kreptor Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Dumnezeu sa l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Mai 2, 2016 Share Postat Mai 2, 2016 Daca nu ma insel, am vazut o inregistrare cu Cristi azi intr-o emisiune pe National Geographic, intitulata "Orase Inteligente: Bucuresti". Aparea in niste secvente cu Ivan Patzaichin despre canotaj pe Dambovita. Poate ar merita descarcata pentru familie. » Post actualizat in 03 May 2016 04:21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Nu, Cristi nu apare in filmul de la National Geographic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 D-zeu sa-L ierte si sa-L odihneasca la loc cu pace si verdeata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pescarul Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Dumnezeu sa-L odihneasca.in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Ma uit prin poze, prin amintiri, e pe acolo, povestind despre centrala lui de 4kW cu ulei ars de motor care ardea 4 litri pe zi, pe care nu reusise sa o regleze perfect, ii juca feste... Asa se rupe ata, nu te intreaba daca ti-ai terminat toate treburile, planurile, turele, bineinteles ca nu, nimeni... Dumnezeu sa-l odihneasca ! Condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ma-ta-i Curva Postat Mai 10, 2016 Share Postat Mai 10, 2016 Asta a fost ultimul drum lung ! O mica intalnire intre Virogisti la mine acasa !!! Mare Om !!! Dunmezeu sa-l ierte .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_moto Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Dupa multe luni, de anul trecut, astazi m-am logat din nou pe site si am aflat cu stupoare ce s-a intamplat. Dumnezeu sa il odihneasca in pace! A fost si la mine acasa pe cand aveam motorul. Cuvintele sunt de prisos. Imi pare rau pentru acest om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate