Octa72 Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Salutare, Postez aici in eventualitatea in care cineva a patit aceasta problema si stie ceva legat de rezolvarea ei. La o Honda Hornet 2007, la decelerare de la 6000 de ture incepe sa se auda un barait / bazait destul de enervant dinspre bord. Daca pun mana pe bord se opreste, daca ridic mana incepe iar. Am incercat sa nu-l bag in seama dar ma scoate din sarite. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Zdrangane bordul, asa am patit si eu. Dat jos bordul si pus garnituri de cauciuc cand l-am montat la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 (editat) Face bbbrrrr brrrr brrrr brrrr? Sau mai lung si se scurteaza spre final: Brrrrrrrrrrrr bbbbrrrrrrr bbbbrrrrr bbbbrrrrrr rrrr rrr rrr? Baga o bucata de buretel in zona in care iti atinge de alte componente, de contact sau ce e in zona. Sau actioneaza cum zice colegul. PS: Alex_en s-ar putea sa ii dea de capat. Dar iti va zice ca zgomotul vine de la pistoane. Editat Iulie 25, 2016 de Banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Bazait Honda Hornet 2007 Păi... nu-i normal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Sa vezi ce fain e cand iti zdrangane aparatoarea de lant cu tot cu aripa pe spate ) Zici ca ai o intreaga trusa de scule sub sa. Eu am dat jos carene si tot ce incepe sa zdrangane la un moment dat si am pus pe fiecare surub garnituri de cauciuc, in felul asta nici nu ti se mai roade carenajul sau orice altceva de surub. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Octa72 Postat Iulie 25, 2016 Autor Share Postat Iulie 25, 2016 @Banzay..face un Brrrrr lung pana scad turatiile destul de mult si se opreste. » Post actualizat in 25 Jul 2016 13:14@fratzyk e complicat pe cat suna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMeCBR Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Salutare, Postez aici in eventualitatea in care cineva a patit aceasta problema si stie ceva legat de rezolvarea ei. La o Honda Hornet 2007, la decelerare de la 6000 de ture incepe sa se auda un barait / bazait destul de enervant dinspre bord. Daca pun mana pe bord se opreste, daca ridic mana incepe iar. Am incercat sa nu-l bag in seama dar ma scoate din sarite. Multumesc anticipat Am avut si eu un hornet 2009 si pana am descoperit care`i baiu mi`a venit sa urlu )))) Se atinge un rahat de plastic de la botic/bord pe cadru de bord. Am rezolvat cu o bucatica de dublu adeziv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Octa72 Postat Iulie 25, 2016 Autor Share Postat Iulie 25, 2016 @JustMeCbr....la prima vedere...multe rahaturi par sa atinga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 » Post actualizat in 25 Jul 2016 13:14 @fratzyk e complicat pe cat suna ? Daca te descurci cu o cheie sa desfaci suruburile nu e greu deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Octa72 Postat Iulie 25, 2016 Autor Share Postat Iulie 25, 2016 tu zici sa dau tot ala jos? sau sa incep cu cele 3 suruburi din fata and work my way in ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Desfaci suruburile de sub bord si il scoti cu totul. Astea din fata cred ca tin doar rama la bord atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Octa72 Postat Iulie 25, 2016 Autor Share Postat Iulie 25, 2016 multumesc o sa incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 incearca spuma poliuretanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 (editat) si la mine se auzea acest 'zornait' undeva la 5500rpm.avea o turatie fixa la care bazaia, nu mai sus, nu mai jos. se pare ca vibra ciudat rama aia la turele respective. s-a rezolvat cu putin burete intre rama (cea neagra, incercuita cu rosu mai sus) si restul bordului. Editat Iulie 26, 2016 de cataaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 incearca spuma poliuretanica. si daca vrea vreodată sa dea bordul jos ce face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iulie 26, 2016 Share Postat Iulie 26, 2016 PS: Alex_en s-ar putea sa ii dea de capat. Dar iti va zice ca zgomotul vine de la pistoane. Trebuie segmentat motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate