costinell Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 cizme enduro/adventure 37? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 17, 2016 Autor Share Postat Martie 17, 2016 cizme enduro/adventure 37? Pai pot sa-ti aduc orice, dar intrebarea ta este foarte generala. Cauta tu modelul dorit, care-ti place si eventual apoi iti caut eu cel mai mic pret. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regele Postat Martie 24, 2016 Share Postat Martie 24, 2016 Salut.In cat timp ajung daca sunt comandate din China? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Salutare!Dupa mult timp de gandire m-am decis sa comand un set nou de carene "made in china" de pe ebay.Dupa ce am cautat mai multe informatii am fost sfatuit sa comand de pe ebay-ul din uk ca sa evit niste taxe,pentru ca am inteles ca pentru o comanda din afara ar trebui sa platesc vama si tva.Acum vreau sa va intreb pe voi,cei care ati mai cumparat prin ebay uk,ce taxe ar trebui sa platesc in afara de pretul produsului.Ma gandesc sa fac comanda la inceputul lui aprilie si as fi recunoscator pentru niste sfaturi.Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 unde se afla carenele? vezi in anunt unde scrie "item location" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Pai nu platesti transportul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 salut, poate sa ma ajute cineva cu acest produs,va rog,daca da astept pm,multumesc http://www.ebay.com/itm/HONDA-ST1100-PAN-EUROPEAN-LEFT-L-H-MIRROR-COVER-COWL-INDICATOR-1990-2001-/222061969946?hash=item33b3ecc21a:g:JyUAAOSwHgVW8aQa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 In ce sens ai nevoie de ajutor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Au inceput sa minta vanzatorii eu am patit zicea icon location uk si a venit dupa 1.5 luni la vama de 2 ori am patit asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 in primul rand nu am cont pe ebay,in al 2 lea omul scrie ca nu trimite produsul in romania,am incercat sa gasesc cumva un nr tel sau vreo adresa de mail dar nu am reusit.ma intereseaza daca e cineva de acolo,platesc transportul intre orase si ulterior catre ro,ideea e sa nu depaseasca cu tot cu transport si cinste 50 euro,mi a fost furat din fata blocului de vreo 3 ani,tot il caut dar l am gasit numai la preturi ridicole. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Mai pune si tu virgule,puncte, tastezi ca haplea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 cred ca ai vazut ca a fost sparta si e carpita cu coliere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 cred ca ai vazut ca a fost sparta si e carpita cu coliere. logic,o sa vad ce ii fac,poxipol,revopsire,etc,macar sa reusesc sa o iau la pretul asta,nu gasesti fara suta de euro,doar capacul,fara semnal... » Post actualizat in 27 Mar 2016 18:48 cred ca ai vazut ca a fost sparta si e carpita cu coliere. pt 1100xx sunt mai ieftine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 cere o oferta de la CDM-u,poate te lipești de unele în 5 zile, fara batai de cap. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Cauta userul Garcya. Îți aduce ce vrei de oriunde » Post actualizat in 27 Mar 2016 19:07 Cauta userul Garcya. Îți aduce ce vrei de oriunde Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Cauta userul Garcya. Îți aduce ce vrei de oriunde » Post actualizat in 27 Mar 2016 19:07 Cauta userul Garcya. Îți aduce ce vrei de oriunde o sa il contactez,multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 28, 2016 Autor Share Postat Martie 28, 2016 Multumesc pentru referinta. Daca nu raspund pe topic trimiteti PM sau cel mai sigur mail la adrian@uk-ro.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 unde se afla carenele? vezi in anunt unde scrie "item location" Asta e marea problema...Item location..Hong Kong Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 28, 2016 Autor Share Postat Martie 28, 2016 Asta e marea problema...Item location..Hong Kong Ti le pot aduce si din Hong Kong, nu fara taxe, insa considerabil mai mici decat o sa te puna sa platesti daca le aduci tu sau le livreaza la tine direct. Am adus per total aprox 5 bucati, de-a lungul timpului iar costurile aditionale au fost intre 100 si 200 lei (ma refer la TVA) Pe langa pretul carenelor mai platesti 10 lei / kg mie ca ti le aduc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izh49 Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 Asta e marea problema...Item location..Hong Kong Daca vorbesti cu vanzatorul sa declare o suna mai mica, de preferabil sub 20 de dolari, nu platesti nimic la vama decat o taxa infima de verificare a coletului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Martie 28, 2016 Autor Share Postat Martie 28, 2016 La carene sau orice alt produs care costa 300+ $ nu iti pune nimeni valoare mica, oricat de "chinez" ar fi. Iti spun asta din experienta de peste 7 ani. In plus coletul o sa fie deschis in vama, iar daca nu ai factura in el si ai valoare de 20$ pe ditamai carenele o sa iti puna sa platesti la valoarea din catalogul vamal, fiind subevaluat produsul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carpe diem Postat Martie 28, 2016 Share Postat Martie 28, 2016 La carene sau orice alt produs care costa 300+ $ nu iti pune nimeni valoare mica, oricat de "chinez" ar fi. Iti spun asta din experienta de peste 7 ani. In plus coletul o sa fie deschis in vama, iar daca nu ai factura in el si ai valoare de 20$ pe ditamai carenele o sa iti puna sa platesti la valoarea din catalogul vamal, fiind subevaluat produsul. Multumesc.Ti-am trimis pm » Post actualizat in 28 Mar 2016 17:08 Daca vorbesti cu vanzatorul sa declare o suna mai mica, de preferabil sub 20 de dolari, nu platesti nimic la vama decat o taxa infima de verificare a coletului. Mi-a mai spus cineva asta dar am inteles ca sunt sanse mici sa nu fie controlat coletul mai alesdaca e made in china si e posibil sa mi se puna pretul de carene om daca se iau dupa catalogul lor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Salut Adriane. Ti-am trimis un PM, raspunde-mi, te rog, cand poti Iti multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Aprilie 4, 2016 Autor Share Postat Aprilie 4, 2016 Done. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Done. Ai un pm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.