Sari la conținut

Poze

Kiki
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

In sfarsit motorul mult dorit: CBR 600 F4 din `99:

bravo!

sa-l stapanesti sanatos... si cu grija!

cinste!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

noua mea jucarie ;:) dupa multa munca pot sa zic , pentru ca a mei nu ma sponsorizeaza ca sa `mi cumpar ,, moartea '' , va astept la un suc pe terasa in spatele pietii auto :clap: fac cinste in limita buzunarului :bigstar:) mai schimbam 1, 2 vorbe despre motoare astept pm :laugh: vreau sa cunosc cat mai multi bikeri din cluj si sa lamuresc anumite probleme .

asfalt uscat :cheers:

post-36250-1213616585_thumb.jpg

post-36250-1213616613_thumb.jpg

Link spre comentariu

noua mea jucarie ;:) dupa multa munca pot sa zic , pentru ca a mei nu ma sponsorizeaza ca sa `mi cumpar ,, moartea '' , va astept la un suc pe terasa in spatele pietii auto :P fac cinste in limita buzunarului :bigstar:) mai schimbam 1, 2 vorbe despre motoare astept pm :laugh: vreau sa cunosc cat mai multi bikeri din cluj si sa lamuresc anumite probleme .

Sa inteleg ca ai probleme cu bikerii din Cluj ? :cheers:

In sfarsit motorul mult dorit: CBR 600 F4 din `99:

Sa ai noroc de el, culoarea nu prea imi place da ii mobra faina ... de abia astept sa iesim o data sa vedem cum sta la drum :clap:

Link spre comentariu

foltrans tin sa te anunt ca `l am :cheers:) esti intarziat :P pare rau ca n `am putut venii atunci la banchet sa fi venit cu scuterica sa vad ce pote :bigstar:

la probleme ma refeream la probleme legate de motor ca am anumite intrebari :-? etc etc .... e primul pmotor de 600 daca intelegi ce vreau sa zic :) si vreau sa `l intretin f bine ca mi`e tare drag , e munca mea in el :laugh: ma intereseaza chesti de genu : serviceuri , schimb anvelope , consumabile ...etc etc :clap:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

betooooooooooooon :)

sa o stapanesti sanatos, ai o motoreta unica, cel putin in cluj nu cred ca mai exista vreuna :)

(unica ca si a mea :) :P )

:)

poate data vitoare vii si tu mai departe sa vezi locul de joaca :)

Link spre comentariu

nah daca tot am ajuns pe topa cu niste oameni rabdatori (aka pepsi, cuki, totyo) let me introduce ze hornet (dupa facelift) :crack:

superba hornetoaica

:bigstar:

sa ai parte de multi km cu ea

Link spre comentariu

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
cand ajung acasa,cred ca umplu o pagina cu pozele la toate comunistele pe care le-am avut... :burnout:

:cheers: Hmmmmmmm, deabia astept sa vad si eu pozele alea....Chiar o pagina ? Sunt curios sa vad motoarele alea, desi mi-a povestit tatal tau cate ceva.... :D :) ;)

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
ultima achizitie, inca pe drum cu ea(postez din onesti, dupa 1700km parcursi prin tara).

:laugh:

de (cuvant urat) mea, ii mai mare ca tine parca :bounce:

frumos motor, dr800 era si visul meu, ca si trecere de la 650, dar intre timp mi-am luat bmw :P

cat ai dat pe el, banuiesc ca era a lui Shak (nu stiu daca am scris bine).

Link spre comentariu