sebispeedmaster Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Salut.. Mă puteți ajuta cu câteva informații despre acest model F800 ST 2011, 1490km reali ? Și cât ar costa în țara? Momentan ma dau cu tiger 2011 800xc. Mulțumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Te referi la o anumita motocicleta care are 1490 de km? Nu ai dat nici un link, dai informatii prea putine ca sa te putem ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebispeedmaster Postat August 18, 2016 Autor Share Postat August 18, 2016 Scuze.. E un BMW din 2011 ... Ce informații ai nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 probabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 UITE, aici afli tot http://bfy.tw/7I39 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 (editat) E irelevant. Niciuna dintre motoretele alea din linkul tau nu au 1490 km. Eu sunt de părere că da. BMW din 2011, n-are cum sa nu fie bine. @johny77 Nu e motocicleta. Ci "Un BMW fă." ) Editat August 19, 2016 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Tot nu am inteles despre ce este vorba in acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Despre un inițiator care este incapabil să pună o întrebare coerentă și de restul care râd de el pe această temă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebispeedmaster Postat August 19, 2016 Autor Share Postat August 19, 2016 Deștepți sunt Români ăștia Va mulțumesc pentru răspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Deștepți sunt Români ăștia Asta este evident si demonstrata de foarte multe ori. Intrebarea mea totusi ramane pentru ca imi plate modelul in discutie si eram curios despre ce este vorba dar se pare ca voi ramane doar cu curiozitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Am auzit de bine despre dânsul, iar prețurile sunt destul de mici - mai ales pentru un BMW. În același timp, nu are parte de specificitățile care te-ar atrage la această marcă: duolever/telelever și paralever lipsă, transmisie pe curea în loc de cardan și un motor care, deși încearcă, parcă nu prea merge pe un sport touring adevărat (85cp, 87N/m). Nu zic, probabil că trage, dar când ești singur pe motocicletă - nu cu pasager și bagaje. În același timp, posesorii sunt în general mulțumiți de model prin prisma raportului calitate/preț, a ciclisticii și a consumului (3,5-4 L în afară). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebispeedmaster Postat August 19, 2016 Autor Share Postat August 19, 2016 Mulțumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Am auzit de bine despre dânsul, iar prețurile sunt destul de mici - mai ales pentru un BMW. În același timp, nu are parte de specificitățile care te-ar atrage la această marcă: duolever/telelever și paralever lipsă, transmisie pe curea în loc de cardan și un motor care, deși încearcă, parcă nu prea merge pe un sport touring adevărat (85cp, 87N/m). Nu zic, probabil că trage, dar când ești singur pe motocicletă - nu cu pasager și bagaje. În același timp, posesorii sunt în general mulțumiți de model prin prisma raportului calitate/preț, a ciclisticii și a consumului (3,5-4 L în afară). cum ai inteles tu tot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Citind despre și vorbind cu posesori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Targuieste-te.Trage de pret. Fa mutre. Daca te intreaba de ce, motiveaza ca n-are rodajul facut. In final, pastreaza tigeru' . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate