shpixy Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 Articolul in lb. germana http://www.motorradonline.de/motorraeder/bmw-neuheit-boxer-cruiser/723020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 Numai a cruiser nu arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 Arata. Seamana cu diavel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 Frumoasa jucăria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iunie 19, 2016 Share Postat Iunie 19, 2016 BMW style, adica cele mai impersonale(sa nu zic urate) motociclete. Cruiser nu e sub nicio formă, e din categoria Diavel, noul V-Max, adică altceva, o combinatie de stiluri, tangențial si de power-cruiser. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 20, 2016 Autor Share Postat Iunie 20, 2016 BMW style, adica cele mai impersonale(sa nu zic urate) motociclete. Cruiser nu e sub nicio formă, e din categoria Diavel, noul V-Max, adică altceva, o combinatie de stiluri, tangențial si de power-cruiser. Daaa, sunt urate , proaste si nici nu prea sunt motociclete macar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 Foarte interesanta asezarea motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 20, 2016 Autor Share Postat Iunie 20, 2016 Foarte interesanta asezarea motorului. Asa e ! Sa vedem cum rezolva racirea cilindrului din spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 Asa e ! Sa vedem cum rezolva racirea cilindrului din spate. Pai, da! Oricum, asta este un desen de concept, care arata foarte bine. Dar daca nu ii monteaza un radiator cu apa pe undeva, nu vand cum o sa raceasca motorul. Pe langa faptul ca aerul nu poate sa ajunga la cilintrul din spate, acesta (aerul) nici nu are cum sa patrunda in aripioarele de racire, care acum sunt de-a curmezisul directiei de curgere a curentului. Dar vom vedea. PS: Suntem abia in luna Iunie, strugurii nu s-au copt, mi s-a facut gura punga de la cat sunt de acri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 (editat) Daaa, sunt urate , proaste si nici nu prea sunt motociclete macar...Nu sunt proaste dar nici cruiser nu este. Cruiserul este despre forme, emoții,etc, nu despre performanță. Nimeni nu spune ca e proasta sau urâtă, dar nici pasiuni nu naște. Sa vedem ce vânzări o sa aibă! A înțeles cineva la ce preț se comercializează?Cam asa trebuie sa arate un cruiser după părerea mea care este foarte subiectivă! Editat Iunie 20, 2016 de baby_blues Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 20, 2016 Autor Share Postat Iunie 20, 2016 A înțeles cineva la ce preț se comercializează? Hold your horses ! ... pana la comercializare ne creste barba si umplem forumurile o sa se mai modifice, se mai schimba, cine stie cum va arata... Acum e priceless ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petre Şimonescu Postat Iunie 20, 2016 Share Postat Iunie 20, 2016 Gusturile nu se discută. Eu cred că Diavel e superbă și nici asta nu arată rău! În plus BMW are în ultima perioadă poate cele mai frumoase și interesante modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 20, 2016 Autor Share Postat Iunie 20, 2016 .... Dar de asta ce mai spuneti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 la anu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsGhost Postat Iunie 26, 2016 Share Postat Iunie 26, 2016 E cruiser, la fel ca diavel si v-max. Doar ca unii oameni confunda cred cruiser cu chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Iunie 26, 2016 Autor Share Postat Iunie 26, 2016 E cruiser, la fel ca diavel si v-max. Doar ca unii oameni confunda cred cruiser cu chopper. CORECT !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate