Filosofull Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 Nene, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oFF Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 Frumoasa povestea prin care ne-ai purtat, astept cu nerabdare si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekLens Postat August 12, 2016 Autor Share Postat August 12, 2016 Cu plăcere și mersi de aprecieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andri77 Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 Felicitări pt poze și descriere... » Post actualizat in 12 Aug 2016 10:59 Felicitări pt poze și descriere... » Post actualizat in 12 Aug 2016 10:59 Felicitări pt poze și descriere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 Maestre, Chapeau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butrosica Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 F F F tari si pozele si povestea si motorul. Nu conteaza ca sunt Raw, HDR, PS ci conteaza ce iti transmit. Niciodata DLSR nu o sa scoata asemenea imagini dar important e, din punctul meu de vedere ca tu, prin procesare, le-ai dat o perspectiva de cum ai simtit tu acele momente si asta cred ca conteaza. MIe mi-au placut mult pentru ca mi-au adus aminte de vstromul meu si de miile de km si de trairi cu el. Multumesc. Eu purtam DSLR-ul de gat si cu cordonul lung astfel incat sa stea pe sa intre picioarele mele. Ture lungi si km multi fara incidente iti doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 @florinelu07 - mersi de comentariu, dar niciuna din fotografiile de mai sus nu este HDR. A nu se confunda post-procesarea cu HDR-ul ;-) Felicitari pt initiativa. Unele poze sunt atat de procesate ca sunt usor deranjante. Si colegul cu HDR-ul avea dreptate.. chiar daca nu ai folosit HDR-ul din aparat, efectul procesarii tale este gen HDR si mie sincer nu-mi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekLens Postat August 12, 2016 Autor Share Postat August 12, 2016 @ butrosica & restul - mersi și drumuri frumoase și vouă! @ colegii_deranjati_de_unele_fotografii - frumusețea (sau lipsa ei) este întotdeauna în ochii privitorului. Să ne vedem sănătoși pe drumuri frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
winky Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 Doi oglinzi si un set de cablu acceleratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 super. respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 Efectul este apropiat... cadrele sunt reusite si ai putea sa le lasi mai putin procesate. Oricum, felicitari pentru initiativa - nu multi opresc sa surprinda cadre. Cu ce aparat lucrezi? daca este DSLR, sunt curios cum il protejezi la drum.... eu am o oarecare teama sa il iau dupa mine... dilema asta am avut-o mult timp ( cu carat dslr pe motor). Cat am avut mobra functionala am carat 2 dslr uri cu 2 obiective (un 24mm 1.4 wide is un 400mm 5.6) in rucsac in spate (toate de 3 ori mai scumpe decat mobra). Insa acum cred ca as lua un Fuji X-E1 sau X-E2 cu un 18-55 f2.8-4 R si la revedere probleme. Go mirrorless ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelutu_10pin Postat August 12, 2016 Share Postat August 12, 2016 Super tura, ce gume ai folosit pe motor si cum s-au comportat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Super tura, ce gume ai folosit pe motor si cum s-au comportat ? este incredibil...tu vinzi heidenau, dar nu stii cum arata!? esti total, tati! despre tura...faina, fotografiile, la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekLens Postat August 13, 2016 Autor Share Postat August 13, 2016 Super tura, ce gume ai folosit pe motor si cum s-au comportat ? Heidenau K60 Scout - ne înțelegem bine. În off-road nu am ieșit foarte mult dar cât am fost s-au comportat cum trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 dilema asta am avut-o mult timp ( cu carat dslr pe motor). Cat am avut mobra functionala am carat 2 dslr uri cu 2 obiective (un 24mm 1.4 wide is un 400mm 5.6) in rucsac in spate (toate de 3 ori mai scumpe decat mobra). Insa acum cred ca as lua un Fuji X-E1 sau X-E2 cu un 18-55 f2.8-4 R si la revedere probleme. Go mirrorless ! Surprizator sau nu, acum car dupa mine un Nikon P6000 (are moduri manuale, 13.5 Mpx, RAW si constructie destul de robusta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat August 13, 2016 Share Postat August 13, 2016 Absolut magnific. Felicitari Florin, ai un har intr-ale "naratului". Mai ușor cu tăria vericule că încurci ceferiștii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat August 14, 2016 Share Postat August 14, 2016 Surprizator sau nu, acum car dupa mine un Nikon P6000 (are moduri manuale, 13.5 Mpx, RAW si constructie destul de robusta) Da, mare surpriză, nu pot să cred. Ne intere maxim dramele tale legate de dslr, săpuniere etc. On; Frumoase poze chiar dacă unele cu Lightroom () în exces. Să dai de un aşa povestitor e o binecuvântare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 14, 2016 Share Postat August 14, 2016 Da, mare surpriză, nu pot să cred. Ne intere maxim dramele tale legate de dslr, săpuniere etc. On; Frumoase poze chiar dacă unele cu Lightroom () în exces. Să dai de un aşa povestitor e o binecuvântare. Ne dai si sinopsisul la ceea ce ai vrut sa zici? » Post actualizat in 14 Aug 2016 05:06 Oare poate fi introdus un etilotest inainte de click pe butonul de reply? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat August 14, 2016 Share Postat August 14, 2016 Ne dai si sinopsisul la ceea ce ai vrut sa zici? » Post actualizat in 14 Aug 2016 05:06 Oare poate fi introdus un etilotest inainte de click pe butonul de reply? lasa-l ma sa fie si el tulburat de cele 15 poze photoshopate a ajuns threadu' asta si pe prima pagina pe banner, 'tz dai seama?..... nu poti incurca tu lumea cu dilema ta cu dslr/rucsac, raw....lumea vorbeste aici de Creanga si al sau talent ,cand era tanar si calarea un cal numit V-strom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat August 14, 2016 Share Postat August 14, 2016 Ne dai si sinopsisul la ceea ce ai vrut sa zici? Nu interesează pe nimeni ce cari după tine, doar rezultatul. Ai poze făcute cu săpuniera ta rezistentă la no matter what (cu senzor 5x7 mm) cu care să te lauzi ? Pe principiul ăsta le faci cu S6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
markyinxs Postat August 14, 2016 Share Postat August 14, 2016 poate pe unii ii intereseaza, stii tu sigur ca nu intereseaza pe nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat August 14, 2016 Share Postat August 14, 2016 Atunci, bine: Nikon p6000 cu senzor de 5 x7 mm. Mai contează maxim că are raw şi M. Mulţumit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 Nu interesează pe nimeni ce cari după tine, doar rezultatul. Ai poze făcute cu săpuniera ta rezistentă la no matter what (cu senzor 5x7 mm) cu care să te lauzi ? Pe principiul ăsta le faci cu S6 nu ma laud, dar iti arat una cu sapuniera... si una cu DSLR-ul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 (editat) Frumoase poze! Asta este frumos la un dual sport, poti merge unde vrei, fara sa te intereseze de starea drumurilor PS: avem acelasi GPS Editat August 15, 2016 de Garcya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobby200791 Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate