Silviu Ionut Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Concluzie: Azi, ora 21:00 la biblioteca nationala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Iunie 10, 2016 Autor Share Postat Iunie 10, 2016 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa20 Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Incerc sa ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Iunie 10, 2016 Autor Share Postat Iunie 10, 2016 putem si mai devreme daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Ionut Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Este bine si mai devreme, poate apucam sa vedem si noi meciul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawa20 Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 La 9 trebuie sa ajung undeva 8 e perfect pt mine. ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 (editat) Toni ... nu prea mai inteleg, snagovul il faceti asta seara sau miine? In cazul in care plimbarea este prin biblioteca .... eu am ceva carti acasa. » Post actualizat in 10 Jun 2016 14:54PS. Lex daca ai chef de iesit .... miine e frumos, vorbim pe tel. N sau S! Ne oprim unde ne este bine. Editat Iunie 10, 2016 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Maine are junioru' pian, nu stiu cand scap! Oricum, pe curbele muntose ploo in weekend! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Iunie 10, 2016 Autor Share Postat Iunie 10, 2016 mergem linistiti la meci si o lasam pe maine? ca toata lumea e pe fuga cu meciul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 bai dar ce naiba va trebuie 100 de planificari? stabiliti o ora si un loc si mergeti impreuna, dar separat... va regrupati la destinatie. p.s: vedeti ca bate vantul in zona aia, si nu fac misto, poate sa fie o problema pt un incepator (pt mine a fost) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 (editat) :crack: In rest e totul clar! Bafta multa in calatorie .... mi-am amintit ca si ai mei au dansuri .. ceva Editat Iunie 10, 2016 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silviu Ionut Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Eu ma pregatesc si dau o tura pana la biblioteca, ca tot am putina treaba prin zona. Am zis ca vin...vin. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 (editat) Lex ... sa zici daca combinam pianul cu dansul .... ca traseu binenteles. Editat Iunie 10, 2016 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Hai ca v -ati dat destul pe .......forum. Aici nu ploua,nu bate vantul, e lumina,e safe .La meci cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Lex - bafta! (la Pro Piano?) Stati linistiti, nu aveti sansa sa bateti recordul de 40 de pagini de planificare pentru celebra iesire pana la Targoviste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 10, 2016 Share Postat Iunie 10, 2016 Robert - Merci! Examenele anuale. Enescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Oricum, pe curbele muntose ploo in weekend! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 12, 2016 Share Postat Iunie 12, 2016 Da, stiu ca a plouat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Antonio Ionescu Postat Iunie 13, 2016 Autor Share Postat Iunie 13, 2016 voi facebook nu folositi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate