vaida_alexandru Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 (editat) Am trecut acum pe Sos Viilor, motor Honda IF 25 YVO cazut pe jos, motociclistul in SMURD cu guler la gat, constient, parea ok, mi-a spus ca vine fratele lui sa aiba grija d motor. Baiatul este din Chitila Editat Februarie 23, 2016 de vaida_alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Nu prea imi dau seama ce s-a putut intampla ca nu prea vad daune majore la motor inafara de tot uleiul scurs....l-o fi agatat din lateral ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioda Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Acum 30 de minute am trecut sieu prin zona ...Cu siguranta un sofer priceput , sau o "dama vorbitoare la taste " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vaida_alexandru Postat Februarie 23, 2016 Autor Share Postat Februarie 23, 2016 Din pacate nu stiu ce s-a intamplat mai exact, ne-a usuit politia pe mine si pe alti 2 baieti care se oprisera sa vada care-i treaba. Trebuie sa fac o rectificare, numarul de inmatriculare este IF 26 VYO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 In prima poza e o roata de mașina sprijinita de stâlp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Ufff nici nu a inceput sezonul si deja avem evenimente neplacute. Atentie mare colegii, inca nu s au obisnuit soferii cu noi in trafic. Sanatate colegului !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Pare a fi un semn de circulatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 (editat) In prima poza e o roata de mașina sprijinita de stâlp? Da, ai dreptate si pare a fi identica cu cele de pe Punto. Imaginea e distorsionata si clar Punto e in miscare....eu ma insel.... Editat Februarie 23, 2016 de AlinS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Eu sunt unul din cei doi baieti pe care i-au usuit politistii aia scarbosi...noi intrebam daca e ok sau are nevoie de ceva...service-ul motodiscount fiind in apropiere, iar ei tipau ca militienii dobitoci ce sunt. Roata de pe jos nu avea legatura...o pusesera baietii de la vulcanizare ca sa nu mai treaca masinile periculos de aproape de mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kitaro Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Multă sănătate . Sper ca este bine. Așteptam mai multe detalii despre incident . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Sanatate colegului si recuperare usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Acum are si Motodiscount de lucru, sa repare mobra. E doar o ironie, nu are treaba numele Motodiscount. E o mizerie pe sosele, poti sa ai cel mai soft cauciuc , tot aluneci la o frina mai puternica. » Post actualizat in 24 Feb 2016 10:57Asteptati macar sa ploua sanatos, sa se mai curete asfaltul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bezaru Postat Martie 11, 2016 Share Postat Martie 11, 2016 http://failtrafic.ro/astenie/ La minutul 2.35 e filmata scena de dupa accident. Nu-mi apartine filmarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate