Geo_ZGA Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Nu e deschis tot? Pe o pancarda zicea ca pana la km 145, acum eu sunt afon intr-ale tf-ului... nu stiu ce inseamna asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Daca e deschis tunelul e deschis si TF. Sambata era deschis. Pe panouri scrie ca e deschis pana la km 152, adica pe toata lungimea sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Cum ziceam... sunt afon ) Dar tot mi-a placut drumul si o sa-l mai fac, cap coada si echipat de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Am fost ieri pe Transalpina. Superb, asfaltul curat si uscat, 18 grade la Ranca, vreo 15 ceva mai sus! Puzderie de motociclisti, evident, straini. M-a plouat de la Obarsia Lotrului pana la Sugag. Ca imbunatatiri, fata de anul trecut, s-a asfaltat bucata de vreo 400 m de macadam de la Lacul Oasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 te referi la bucata aia cu șleauri si pământ ? ca pe mine aia ma stresa. și al naibii când eram cu pasagera tot timpul prindeam băltoace pe acolo de stăteam cu morcovul pana treceam de tot mâlul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 Am fost anul trecut pe TF S->N, dormit in Sibiu, la un han din parcul Astra (parca asa se numeste), apoi TA N->S. Mi s-a parut foarte tare, cred ca merg din nou anul asta. Parcul Astra merita vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 (editat) te referi la bucata aia cu șleauri si pământ ? ca pe mine aia ma stresa. și al naibii când eram cu pasagera tot timpul prindeam băltoace pe acolo de stăteam cu morcovul pana treceam de tot mâlul ala Aia de la lacul Oașa, alta nu mai stiu sa mai fie. Editat Iulie 6, 2016 de George M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Iulie 13, 2016 Autor Share Postat Iulie 13, 2016 Un drum spectaculos, pacat ca soseaua lasa de dorit. Astazi, oamenii asfaltau de zor in unele portiuni, mai bine spus..... 'peticeau'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 Si care este acel drum spectaculos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 Si care este acel drum spectaculos? Ala din titlul topicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 Da, uite abia acuma percutez ca poza e de pe langa Cârțișoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 Transfagarasanul, am trecut pe acolo duminca, la intoarcerea de pe Transalpina si am ramas si yo surprins ca s-au apucat de lucru. Sunt lucrari, dar din pacate doar de plombare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate