zahei Postat Mai 20, 2016 Autor Share Postat Mai 20, 2016 duminica am alt program din pacate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 din cauza vremii, traseul se modifica dupa cum urmeaza: bucuresti - fundulea- lehliu - calarasi - slobozia - urziceni - bucuresti. 300 km, mai mult decat suficient pentru o tura de placere. deocamdata prognoza meteo arata bine pe sud-est. locul de intalnire se schimba, la OMV pantelimon, la intersectia sos pantelimon cu sos. iancului. ora ramane aceeasi, 9 dimineata. verificati va rog si maine dimineata inainte de plecare threadul, daca apar schimbari meteo. ti ai luat CHOPER???? ca traseul asa pentru asa ceva e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 20, 2016 Autor Share Postat Mai 20, 2016 pai daca spre munte ploua.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 din cauza vremii, traseul se modifica dupa cum urmeaza: bucuresti - fundulea- lehliu - calarasi - slobozia - urziceni - bucuresti. 300 km, mai mult decat suficient pentru o tura de placere. deocamdata prognoza meteo arata bine pe sud-est. locul de intalnire se schimba, la OMV pantelimon, la intersectia sos pantelimon cu sos. iancului. ora ramane aceeasi, 9 dimineata. verificati va rog si maine dimineata inainte de plecare threadul, daca apar schimbari meteo. Din păcate nici eu nu cred că mai vin. Îmi permit însă o mică sugestie legată de traseul propus: de la Călărași spre Slobozia ați putea merge pe DN 3B spre Fetești până la intersecția cu DN 2A. Apoi continuați pe acest DN 2A până la Slobozia. Cred că ar fi o soluție mai bună decât bucata de DN 21 dintre Călărași și Slobozia, care este o bucată dreaptă și anostă de vreo 40km. Drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regele Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Salut.Pana la urma cati merg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
random string Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Eu unul, inca mai vreau sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 20, 2016 Autor Share Postat Mai 20, 2016 merg cati se intalnesc la benzinarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzeapa Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Se pare ca pana la urma, cele mai mici sanse de ploaie (sub 50% ) ar fi spre munte. Nici macar la vecinii din sud nu pare a fi vreme de plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regele Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Lasa ca la fel a fost si ultima data cand am fost in Vama daca mai stii.Cand am plecat de la Petrom era negru cerul dar a fost cald toata ziua. Depinde de bulan.Eu cred ca ma bag daca nu ploua cand ma trezesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 21, 2016 Autor Share Postat Mai 21, 2016 (editat) vremea ramane frumoasa pe sud-est, planul ramane in picioare. ne vedem la ora 9 la omv in pantelimon. Editat Mai 21, 2016 de zahei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Sa bagati poze dupe ce reveniti acas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regele Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Asta de la Mega Mall? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Mai 21, 2016 Autor Share Postat Mai 21, 2016 vreau sa multumesc pentru companie celor 3 tovarasi de drum, a fost fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regele Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Multumesc si eu baieti si scuze ca nu am apucat sa va salut pe fiecare in parte.Ne vedem data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jorinnn Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Multumesc pt plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
random string Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 De asemeni, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Regele Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Dati-mi si mie un PM cu nr de tel ca nu mai stiu care din voi iese seara la plimbare prin Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Misto scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate