Kirk Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 2 din frumusetile mele... VTR-ul arata impecabil.....l-am vazut "live" la Peter. Ca scos din cutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 2 din frumusetile mele... Iaaaa...ktm imi mai trebuie si mie...numai ca tre sa vand r1-le sa am bani de ktm Cum e ktm-ul?cate kg are?cat a costat?Se poate sari cu el la trambuline?sau e prea greu?desi eu am sarit cand eram mic cu un minsk pana i-am distrus telescoapele fatza si am aterizat intr-o tufa de coacaze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandruvlad Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) da si porschele ala din garaj ii al tau??? Da, porsche ala din dreapta cu butelie ...daca ar fi al meu l-as vinde si mi-as lua toate motoarele la care visez Iaaaa...ktm imi mai trebuie si mie...numai ca tre sa vand r1-le sa am bani de ktm Cum e ktm-ul?cate kg are?cat a costat?Se poate sari cu el la trambuline?sau e prea greu?desi eu am sarit cand eram mic cu un minsk pana i-am distrus telescoapele fatza si am aterizat intr-o tufa de coacaze Eu am fost la toate clasele si inca mai am toate motoarele, dar cel mai aporopiat de mine e transalpul XL600V de 20 de ani si KTM care este bestie...136kg, 60 cai (78 pe viitor) a fost 4000e, e din 2000 a venit cu kit de supermoto original KTM si cu kit de enduro, la fel KTM. Am si sarit, dar nu zeci de metri... greu nu e deloc. Dupa ce il reinprospatez VTR va fi la vanzare, dar sper si caut doar proprietari care sa aiba grija de el la fel cum am avut eu. Editat Iunie 13, 2008 de sandruvlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) In sfarsit motorul mult dorit: CBR 600 F4 din `99: Editat Iunie 15, 2008 de totyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 In sfarsit motorul mult dorit: CBR 600 F4 din `99: bravo! sa-l stapanesti sanatos... si cu grija! cinste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 In sfarsit motorul mult dorit: CBR 600 F4 din `99: l-ai cumparat deja??? sa ai noroc de motor!!! si la cat mai multe iesiri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 In sfarsit motorul mult dorit: CBR 600 F4 din `99: faina racheta ti-ai tras sa ai grija de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
totyo Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Mersi,mersi. La cat mai multe plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 noua mea jucarie ; dupa multa munca pot sa zic , pentru ca a mei nu ma sponsorizeaza ca sa `mi cumpar ,, moartea '' , va astept la un suc pe terasa in spatele pietii auto fac cinste in limita buzunarului ) mai schimbam 1, 2 vorbe despre motoare astept pm vreau sa cunosc cat mai multi bikeri din cluj si sa lamuresc anumite probleme . asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 a3x tu iati carnetu:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 noua mea jucarie ; dupa multa munca pot sa zic , pentru ca a mei nu ma sponsorizeaza ca sa `mi cumpar ,, moartea '' , va astept la un suc pe terasa in spatele pietii auto fac cinste in limita buzunarului ) mai schimbam 1, 2 vorbe despre motoare astept pm vreau sa cunosc cat mai multi bikeri din cluj si sa lamuresc anumite probleme . Sa inteleg ca ai probleme cu bikerii din Cluj ? In sfarsit motorul mult dorit: CBR 600 F4 din `99: Sa ai noroc de el, culoarea nu prea imi place da ii mobra faina ... de abia astept sa iesim o data sa vedem cum sta la drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 foltrans tin sa te anunt ca `l am ) esti intarziat pare rau ca n `am putut venii atunci la banchet sa fi venit cu scuterica sa vad ce pote la probleme ma refeream la probleme legate de motor ca am anumite intrebari :-? etc etc .... e primul pmotor de 600 daca intelegi ce vreau sa zic si vreau sa `l intretin f bine ca mi`e tare drag , e munca mea in el ma intereseaza chesti de genu : serviceuri , schimb anvelope , consumabile ...etc etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 foltrans tin sa te anunt ca `l am ) esti intarziat pare rau ca n `am putut venii atunci la banchet sa fi venit cu scuterica sa vad ce pote ei ei sa vedem daca se anunta ceva pt mine la vara....sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wishlist Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 nah daca tot am ajuns pe topa cu niste oameni rabdatori (aka pepsi, cuki, totyo) let me introduce ze hornet (dupa facelift) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 betooooooooooooon sa o stapanesti sanatos, ai o motoreta unica, cel putin in cluj nu cred ca mai exista vreuna (unica ca si a mea ) poate data vitoare vii si tu mai departe sa vezi locul de joaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prepeleac Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Excelent motor!!!!! Sa ai bafta de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 nah daca tot am ajuns pe topa cu niste oameni rabdatori (aka pepsi, cuki, totyo) let me introduce ze hornet (dupa facelift) mama ce tare arata superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 nah daca tot am ajuns pe topa cu niste oameni rabdatori (aka pepsi, cuki, totyo) let me introduce ze hornet (dupa facelift) superba hornetoaica sa ai parte de multi km cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 ce ziceti daca am pune poze si cu motoarele noastre detinute pana acuma? cu primul,al doilea ,al treilea.....etc cine a avut! sa vedem ce jawe,mz-uri ,ij-uri,mobre am avut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 cand ajung acasa,cred ca umplu o pagina cu pozele la toate comunistele pe care le-am avut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdyBnd Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 a mea 400 92' 55cp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 cand ajung acasa,cred ca umplu o pagina cu pozele la toate comunistele pe care le-am avut... Hmmmmmmm, deabia astept sa vad si eu pozele alea....Chiar o pagina ? Sunt curios sa vad motoarele alea, desi mi-a povestit tatal tau cate ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 incep cu ultima... incep cu ultima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 vaca mea sper sa se vada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgh20 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 si eu pe-aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate