csman Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 rideru părea conștient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 In primul rand sanatate celor 2. In al doilea rand, daca tot se abereaza la sectiunea asta la greu, am si eu o intrebare mai complexa. De ce vaneaza lumea oameni sa ii pozeze cand sunt intinsi pe jos? La ce foloseste? Zic ei, da frate, pune-ma pe motociclism sa fiu vedeta? Ii pasa cuiva de asta cand e intins pe jos? Ca e clar ca la cat se abereaza oricum nu invata nimeni mare lucru din sectiunea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 20, 2016 Admin Share Postat Mai 20, 2016 Am trecut si eu, era un Harley negru B-15-Hog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 In primul rand sanatate celor 2. In al doilea rand, daca tot se abereaza la sectiunea asta la greu, am si eu o intrebare mai complexa. De ce vaneaza lumea oameni sa ii pozeze cand sunt intinsi pe jos? La ce foloseste? Zic ei, da frate, pune-ma pe motociclism sa fiu vedeta? Ii pasa cuiva de asta cand e intins pe jos? Ca e clar ca la cat se abereaza oricum nu invata nimeni mare lucru din sectiunea asta. Bine zici ✌Basca, cum sa cazi acolo cand e bara la bara?!?! La ora aia mai mult de 20-30 km/h nu ai cum sa ai....e full pana la Aviatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Cum,cum uite mai atent si o sa vezi un ford sifonat care pare ca trece de linia continua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 azi fu zi de CHOPERE....cu cracii in sus sanatate maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Din poze reiese ca omul avea si o pasagera (doamna care verifica rucsacul). In plan departat, foarte pitoreasca vestimentatia doamnei (probabil conservara implicata), in mare ton cu posturile din poze. N-am mai vazut vreodata cum arata un harletz pe dedesubt - de exemplu, asta arata .... murdar. 650GS-ul smurd = super (am si io, de-aia) Sper ca necazurile raiderilor sa fie porportionale cu relevanta postului meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 In primul rand sanatate celor 2. In al doilea rand, daca tot se abereaza la sectiunea asta la greu, am si eu o intrebare mai complexa. De ce vaneaza lumea oameni sa ii pozeze cand sunt intinsi pe jos? La ce foloseste? Zic ei, da frate, pune-ma pe motociclism sa fiu vedeta? Ii pasa cuiva de asta cand e intins pe jos? Ca e clar ca la cat se abereaza oricum nu invata nimeni mare lucru din sectiunea asta. toate pozele sau filmarile sunt foarte utile in cazul unui proces dar si pentru ancheta. stiu un caz in care o judecatoarea a apreciat mai bine suferinta prin care a trecut motociclistul dupa ce a vazut filmarea din momentul in care smurdul ii acorda ingrijiri. deci faceti poze si filmati cat de mult puteti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 ce imagine urata.sanatate raiderilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate