Gabi24 Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Nu, Cristi nu apare in filmul de la National Geographic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 D-zeu sa-L ierte si sa-L odihneasca la loc cu pace si verdeata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pescarul Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Dumnezeu sa-L odihneasca.in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Ma uit prin poze, prin amintiri, e pe acolo, povestind despre centrala lui de 4kW cu ulei ars de motor care ardea 4 litri pe zi, pe care nu reusise sa o regleze perfect, ii juca feste... Asa se rupe ata, nu te intreaba daca ti-ai terminat toate treburile, planurile, turele, bineinteles ca nu, nimeni... Dumnezeu sa-l odihneasca ! Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Mai 10, 2016 Share Postat Mai 10, 2016 Asta a fost ultimul drum lung ! O mica intalnire intre Virogisti la mine acasa !!! Mare Om !!! Dunmezeu sa-l ierte .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Dupa multe luni, de anul trecut, astazi m-am logat din nou pe site si am aflat cu stupoare ce s-a intamplat. Dumnezeu sa il odihneasca in pace! A fost si la mine acasa pe cand aveam motorul. Cuvintele sunt de prisos. Imi pare rau pentru acest om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate