foxxbiker Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/exclusiv-un-motociclist-a-ajuns-la-spital-in-medgidia-dupa-ce-o-masina-ar-fi-intrat-in-el-592064.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 "Se pare că imediat după impact de frică, șoferul a fugit direct la poliție" !?!Asta da sofer responsabil (NOT). Aproape l-a omorat pe rider si merge direct la politie. Specimene de genul at trebui trimise pe ceva insula pustie si abandonate acolo. Sa speram ca riderul va fi ok si va avea o recuperare completa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Din ce se vede in poze(daca sunt de la fata locului),se pare ca se stransesera cam multi "indieni".Poate soferului i-a fost frica sa nu fie linsat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 (editat) "Se pare că imediat după impact de frică, șoferul a fugit direct la poliție" !?! Asta da sofer responsabil (NOT). Aproape l-a omorat pe rider si merge direct la politie. Specimene de genul at trebui trimise pe ceva insula pustie si abandonate acolo. Sa speram ca riderul va fi ok si va avea o recuperare completa. Cu trimisul pe insula pustie te referi la specimenele din poza? Tu te-ai uitat la poze sa vezi cine sunt specimenele de pe margine? Sanzieni iti spune ceva? O fi gandit ca motociclistul este fratele alora din cartier ... Sanatate motociclistului. Editat Aprilie 29, 2016 de Silver Arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho87 Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Hai sa fim seriosi. Eu inca nu am vazut specimene de genul sa se dea pe altceva decat un scooter. De regula o ard in BMW-uri model inainte de 87 sau ceva "mertzan" obosit, pt ca #valoare. Cei de pe margine sunt clasicii bagatori de seama, spargatori de seminte cu norma intreaga. Din partea mea pot sa mearga cu totii pe cea mai pustie si indepartata insula, in frunte cu soferul "responsabil".Ce a fost la Sanzieni s-a musamalizat, ca altfel iesea prapad acolo. Ce am bucur cand ciorile sunt aparate de politie si jandarmi platiti din contributia mea catre stat. Incep sa ma gandesc la a emigra eu catre India...Este topic deschis pentru acel incident. Haideti sa nu facem altul.Rride safe la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 Vezi ca acu ceva ani a fost un accident cu un brunetel din asta care se grabea pe varianta (in C-ta) si s-a intalnit cu unul cu o masina, care ce sa faca si el, intorcea sa mai scuteasca 50 de metri. L-au furat dupa de pe la morga, scandal, tipete, boceli. Telenovela ce mai. Deci, mai au si brunetii troace, inseamna ca nu te-ai plimbat tu destul de mult sa ii vezi. (fara legatura cu cazul de fata, nu stiu cine au fost actorii principali) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 (editat) A fost vanduta recent (alaltaieri) motocicleta asta din dolj da nu stiu la cine a ajuns . Sanatate riderului. Editat Aprilie 29, 2016 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Aprilie 29, 2016 Share Postat Aprilie 29, 2016 "Se pare că imediat după impact de frică, șoferul a fugit direct la poliție" !?! Asta da sofer responsabil (NOT). Aproape l-a omorat pe rider si merge direct la politie. Specimene de genul at trebui trimise pe ceva insula pustie si abandonate acolo. Sa speram ca riderul va fi ok si va avea o recuperare completa. Pe mine m-a acrosat un dement cu masina doar asa ca sa ma "zgarie", nu am cazut dar am oprit na, s-a uitat sa vada daca sunt bine la 150 de m de mine, a vazut ca sunt OK si pana am ajuns sa vb cu el ... s-a urcat linistit, a demarat si bye bye. Oamenii pleaca in general pentru ca nu au actele OK, au baut, sunt drogati, nu au RCA, etc. Pleaca de frica la politie mai rar ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_eu25 Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Daca s-ar da "marocanii" pe motoare zau ca nu mi-ar pare rau.....de nimc!Si asa sunt destui!!! Si mai nou te si injunghie daca opresti sa ajuti! Sau a-ti uitat cu totii??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Sau a-ti uitat cu totii??? a-m c-am uita-t! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Daca ar intra un marocan dinala cu 200 in tine sa vezi ce rau o sa iti para .george_eu25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 Ce-ai facut ma nene ma? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate