MIHAI VARADERO Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Ziua 1 :Bucuresti - Cernauti aprox. 520km .Cazare si vizitare oras. Ziua 2 :Cernauti - Lyvov aprox. 280km. Cred ca la ora 14 suntem deja cazati si apoi tur de oras. Ziua 3 :Lyvov - Sighetul Marmatiei aprox. 330km. Aici vizitam cimitirul vesel de la Sapanta si apoi Cavnic. Vreau sa vad cu ochii mei daca asa zisul fenomen de la Cavnic este mit sau realitare !!! Cazare la una din pensiunile din zona. Ziua 4 :întoarcerea acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Salut. Ce fenomen la cavnic? Am fost de mai multe ori pe acolo, la ski. Poate iti pot lamuri unele ..nelamurite Tura faina iti doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 cred ca se refera la cel cu urcatul masinii singura la deal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 apoi Cavnic. Vreau sa vad cu ochii mei daca asa zisul fenomen de la Cavnic este mit sau realitare !!! Nici una, nici alta. Masina nu urca cu spatele la deal, ci coboara la vale. O vale mai mica. Si l-a Iasi este asa ceva la iesirea din oras, pe Bucium. Cumpana cu bula de aer mi-a rezolvat incertitudinea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 Totusi doresc sa va avertizez ca odata iesiti din Romania si intrati in Ukraina, drumul este EXECRABIL. Cand te intorci in tara abia apreciezi Romania si simti ca suntem in UE )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 5, 2016 Share Postat Iulie 5, 2016 In Grecia sunt drumurile mai bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iulie 5, 2016 Autor Share Postat Iulie 5, 2016 Stiu ca in Ukraina nu sunt drumuri foarte bune. Am fost la Odessa acum doi ani si le-am palpat. Dar pentru enduro-touring merg.Cernauti-Lyvov este pe harta drum principal(cu rosu), iar Lyvov-Sighet jumatate rosu si jumatate galben. » Post actualizat in 05 Jul 2016 08:22 Fiziflash: ai fost pe drumul asta??? Daca da vreau mai multe amanunte daca se poate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Iulie 6, 2016 Share Postat Iulie 6, 2016 https://www.google.ro/maps/dir/Liov,+Regiunea+Liov,+Ucraina/Sighetu+Marma%C8%9Biei,+Jude%C8%9Bul+Maramure%C8%99/@48.7992095,23.4308194,8.37z/data=!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x473add7c09109a57:0x4223c517012378e2!2m2!1d24.029717!2d49.839683!1m5!1m1!1s0x4737bbab9a8fb321:0xd8dbb17f72b9d7f5!2m2!1d23.8976506!2d47.927707 ....ai trei variante pe google maps. Ia cu mouse.ul omuletul din dreapta jos si vezi pe google street cum arata drumurile pe diverse tronsoane. Unul dintre ele este european pe cea mai mare parte. Eu le-as lua pe cele mai secundare si fara masini pt. ca Varadero poate! Bafta! » Post actualizat in 06 Jul 2016 08:11...si sa stai la hotel Marmatia pe Str. Mihai Eminescu nr. 97, Sighetu Marmaţiei (best). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iulie 6, 2016 Autor Share Postat Iulie 6, 2016 Suntem deja trei motoare.Eu,Adiknox si MihaiTdm.Curaj baieti ca nu patiti nimic rau la Lyvov !!! » Post actualizat in 06 Jul 2016 10:28 Deja ne gandim sa facem rezervarea.Si este super ieftineala la cazare. Cautati pe booking.com !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosilent Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Ma bag si eu ! Mihai Varadero, sa vorbim la telefon ce si cum. Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iulie 8, 2016 Autor Share Postat Iulie 8, 2016 Pai atunci suna-ma.Oricum trebuie sa-mi dai niste explicatii !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosilent Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Pai nu mai am numarul se pare. Da-mi pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iulie 8, 2016 Autor Share Postat Iulie 8, 2016 Hai sa limpezim lucrurile. In primavara atat eu cat si MihaiTdm te-am sunat de cateva ori. Nu ai raspuns niciodata. Initial m-am gandit ca esti foarte ocupat si nu ai timp ( cu toate ca este urat lucru sa nu- i raspunzi celui care te-a apelat macar dupa cateva zile ).Dar la ultimul apel la care nu ai raspuns ai facut o greseala. Dupa zece minute te-am sunat de pe alt telefon si surprza ai raspuns !!! Deci am crezut ca nu ti-a placut compania noastra la Konstantin si Elena !!! Acum ce sa cred: ca ne-ai reevaluat si vrei in Ukraina cu noi ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosilent Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Mihai, tu chiar vorbesti serios? La cate telefoane primesc zilnic, nu e ceva neobisnuit sa nu raspund mai ales cand nu am numarul (nu mai am nici pe al lui MihaiTDM - le-am pierdut pe toate odata cu telefonul). Si daca zici ca am raspuns, de ce nu ai incercat sa vorbesti. Ce copilarie Trebuia sa dai un mesaj ceva Sa inteleg ca de atunci pana acum ai stat si ai copt ce zici mai sus. Ai facut si papusa voodoo in care ai bagat ace? Haide mai draga ca exagerezi cum zice Iliescu Trimite-mi numarul sa vorbim ca oamenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iulie 8, 2016 Autor Share Postat Iulie 8, 2016 Bogdan, nici macar un scolar nu ar crede explicatia cu pierdutul telefonului. Cu atat mai putin eu. Dar hai sa treaca de la mine si de data asta. Bine macar ca nu esti fricos de Ukraina cum sunt multi altii. Trimite pe pm numarul tau de telefon ca de la incident te-am sters din agenda. » Post actualizat in 08 Jul 2016 13:38Nu mai spun ca pentru un IT-st dibace cum esti tu sa pastrezi undeva agenda telefonica este floare la ureche. Asta in cazul in care se pierde telefonul !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosilent Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Ok Mihai, nu-mi sta in fire sa ma balacaresc in public si ma opresc aici. O sa-ti dau numarul pe PM. Poate spui de ce ma sunai atunci cand zici ca ai sunat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iulie 8, 2016 Autor Share Postat Iulie 8, 2016 Se pare ca neintelegerile au fost lamurite. In consecinta merge si Bogdan (motosilent) in Ukraina !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Plosca Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 Ready to go. Maine la 7 AM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Iulie 13, 2016 Share Postat Iulie 13, 2016 (editat) Frumos asa ,una dupa alta . Drumuri bune sa aveti! Poate combinati si Cracovia ,e la 4-5 ore.Merita pierdut acolo o zi si o noapte pentru cine nu a fost si vrea! Editat Iulie 13, 2016 de goul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iulie 13, 2016 Autor Share Postat Iulie 13, 2016 Pentru cine se hotaraste in ultimul moment sau nu are cont pe forum: intalnirea in Petrom-ul de dupa linia de centura(iesirea spre Buzau)la ora 7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 Desi v-ati intors, nu postati si voi niciun cuvant despre traseu, nu puneti nicio poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iulie 19, 2016 Share Postat Iulie 19, 2016 Le-a voalat cardul SD fenomenul de la Cavnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iulie 20, 2016 Autor Share Postat Iulie 20, 2016 Da, ce sa zic,Ucraina este o experienta interesanta. Am ramas placut impresionat de Cernauti si mai ales de Lyvov. Acesta din urma este un oras foarte frumos, aici ma refer la partea veche cu cladiri in stilul imperiului austriac. Are un centru vechi deosebit de mare cu zeci de terase si restaurante. Drumurile sunt cam varza, sub nici o forma nu ai ce cauta cu supersport. Doar enduro-turing fac fata denivelarilor din asfalt. La Cavnic nu am mai ajuns din cauza ploii. La Sapanta mare de turisti care se holbau la cimitirul vesel. Benzina in Ucraina este 0.75euro. Sunt in mare parte moderne si poti plati cu cardul. Nu ne-a oprit nimeni pe drum. Nici politia si nici rachetii . » Post actualizat in 20 Jul 2016 09:09Multumiri lucratorilor PTF pentru amabilitate. Atat celor de la Siret cat si celor de la Sighetul Marmatiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 (editat) E normal sa-ti fi placut cele doua orase deoarece ele nu sunt deloc ucrainiene. De fapt, Ucraina nici macar nu e o tara, e un teritoriu furat de la polonezi, lituanieni si moldoveni. Editat Iulie 20, 2016 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate