orka Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Da, am vazut, dar poate, poate. Daca nu asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horhe Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 nu mai scrie nimeni nimic pe aici nu semai gaseste nimeni pe nicaieri?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTALL28 Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 fete motocicliste in braila sunt??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Aprilie 23, 2012 Share Postat Aprilie 23, 2012 doar pasagere din cate stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRISTALL28 Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 mm..pacat...ar fi fost frumos sa fim mai multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horhe Postat Aprilie 28, 2012 Share Postat Aprilie 28, 2012 nici baieti nu sunt prea multi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 Salutare, Ma inscriu si eu aici ... din Braila. Datele de contact sunt completate, pentru urgenta ( adeca o plimbarica din scurt sau altele) 0724.240.548 ... in caz ca nu raspund rog lasati un SMS. Garantat revin. Poate reusim sa formam ceva ... pana acum din ce am citit, mai nimic ... ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 vino al pietre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru.tanasoiu Postat August 18, 2012 Share Postat August 18, 2012 Sau in port...ne mai gasesti prin lac..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Salut, Am iesit si eu destul de des prin zona dar mai nimic .... fost si in lac si in port .... si pe Regala...dar se pare ca daca am nimerit locul Nu am nimerit orele .... Hai mai bine ( cum zicea si tipu din bancul ala .. ) ) sa ne organizam si sa stabilim o locatie si o ora ... apoi o plimbarica pe undeva ? Ce ziceti? Va bagati? fete motocicliste in braila sunt??? Azi am zarit eu una, dimineata la 9.00, din mersul masinii. Avea un suzuki GS 500 ...nu o cunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat August 25, 2012 Autor Share Postat August 25, 2012 daca tot nu va gasiti.....vinerea viitoare se pleaca catre tulcea ....seawolves tulcea ne invita la party....ca ora de plecare probabil undeva la 4 sau 4 juma la bac braila....in topicul de mai jos scrie despre asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 daca tot nu va gasiti.....vinerea viitoare se pleaca catre tulcea ....seawolves tulcea ne invita la party....ca ora de plecare probabil undeva la 4 sau 4 juma la bac braila....in topicul de mai jos scrie despre asa ceva Mersi frumos de anunt. Nu am putut ajunge, am avut nunta ieri si, PREZENT LA DATORIE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 Ceva miscare? Uichendu' aista di urmeaza pare fain ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geo23geo Postat Octombrie 29, 2012 Share Postat Octombrie 29, 2012 (editat) Am creeat pt voi un grup p pbk Comunitatea motociclistilor din braila sa putem vb mai usor acolo Editat Octombrie 29, 2012 de geo23geo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Noiembrie 18, 2012 Share Postat Noiembrie 18, 2012 Am creeat pt voi un grup p pbk Comunitatea motociclistilor din braila sa putem vb mai usor acolo Adica ??? Poti fii mai explicit te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilybily Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Salutare! Daca doriti un Bar / Local / Pub care poate fi transformat in ceea ce doriti daca sunteti o gasca mare va recomand in braila https://www.facebook.com/AltaBomba ! localul este subteran , sunt locuri de parcare pentru motociclete! Preturile sunt acceptabile muzica se poate alege de catre clienti sunt si seri karaoke! Deci parerea mea este ca acest local merita sa fie vizitat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 Salutare! Daca doriti un Bar / Local / Pub care poate fi transformat in ceea ce doriti daca sunteti o gasca mare va recomand in braila https://www.facebook.com/AltaBomba ! localul este subteran , sunt locuri de parcare pentru motociclete! Preturile sunt acceptabile muzica se poate alege de catre clienti sunt si seri karaoke! Deci parerea mea este ca acest local merita sa fie vizitat! pagina nu mai este disponibila ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Salutare! Exista vreun hotel/pensiune in apropiere de spitalul judetean din Braila (de pe str.Pietatii) unde sa imi pot lasa motorul in siguranta (preferabil cu garaj) ? Multumiri anticipate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 daca totusi nu gasesti iti pot da 2mp de curte la 15 min de mers pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 daca totusi nu gasesti iti pot da 2mp de curte la 15 min de mers pe jos. Daca nu gasesc ceva mai aproape, iti dau de stire. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Aprilie 8, 2013 Share Postat Aprilie 8, 2013 Daca nu gasesc ceva mai aproape, iti dau de stire. Multumesc anticipat! Se poate rezolva pe Aleea Policlinicii nr 8 ... e langa spitalul 3, peste parc de Spitalul judetean. Paza, garaj tot ok. Daca locul te avatajeaza, da-mi de stire. Pensiuni in zona marcata de tine nu sunt. Ceva casa, in rest blocuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dionyssos Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Salut!Am revenit si eu in Braila dupa o lunga absenta (12 ani), si abia astept sa ne cunoastem...numai de ar veni mai repede primavara Zile acceptabile si primavara timpurie va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilybily Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 (editat) Salutare! mai nou sunt si eu acum din Braila. ce sa zic nu cunosc pe nimeni sa zicem ca e primul an in care incep sezonul pe moto ..da stiu sunt incepator pe R6.. sper sa terminam aman2 sezonul intregi ) (am botez facut la 80 km/h nu e senzatie), Si daca am nevoie de sfaturi sau ceva sa stiti ca o sa apelez la voi ca observ ca sunt foarte multi oameni cu experienta! Asfalt uscat! si nu calcati frana spate tare in curba!! Editat Martie 5, 2014 de dilybily Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LUCIBR Postat Martie 5, 2014 Share Postat Martie 5, 2014 r6-le alb cu negru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate