tuningboy Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Vreau sa aflu pretul unei baterii YUASA YTX7A-BS. Stiti cumva cine este importatorul Yuasa in Romania ? (Nu vreau Varta /Exite/MonBat/Tudor sau alt inlocuitor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Decembrie 27, 2006 Autor Share Postat Decembrie 27, 2006 in afara de Inter Bikes (importatorul Honda in Romania) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Eu am luat o Yuasa de la Motomania. Nu stiu daca au modelul respectiv in particular. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Uu la 3 CBR-euri am avt Varta (cu gel) si nu sint probleme. 2 ani merg garantat si costa doar vreo 2,5 mil. Yuasa e scumpa si in State, acolo costa 105$ ,adusa aici vine la 115Eur daca e singura in pachet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Vindea Yuassa Razna Motors daca nu ma insel.Pe la Lizeanu in stanga OMV-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 vezi la Mau (pe sbz), se pare ca are cele mai mici preturi pt yuasa. 0744301833 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Ianuarie 1, 2007 Share Postat Ianuarie 1, 2007 Sau Autototalul User "Libelula" Liviu Pavelescu te indruma el unde trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate