K@rbon Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 cum prind cricul central de motocicleta ca sa stea ridicat la honda cbr f4i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 Cu un arc probabil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Iunie 19, 2016 Autor Share Postat Iunie 19, 2016 am arcul dar cum il fac sa stea ridicat fara sa mai atarne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 Vad ca folosesti forumul din plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 Macar isi da silinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Iunie 19, 2016 Autor Share Postat Iunie 19, 2016 eu doar cer ajutor prin motociclisti, cine vrea sa ma ajute bine, cine nu sa fie sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 Dar nu am zis domle cu nici o rautate E bine, macar tu intrebi si faci ceva, multi intreaba asteptandu-se sa le repare forumul motorul, sau intreaba dar habar nu au cu ce se mananca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Iunie 19, 2016 Autor Share Postat Iunie 19, 2016 ok, pana una alta nu stie nimeni cum sa prind cricul asta central Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 Ba da, prinzi arcul de cric si probabil de o ureche asemanatoare de pe cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danNovac Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 marianv,nu e.bun cricul central dar cand faci o pana in mijlocul drumului o sa ti doresti sa il ai iar daca il are e pacat sa nu l puna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 is curios ce ar face daca ar primi o pana pe mijlocul campului )))e in fata ei,si tot nu vede cum sa monteze un amarat de cric,dapoi sa faca o pana la cbr LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danNovac Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 Se adapteaza stai linistit,cum a reusit sa l monteze prin telefon o sa faca si o pana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 am arcul dar cum il fac sa stea ridicat fara sa mai atarne Parca e o pastila albaatra fix pt problema enuntata, nu stiu daca e receptiv cricul la tratament, altfel functioneaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 lol? si ce faci in mijlocul campului cu roata data jos? exista kit de pana cu snur, nu dai jos roata... la uns lantul pui un lemn pe partea dreapta si o ridici pe lateral daca ti-e lene sa o impingi 2-3 m sa il cureti/ungi asa. in rest? ce utilitate are? Cine stie, cunoaste! Cele mai usor de aplicat solutii (si ieftine) astea sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 Da?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 Foarte periculoase cricurile centrale, au acei pinteni laterali care te pot rani grav de tot in caz de buff, plus ca poti cadea daca inclini ,motoreta mai mult , cricul agata asfaltul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1man2wheels Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 Sper sa te ajute: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K@rbon Postat Iunie 20, 2016 Autor Share Postat Iunie 20, 2016 multam faim , ma ajutat enorm, sanatate si asfalt curat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danNovac Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 Numai "Rossi"p'acilea:))) » Post actualizat in 20 Jun 2016 19:04 Numai "Rossi"p'acilea:)))dar ptr mine nu e o problema daca fac o pana in mijlocul campului,sunt atat de inventiv ca poate nu imi trebuie kit de snur si spray de unflat roata dar ptr unii chiar incepatori e de ajutor si poate tu tii mobra la iernat pe cricul lateral;)ca de nu ai putut concepe 2 standere:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danNovac Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 Off offf,eu in trecut nu am avut ,acum are ca asa a nascut o masa si chiar nu il dau jos iar de atins la curbe sa fie sanatos,cand atingi cricul e deja scarita atinsa prima .....dar am zis si ma repet nu sunt "Rossi "precum altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate