cstelia Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Dupa modelul "Donatii pentru cioperisti", unde de altfel am oferit si eu cate ceva, initiez acest topic unde cine are ceva ce ii prisoseste poate oferi celor mai lipsiti de posibilitati. Daca cumva exista deja un astfel de topic rog moderatorii sa mute acest post in cadrul topicului deja existent. Deci, ofer o casca. Poze mai jos. Lipsesc partile interioare din dreptul obrazului, dar astea pot fi usor confectionate din burete+panza. Marimea pare a fi un M. Si ca sa fie totul chiar moka, ma ofer sa platesc si taxa postala de colet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 donez cauciuc spate mitas c-10, 110/90/18 crampoanele de pe centru mai au inaltime cam de 0,5-0,8 cm. pentru mine e uzat, dar pentru cine iese la offroad de plimbarica e f bun. in principiu guma e disponibila la bucuresti sau la bran.daca sunt interesati, va rog PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Cele 2 gume din dreapta sunt 90/90/21 si nu sunt intr-o stare prea fericita, dar in cazuri "disperate" isi fac treaba pana gasiti alta varianta mai buna. Sunt gratis pentru cine are nevoie, singura conditie = sa veniti sa le luati ( Bucuresti-Lacul Tei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 4, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2007 Ia uite dom'le ce se aduna ofertele... Axa: alealalte doua ce roti sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 petrica vreau si eu o guma fatza pe 90/90/21 pana imi iau noi, ce mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 Deci, ofer o casca. Poze mai jos. Lipsesc partile interioare din dreptul obrazului, dar astea pot fi usor confectionate din burete+panza. Marimea pare a fi un M. Si ca sa fie totul chiar moka, ma ofer sa platesc si taxa postala de colet Castronul pleaca la Ploiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 cred ca am si eu un metzler....pe 21 ...n`am poza dar nu e f sters oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 26, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2007 Gata? Asta a fost tot? Nu mai are nimeni nimic de oferit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 roata de 21 si una de 18 incaltate. au cam rugit oleaca dar merg curatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 26, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2007 roata de 21 si una de 18 incaltate. au cam rugit oleaca dar merg curatate Poze? Sa-si faca omu' o idee... Ba da ! O sa donez eu bocancii de motor, dupa ce primesc cizmele tale ! Verifica la Cargus daca nu au ajuns cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 roata de 21 si una de 18 incaltate. au cam rugit oleaca dar merg curatate Pozeeee!!!Sa vedem cum arata!De pe ce motor sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 vreau si eu un cauciuc 130/80-17 enduro... plizzzzzzz... si unu 90/21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DHL Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 De ce motor e roata de 18? Crezi ca mi s-ar potrivii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 nu stiu de la ce motoare sunt pot sa va zic doar ca merg axuri de 15mm pe ele. la cea de 18" cauciucul e varza, tre schimbat, la cea de 21 e bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPV13R Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Misto intentie, o sa vad ce am si eu prin magazie si sa vedem. Revin cu poze si dimensiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 29, 2007 Share Postat Ianuarie 29, 2007 s-au dat baieti ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 Ba da ! O sa donez eu bocancii de motor, dupa ce primesc cizmele tale ! Merg purtati pe comunista? Daca da ma abonez eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 am o casca de cross, marca nolan, veche, viziera matuita, si are niste aerisiri, de zici ca-i casca lui dark vader. o sa revin cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 daca mai merge folosita o vreau io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktm_geo Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 mai am si eu cateva chestii pe care nu prea le mai folosesc...le tzin aiurea prin garaj....niste gume pe 18 si pe 21....si in rest daca mai e nevoie de ceva puteti sa ma intrebati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2007 mai am si eu cateva chestii pe care nu prea le mai folosesc...le tzin aiurea prin garaj....niste gume pe 18 si pe 21....si in rest daca mai e nevoie de ceva puteti sa ma intrebati Du-te in garaj, fa curatenie, pozeaza ce ai in plus si vrei sa donezi, apoi posteaza aici. Asta e regula simpla a acestui topic. Nu e topic de intrebari si raspunsuri. Ai cauciucuri de dat, foarte bine, specifica dimensiunile, marca, starea si eventual pune poze. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktm_geo Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 luat-ma usor ca sunt si eu incepator sa zic asa...si am vrut sa fac si eu o fapta buna...!am inteles...o sa fac o sedintza foto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktm_geo Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 nu sunt din bucuresti...St din Slatina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 (editat) am niste manusi Probiker purtate 1 an.. sunt din piele cu protectii carbon.. le dau cui n-are deloc.. o sa pun si neshte poze sunt marimea L si vin cu tot cu doua gaurele.. eu n-am deloc, mi le trebuie mie, donez si eu o sa de gilera rx125, in stare bunicica, am sa revin cu poze Editat Februarie 3, 2007 de c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate