Bydy4pc Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 (editat) Holla Cu cateva beri la bord si dupa multe cautari dupa o volanta pentru al meu en-eu, care pana la urma s-a dovedit a fi o petarda ordinara care face poc mai des ca loganurile de mai, m-am decis sa aplic metoda fog-ului(aveti atach, ii de la un tip care a convertit un flywheel de gen 2 sa mearga la gen 1) pe a mea volanta. But, up I ain't done yet Volanta p+++i care am luat-o din motorul donator(de er5) ii cu 2 mm mai mare decat cele capsulate sau necapsulate, de care am eu nevoie si nu pot inchide carcasa. Capac mai lat gasesc, dar nu are gaura pentru schimbator. Pot strunjii volanta? Sau o sa iasa sex surpriza pentru buzunarul meu? » Post actualizat in 03 Jul 2016 17:31https://www.dropbox.com/s/z1alo3tbdyc9nu6/Converting%20a%202nd%20generation%20Flywheel.doc?dl=0 Scuzele de rigoare pentru link, asta-i tutorialul facut de fog pt convertirea de volante gen 2 la 1 » Post actualizat in 03 Jul 2016 17:37Prin strunjit ma refer sa o scurtez cu 2 mm ca sa pot inchide capacul, in rest este identica cu cea din tutorial Editat Iulie 3, 2016 de Bydy4pc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 3, 2016 Share Postat Iulie 3, 2016 Din ce vad, daca asta e volanta, nu vad de ce nu s-ar putea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bydy4pc Postat Iulie 4, 2016 Autor Share Postat Iulie 4, 2016 Thunder te tzuc pe portofel Incerc azi sa vad ce o sa iasa. O sa pun poze. Promit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Din ce vad, daca asta e volanta, nu vad de ce nu s-ar putea Volanta nu are o greutate fixa pentru fiecare tip de motor ? Ma gandesc ca nu e ca si cum "mai iau 3 milimetri din ea pentru ca totusi am luat 2 si tot este aproape de capac". Ma gandesc sa nu afecteze functionarea motorului. Nu mai spun ca daca o strunjesti, trebuie centrata perfect, 0 bataie. Daca iese naspa la strung sigur o sa ai surprize dupa ceva timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Volanta nu are o greutate fixa pentru fiecare tip de motor ? Ma gandesc ca nu e ca si cum "mai iau 3 milimetri din ea pentru ca totusi am luat 2 si tot este aproape de capac". Ma gandesc sa nu afecteze functionarea motorului. Nu mai spun ca daca o strunjesti, trebuie centrata perfect, 0 bataie. Daca iese naspa la strung sigur o sa ai surprize dupa ceva timp. musai trebuie echilibrata dupa prelucrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Degeaba strunjesti ca este pe conic si pozitiia ramane aceeasi de strunjesti din partea cealalta scade foarte mult rezistenta rotorul este pentru 2 senzori Hall s-au pentru unul? Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Eu am una de dr 650 daca esti din buc iti dau volanta aia sa te joci cu ea,e capsulata.Sau daca vrei sa nu te complici una noua capsulata e cca 180 de euro adusa aici.e un site elctrex sau ceva de genul din anglia.eu am luat pentru o husqvarnacare la fel are 4 magneti si se dezlipesc repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bydy4pc Postat Iulie 4, 2016 Autor Share Postat Iulie 4, 2016 (editat) Abandonez planul cu volanta de er5. Ma prea complic la capac, trebuie sa gasesc alte pozitii pentru senzori. Nu are rost plus ca aprinderea ii ok si nu merita f#*#ta. Deeeciii Exista ceva adeziv puternic pentru lipit magneti? Detin cuptor daca este cazul Atasez cateva poze cu mizeria. Poza 013 ii volanta de er5 pentru 1 senzor hall, 2 linii de citire, mai lunga de fel si inutila pentru mine, utila pentru altii P.s Toti magnetii sunt intacti, pusi la poli pe volanta, trebuie doar lipiti. » Post actualizat in 04 Jul 2016 17:02 Din ce vad, daca asta e volanta, nu vad de ce nu s-ar putea P.s 2 Exista 2 variante pt volanta asta: una proiectata pt gpz, merge si pe en si cred ca pe ceva modele de kle. Cealalta pt er5, mai lunga » Post actualizat in 06 Jul 2016 11:38Proaspat iesita din cuptor. Urmeaza finisata si capsulata Editat Iulie 4, 2016 de Bydy4pc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IPC Postat Iunie 3 Share Postat Iunie 3 On 7/4/2016 at 7:58 PM, Bydy4pc said: Abandonez planul cu volanta de er5. Ma prea complic la capac, trebuie sa gasesc alte pozitii pentru senzori. Nu are rost plus ca aprinderea ii ok si nu merita f#*#ta. Deeeciii Exista ceva adeziv puternic pentru lipit magneti? Detin cuptor daca este cazul Atasez cateva poze cu mizeria. Poza 013 ii volanta de er5 pentru 1 senzor hall, 2 linii de citire, mai lunga de fel si inutila pentru mine, utila pentru altii P.s Toti magnetii sunt intacti, pusi la poli pe volanta, trebuie doar lipiti. » Post actualizat in 04 Jul 2016 17:02 P.s 2 Exista 2 variante pt volanta asta: una proiectata pt gpz, merge si pe en si cred ca pe ceva modele de kle. Cealalta pt er5, mai lunga » Post actualizat in 06 Jul 2016 11:38 Proaspat iesita din cuptor. Urmeaza finisata si capsulata Nu știu dacă vei răspunde, dar am și eu problema cu volanta pe gpz ul meu și vreau sa te întreb, de ce nu pot pune volanta de er5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate