ZYB Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Stiti daca se poate repara si unde o toba din carbon care este crapata pe circumferinta, nu total dar pierde gaze. Sugestii, idei ? Ii dau cu izolir band Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Exista un silicon pt tobe (temp inalta), mergi la un magazin auto si intreaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat August 10, 2016 Autor Share Postat August 10, 2016 http://www.dedeman.ro/ro/silicon-ceresit-cs28-rez-la-temperatura.html , vad ca asta rezista la 300 grade... sa caut ceva mai mult sau merge ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Cum drac sa reziste cand pe cot ai 1000grade......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Acum o saptamana, cand cautam pasta-ciment pt evacuare am vazut in Leroy Merlin (la silicoane si adezivi, ca nu au raion auto) un silicon care rezista pana pe la 1000 grade sau chiar mai mult. Daca ai Leroy in zona, arunca un ochi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 Pune poza cu toba. Lasa siliconul ca nu faci treaba cu el. Se repara tot cu fibra de carbon si rasina epoxidica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat August 10, 2016 Autor Share Postat August 10, 2016 O sa ii fac poze, presupun ca se poate pune un strat de fibra peste si lipit dar cine face asa ceva prin Bucuresti ca eu nu am auzit de service-uri specializate pe partea asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 power tape !! mult power tape !!!!!!! http://everythingfunny.org/wp-content/uploads/2012/06/48.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 (editat) http://phoenixmodels.ro/shop/banda-fibra-carbon-unidirectional-25x018-p-3483.html Sau cauti si schimbi teava integral. Vad ca nu functioneaza link-ul, se poate deschide intr-o fereastra noua. Editat August 10, 2016 de stfan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 ce am vazut la tv, la supercar-uri cum repara fibra de carbon la praguri...decupeaza zona , in interior monteaza un soi de balon si lipesc fibra proaspata pe o suprafata destul de generoasa sa acopere zona problema . apoi finiseaza si vopsea. acuma...daca tu ai lac incolor nuc red ca mai scoti tiparul potrivit. poate doar sa imbraci toata zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat August 10, 2016 Share Postat August 10, 2016 trasezi dupa flex cu disc subtire si nituri mai scurta dar aia e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 incearca la cei din Oradea care face tobe aftermarket sa vezi poate reusesc ei sa schimbe carbonul,am vazut ca au reinceput activitatea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 @ Val Hayabusa, sper ca a fost o gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat August 11, 2016 Autor Share Postat August 11, 2016 incearca la cei din Oradea care face tobe aftermarket sa vezi poate reusesc ei sa schimbe carbonul,am vazut ca au reinceput activitatea ... Date contact ? Link ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat August 11, 2016 Share Postat August 11, 2016 Date contact ? Link ceva ? Vick Exhaust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate