Baxxter Postat August 16, 2016 Autor Share Postat August 16, 2016 Multumesc frumos. Tot ce era uzat si nu mi-a plăcut cum a ieșit la recondiționat a fost înlocuit cu nou. Greu a fost până am făcut rost de cutia electrica (cu cheie si lampa-martor), filtru de aer si lampa stop. Dar le-am găsit. Plus tobe noi si multe altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 24, 2017 Autor Share Postat Iunie 24, 2017 Un an mai târziu. Completă și funcțională. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 Numai buna de pus in sufragerie! SUPER! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 24, 2017 Autor Share Postat Iunie 24, 2017 Oricum acolo e locul ei peste iarnă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 Da. Frumos ! Bijuterie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 Ia stai un pic, tu esti Baxxter, de ce vorbesti in numele lui Baxxter 2? Arata bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 24, 2017 Autor Share Postat Iunie 24, 2017 @Goodcat: spițele+niplurile sunt inox. Galeriile sunt ruginiturile originale băgate la zincat. O pereche de galerii noi/after market costa 180 euro + transport. După cei 2500 de euro investiți deja în motocicleta asta am blocat temporar finanțarea. Rămân însă pe listă. » Post actualizat in 24 Jun 2017 18:56 Paulynos, am personalitate multipla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut ditu Postat Iunie 27, 2017 Share Postat Iunie 27, 2017 Un an mai târziu. Completă și funcțională. gumele,cat ii gumele si de unde?(anvelopele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 27, 2017 Autor Share Postat Iunie 27, 2017 Gumele sunt de pe gumi7.ro și au fost vreo 100 euro cu transport cu tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iunie 28, 2017 Share Postat Iunie 28, 2017 Să nu uiţi să mă suni după ce rezolvi cu instalaţia electrică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate