa faca la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin Calinutz Postat Februarie 22, 2016 Autor Share Postat Februarie 22, 2016 Nu stie nimeni de unde sa cumpar o burta pentru acest model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Nu stie nimeni de unde sa cumpar o burta pentru acest model? De la Shaorma Dristor. Sper ca stii de gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Incearca de aici: /index.php?/topic/695222-bug-spoiler-moto/?hl=bugspoiler&do=findComment&comment=3431267 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate