Kiki Postat Noiembrie 20, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2010 2008, 12 k km, 98 hp, o bijuterie eu nu cred,2 poze fara tine,una cu ghost rider,Yzule ce ne ascunzi ,da-ne poze cu dovezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 20, 2010 Share Postat Noiembrie 20, 2010 eu nu cred,2 poze fara tine,una cu ghost rider,Yzule ce ne ascunzi ,da-ne poze cu dovezi da da vrem dovezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 eu nu cred,2 poze fara tine,una cu ghost rider,Yzule ce ne ascunzi ,da-ne poze cu dovezi Dovada mai ramame doar contractul de vanzare-cumparare. Plus de asta...l-am vandut... Si sa stiti ca nu sunt trist. Vreau sa mai traiesc. Nu mi-e rusine sa recunosc ca nu sunt deocamdata capabil de o asa bruta pe sosea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Dovada mai ramame doar contractul de vanzare-cumparare. Plus de asta...l-am vandut... Si sa stiti ca nu sunt trist.Vreau sa mai traiesc. Nu mi-e rusine sa recunosc ca nu sunt deocamdata capabil de o asa bruta pe sosea. ...no asta nu e treaba ....mai bine zici ca ai vreut sa o tranzactionezi de la inceput . Si calutii aia pot sta linistiti daca nu ii pui pe toti la treaba .(sau limitare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Dovada mai ramame doar contractul de vanzare-cumparare. Plus de asta...l-am vandut... Si sa stiti ca nu sunt trist.Vreau sa mai traiesc. Nu mi-e rusine sa recunosc ca nu sunt deocamdata capabil de o asa bruta pe sosea. Presupun ca nu esti trist pentru ca dupa ce vinzi xt'ul te gandesti la un enduro serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 ...no asta nu e treaba ....mai bine zici ca ai vreut sa o tranzactionezi de la inceput . Si calutii aia pot sta linistiti daca nu ii pui pe toti la treaba .(sau limitare) Faza cu tranzactionatul e discutabil. Cat despre calutii GSR-ului, iti spun un singur lucru: NU ma pot controla cand fraiele la asa multi cai sunt in mainile mele. Stau mai prost la capitolul cumpatare si NU imi e rusine sa recunosc asta ..spre deosebire de altii,mari viteji si cumpatati, ca mai apoi sa merg sa-i conduc pe ultimul drum. Presupun ca nu esti trist pentru ca dupa ce vinzi xt'ul te gandesti la un enduro serios. Nu sunt trist deloc, cu toate ca e o mobra fantastica, GSR-ul nu e pt mine. Ca fapt divers, am platit ceva pe care nu m-am dat in prealabil. Dupa ce l-am cumparat, nu mai era cale de intoarcere, motiv pt care l-am ''maritat''. P.S Imi caut 1150 GS cu ABS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 ...no asta nu e treaba ....mai bine zici ca ai vreut sa o tranzactionezi de la inceput . Si calutii aia pot sta linistiti daca nu ii pui pe toti la treaba .(sau limitare) Faza cu tranzactionatul e discutabil. Cat despre calutii GSR-ului, iti spun un singur lucru: NU ma pot controla cand fraiele la asa multi cai sunt in mainile mele. Stau mai prost la capitolul cumpatare si NU imi e rusine sa recunosc asta ..spre deosebire de altii,mari viteji si cumpatati, ca mai apoi sa merg sa-i conduc pe ultimul drum. Presupun ca nu esti trist pentru ca dupa ce vinzi xt'ul te gandesti la un enduro serios. Nu sunt trist deloc, cu toate ca e o mobra fantastica, GSR-ul nu e pt mine. Ca fapt divers, am platit ceva pe care nu m-am dat in prealabil. Dupa ce l-am cumparat, nu mai era cale de intoarcere, motiv pt care l-am ''maritat''. P.S Imi caut 1150 GS cu ABS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 P.S Imi caut 1150 GS cu ABS Uuuuh...big toy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Ladies and Gentlemen,,, My Precious Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Ladies and Gentlemen,,, Ai scimbat-o cu una mai tinerica? fain faina ....sa te duca si sa te aduca cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Ladies and Gentlemen,,, My Precious Felicitari pentru achizitie. Singurul gelos cred ca e Florin, ca ai motor mai nou ca al lui. Cand il udam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Felicitari pentru achizitie. Singurul gelos cred ca e Florin, ca ai motor mai nou ca al lui. Cand il udam? Multumesc Mihai si Andrei Nu e gelos Flo fiindca si al meu e tot din 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 (editat) Felicitari !!! foarte frumoasa , un vis implinit , sa te poarte multi km fara incidente Editat Noiembrie 25, 2010 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2010 felicitari dane,sa ai noroc de ea.simt miros de bautura cu alcool!!! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floralp Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Multumesc Mihai si Andrei Nu e gelos Flo fiindca si al meu e tot din 2005 ...si ambele au cam 10.000 km acum, deci sunt aproape surori. Danut, sa te folosesti de ea cat mai mult si sa mearga cel putin la fel de bine ca a mea. Si vreau sa cred ca am avut si eu un mic rol in alegerea pe care ai facut-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 mai oameni dar in curand o sa se imparta forumul de cluj in 2 : cei cu TA si restul ) ...bine ...si choppere ))) Asa de bine merg TA urile ? Dane mai faci un pustiu de bine sa imi areti si asta cum merge? stiu ca tu m-ai mai ajutat in trecut cu o "tura de cunoastere" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Frumoasa foc . Felicitari si sa ai noroc de ea. Sa dai peste cap kilometrajul fara sa repari nimic la ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Ai scimbat-o cu una mai tinerica? fain faina ....sa te duca si sa te aduca cu bine ! Frumos Imi place si culoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 (editat) Vlady, adevarat vis implinit Bem Kiki, ca altfel rugineste Flo, Iubi a zis: o vreau pe cea albastra! si m-am executat MihaiL hai maine dupa 13 la Sony pe Albini Schumy de cand ai aparut in peisaj cu a ta, la asta mi-a fost gandul Mezutu, cand implineste 10 anisori am s-o dau, pana atunci nu am ce sa repar multumesc tuturor Editat Noiembrie 25, 2010 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 MihaiL hai maine dupa 13 la Sony pe Albini Maine prezent si eu la inaugurare pe Albini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Vlady, adevarat vis implinit Bem Kiki, ca altfel rugineste Flo, Iubi a zis: o vreau pe cea albastra! si m-am executat MihaiL hai maine dupa 13 la Sony pe Albini Schumy de cand ai aparut in peisaj cu a ta, la asta mi-a fost gandul Mezutu, cand implineste 10 anisori am s-o dau, pana atunci nu am ce sa repar multumesc tuturor Ti-au dat si senile la ea? Nu de alta, dar la cum ninge afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 frumos. sa aveti drumuri bune impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 foarte frumoasa motocicleta ti-ai luat Dane! sa ai noroc maxim de ea ps. acuma cred ca-ti rozi unghiile de ciuda..cum ti-o venit motorul cum o dat si zapada. Las`ca ca vine primavara si dupa cum te stiu, o sa recuperezi tu lunile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Multumesc Florynn, genunchierele de la tine sunt acum in ton cu moto Lazy sa stii ca si azi m-am dat o tura prin oras si maine vor fi 5*C cu plus si soare, deci tot ma voi plimba pe undeva, dar pe asfalt ca am cauciucuri de strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boss90 Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 Si motorul meu:D Yamaha xt 660:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate