sraduy Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Salut! cunoasteti vreun electrician bun in Iasi as vrea sa refac instalatia electrica a motocicletei (1984) cap-coada.Momentan motorul nu functioneaza nu ajunge curent la bobine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 daca gasesti unul, spune-mi si mie te rog (prin PM). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Si mie mi-ar place sa imi faca o instalatie cap-coada la Bandit, deci astept si eu un PM daca gasesti un electrician bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 8, 2016 Share Postat Iulie 8, 2016 Complicata lucrare. Am avut ocazia sa vizitez cateva fabrici de cablaje auto si imi dau seama ca este o treaba de migala. Este complicat in sensul ca la fabrica se lucreaza cu sabloane unde se stie exact lungimea firelor iar asa pe genunchi stai si tai fir cu fir. In plus aia au scule pentru sertizat mufe, precum si diverse materiale cum ar fi cabluri de tot felul de culori (cine dracu iti da cativa metri de cablu din fiecare fel de combinatii de culori?), cleme de fixare pe cadru etc, pe care sunt convins ca daca le cauti le gasesti. Personal cred ca pentru a face treaba corect, trebuie chelita mobra pina la cadru, si apoi insirat cablajul. Se presupune ca exista schema electrica corecta si "complecta" ca sa citez un clasic in viata. Va doresc succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 Le faci pe mobra direct, asa complicat nu e, e doar migaloasa treaba si trebuie timp si interes din partea celui care o face ... nu compara industria auto/moto unde se produce de serie cu problema pusa aici, adica o singura motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_sorien Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 Salutare ! In limita timpului disponibil o sa incerc sa ajut..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate