ngtmircea Postat Iunie 9, 2016 Share Postat Iunie 9, 2016 White Wolves MC România organizeaza in perioada 17-19 iunie 2016 a treia editie a intrunirii moto CHARIOTS OF FIRE-> Doua zile incendiare de concerte - Ramm Brand(T), Jump Rock Band, Fratii Jdieri, Ataria, Bronx Roby, Desperado-> Motocross Stunt Show-> Erotic Dance Show - Roxy Blond-> Concursuri cu premiii-> Pool party in piscina cu apa termalaCel mai mare eveniment moto din vestul Transilvaniei !Intrare: 30 RON/persoana/eveniment*** Motociclistele pe propriul motor au acces gratuit ***Locatie: Felix Baile 1 Mai Strandul cu valuri https://www.facebook...91955660983154/Video: Web: www.WhiteWolvesMCRomania.roEmail: info@whitewolvesmcromania.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taurus Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 ce se stie despre intalnirea de la tg mures? exista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 13, 2016 Share Postat Iunie 13, 2016 da, se tine in acest weekend din cate am auzit 17 – 19 iunie: Maris Fest, ediția a II-a, Târgu-Mureș. Organizator – Legio Maris RC , parteneri – MotoTGM si Auld Cut MC - See more at: http://pemotoare.ro/calendarul-intrunirilor-moto-din-romania-2016/#sthash.9BcZZCzQ.dpuf si weekendul urmator e intrunirea de la Vlahita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Ştie careva, se mai ţine întâlnirea de la Tg. Secuiesc din 8-10 iulie? Am auzit că nu s-ar mai ţine, dar nu am văzut nimic oficial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaborotevici Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 Salutare!De Întrunirea de la Lehliu Gara sa stie ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 Ştie careva, se mai ţine întâlnirea de la Tg. Secuiesc din 8-10 iulie? Am auzit că nu s-ar mai ţine, dar nu am văzut nimic oficial. Nu se tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Asta am remarcat si eu. Dar cea de la Gheorghieni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 cum am vorbit cu IceLord, se tine de sambata, in Suseni Harghita, la pensiunea Stânca e pe drumul Gheorgheni -- Odorhei, via Liban, Zetea cum am inteles e pe la intrarea in cariera de piatra, se vede locatia de pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 (editat) Bine c-am intrebat, acum ceva ani s-a tinut la Borzont . E foarte frumos drumul, de la Zetea prin dreapta barajului, prin Pasul Liban. Sper sa pot sa ajung. Editat Iulie 14, 2016 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 atunci s-ar putea sa ne intalnim dii diiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 2-4 septembrie Kronstadt Bikers MC Moto Party, Camping Cetate Rasnov.Mai multe detalii in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 12 - 14 August Întrunirea de Comuniste și Atașe Siriu , ediția a 6-a , loc. Gura Siriului , coordonate GPS : 45° 33' 03" N 26° 11' 31.8" E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Iulie 17, 2016 Share Postat Iulie 17, 2016 29 - 31 Iulie Intrunirea MOTO DELTA by Seawolves M.C. Tulcea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gildutza Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Lupii Liberi se va desfasura in week-end-ul 22 - 24 Iulie 2016. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Lupii Liberi se va desfasura in week-end-ul 22 - 24 Iulie 2016. Unde, daca nu e cu suparare... !? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geanyiuly Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Unde, daca nu e cu suparare... !? Rasnov https://www.facebook.com/lupiiliberi/?fref=ts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Rasnov https://www.facebook.com/lupiiliberi/?fref=ts Multzam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate