ianachim Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 cand inca plaje sunt pustii si drumurile goale e vremea sa pleci spre MARE.... 800 km cat sa ajungi in vama veche, enisala, harsova fara autostrada consum.....350 km la dus cu 22 litri retur 450 km insa nu am alimentat deloc pana la garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 Supeeeer ! ...mai ales numarul (KTM) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XmmD Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 Frumos . Care a fost traseul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 24, 2016 Autor Share Postat Aprilie 24, 2016 sa ma uit ....bucuresti oltenita calarasi silistra ostrov baneasa dobromir sipotele furnica viroaga cerchezu negruvoda cotulvaii albesti limanu vama veche constanta mamaia navodari corbu istria sinoe baia jurilovca enisala babadag (drum superb neasfaltat) slavarusa slavacerghezaciucurova topolog saraiu harsova giurgeni tandarei slobozia urziceni bucurestiscurt....DE VARA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 Daca intre Babadag si Slavarusa e neasfaltat si pentru RT nu e tocmai placut, restul traseului cum se prezinta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 24, 2016 Autor Share Postat Aprilie 24, 2016 Daca intre Babadag si Slavarusa e neasfaltat si pentru RT nu e tocmai placut, restul traseului cum se prezinta?poti ajunge direct prin padure pe drumul asta, pe jos este macinatura de asfalt ......sau poti sa bagi prin baia si apoi dreapta dar pierzi ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XmmD Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 (editat) sa ma uit .... bucuresti oltenita calarasi silistra ostrov baneasa dobromir sipotele furnica viroaga cerchezu negruvoda cotulvaii albesti limanu vama veche constanta mamaia navodari corbu istria sinoe baia jurilovca enisala babadag (drum superb neasfaltat) slavarusa slavacergheza ciucurova topolog saraiu harsova giurgeni tandarei slobozia urziceni bucuresti scurt....DE VARA Merci frumos ! Am pus traseul pe harta , arata foarte interesant . Editat Aprilie 24, 2016 de XmmD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 Merci si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 mi-ai facut dor de mare si enisala !!! buna plimbare! ps: vezi ca ai un bec galben aprins pe bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 24, 2016 Autor Share Postat Aprilie 24, 2016 mi-ai facut dor de mare si enisala !!! buna plimbare! ps: vezi ca ai un bec galben aprins pe bord Man becul ala galben costa 700-800 ron ... E litrometrul dus asa ca prefer sa l vad galben!!! cum se poate muri usor in ROMANIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 Nu pune si tu la suflet, ca faze ca asta se intampla aproape in fiecare zi, dar nu a fost din scurt sa te surprinda. E drept, ca putea fi un incepator care sa se sperie si sa faca vreo boacana, dar asa se acumuleaza experienta. Vorba unui suedez incantat de traficul din Romania, dupa ce tocmai evitase la mustata o caruta si TIR-ul de pe sens opus: asta imi place aici, condusul te tine in priza si nu te poti plictisi! Daca nu-ti place, te invit pe aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 24, 2016 Autor Share Postat Aprilie 24, 2016 Daca intre Babadag si Slavarusa e neasfaltat si pentru RT nu e tocmai placut, restul traseului cum se prezinta? Restul e asfalt .. Romanesc cam rupt in gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 (editat) Frumos traseu de primavara. Da de cand te intereseaza pe tine consumu. Editat Aprilie 25, 2016 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Daca intre Babadag si Slavarusa e neasfaltat si pentru RT nu e tocmai placut, restul traseului cum se prezinta? cum sa fie neasfaltat ? neasfaltat e prin padure pe unde s-a dus ianachim oricum la intoarcere de la Enisala (daca nu ma duc spre Murighiol) eu merg de regula prin Sarichioi -Mihai Bravu - Ciucurova -Topolog ca e drumul ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate