Kronstadt Bikers Postat Iulie 14, 2016 Share Postat Iulie 14, 2016 (editat) Va asteptam ca in fiecare an cu slana, ceapa si palinca la poalele Cetatii Rasnov la a IX -a editie a KBMC Moto Party. Nici anul asta nu avem trupe ci doar muzica si voie buna asa ca cei care considera ca vor plati intrarea degeaba sunt rugati ca de fiecare data sa nu vina.Legat de cazare si progam vom reveni in curand cu detalii. Toate cele bune si asfalt uscat la toata lumea! Editat Iulie 14, 2016 de Kronstadt Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 Frumoasa prezentare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat August 16, 2016 Autor Share Postat August 16, 2016 Cazarea se poate face la casutele din incinta evenimentului la pretul de 40 lei/noapte/casuta, la pensiunile din Rasnov sau la cort.Pentru mai multe informatii va rugam sa sunati la tel 0741568566 Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 Ceva noutati legate de program si locatia exacta? Eu n-am mai fost pana acum la Rasnov. Mai e destul de putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat August 24, 2016 Share Postat August 24, 2016 vezi aici https://www.facebook.com/events/1638374819814452/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Ceva noutati legate de program si locatia exacta? Eu n-am mai fost pana acum la Rasnov. Mai e destul de putin... Ahoi! E pe drumul care coboara dinspre Poiana Brasov spre Rasnov, cand esti aproape la intrare in Rasnov pe dreapta e o parcare auto, dupa care vine o pensiune si un spatiu verde si un drum la dreapta. Sper sa pot bifa si eu cu prezenta macar pe Sambata seara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Multumesc. IceLord! Sper sa ajung. Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 Sper și eu, anul trecut am ajuns de Joi seara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 28, 2016 Share Postat August 28, 2016 (editat) cartofi copti cu Jeff, lectura cu Dexter ,intalneala cu prieteni mmmm sa vedem ce locuri or mai fi pe la pensiuni Editat August 28, 2016 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat August 28, 2016 Autor Share Postat August 28, 2016 In mai putin de o saptamana ne vedem la KBMC Moto Party IX cu traditionala slana cu palinca, muzica si voie buna, jocuri si foc de tabara dar si cu targul de piese si echipamente .Va asteptam ca in fiecare an la ultima intrunire moto a sezonului intr-un cadru prietenos unde putem depana la un pahar amintirile de peste vara.Be there bikers!!! https://www.facebook.com/events/728600237281779/ https://www.facebook.com/events/1638374819814452/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat August 28, 2016 Share Postat August 28, 2016 Care concursuri? k cele de anul trecut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kronstadt Bikers Postat August 28, 2016 Autor Share Postat August 28, 2016 Care concursuri? k cele de anul trecut? da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 28, 2016 Share Postat August 28, 2016 Bine ca-s pe mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 2, 2016 Share Postat Septembrie 2, 2016 Daca vin cu sotia ,(ea nu ramane peste noapte vine sa priveasca la concursuri si sa mancam ceva)tb sa plateasca si ea intrarea pt 2 ore?care le sta pe acolo.eu am camera la pensiune pt noapte cu gasca mea. » Post actualizat in 04 Sep 2016 12:02Eu as propune sa terminati cu aceasta intrunire.Concursuri de litera 3.unde este titirezul ,turat motoare,mers incet,carnatul,etc.noi venim sa vedem ceva nou,nu venim sa vedem ceva din ce in ce mai prost.nu este doar parerea mea.am vb cu f multi motoristi si toti vor o schimbare.va rugam sa luati in calcul aceste doleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat Septembrie 4, 2016 Share Postat Septembrie 4, 2016 unii vin pentru circ, pentru concursuri, concerte etc. altii poate vin mai mult ca sa bea o bere cu prieteni vechi din alte colturi de tara. poate asta e o intrunire pentru categoria 2. zic si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 4, 2016 Share Postat Septembrie 4, 2016 pt toate venim.si pt circ si pt bere cu alti prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate