CrashTestPilot Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 ma intereseaza si pe mine daca ai far sau carena macar de ktm ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 donez pantalon offroad dainesse, marimea 60 (?), cred ca in marime us ar fi un 40-42.. Eu am 1m85 si imi erau buni cand aveam 115 kg. au inclusiv genunchere proprii. se pot ridicica personal din bucuresti. detalii pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_VaRu' Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 sal mai e valabil?i-as vrea eu daca se poate:)0765342221...da-mi un beep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 donez pantalon offroad dainesse, marimea 60 (?), cred ca in marime us ar fi un 40-42.. Eu am 1m85 si imi erau buni cand aveam 115 kg. au inclusiv genunchere proprii. se pot ridicica personal din bucuresti. detalii pe pm. pantaloni simpatici, inca in cautare de stapan gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Am si eu o pereche de pantaloni cross madhead marimea L. Nu sunt rupti dar au fost folositi cam un sezon (m-am saturat sa fac enduro cu pantaloni pe vine) asa ca-i dau doarece imi sunt cam mari . Preferabil targoviste dar merge si in buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Se doneaza: 1. CAMERA MOTO Michelin 17", 2 petice. 2. PERECHE CAUCIUCURI MITAS E09 Uzate total, 130-80-18 si 90-90-21. Nu le recomand nimanui pentru a mai rula cu ele, fiind f. instabile. Sunt din 2007 si se doneaza cuiva care le vrea, in principal, pentru a pune cuie in ele. 3. MESADA PANTALONI Marimea 48 + dimensiunile din poza. Noua, pentru pantaloni dama. 4. PROTECTII MANETE - YAMAHA XT/Tenere 5. PROTECTII MANETE - YAMAHA XT/Tenere 6. PROTECTIE MANETA DREAPTA - YAMAHA XT/Tenere 7. PROTECTIE GHIDON, STANGA 8. SUPORT NUMAR INM. - YAMAHA TT600RE 9. PROTECTIE GHIDON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 13, 2010 Share Postat Februarie 13, 2010 Am si eu o pereche de pantaloni cross madhead marimea L. Nu sunt rupti dar au fost folositi cam un sezon (m-am saturat sa fac enduro cu pantaloni pe vine) asa ca-i dau doarece imi sunt cam mari . Preferabil targoviste dar merge si in buc. S-au dat. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan alex Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 pantaloni simpatici, inca in cautare de stapan gras Daca-i mai ai, da-mi un semn. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 am precizat ca dau detalii pe PM. deci pe pm te rog. da, inca sunt disponibili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan alex Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 am precizat ca dau detalii pe PM. deci pe pm te rog. da, inca sunt disponibili Salut, ti-am dat PM. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 am precizat ca dau detalii pe PM. deci pe pm te rog. da, inca sunt disponibili s-au dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chindris Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 (editat) pantaloni simpatici, inca in cautare de stapan gras Daca mai ai pantalonii ... nu m-as supara deoarece am cele 115 kg si 1,85 m, dar problema e ca sunt din MM scuze.. am obs ca i-ai dat Editat Februarie 26, 2010 de chindris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infoline Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Am un cauciuc pireli scorpion 100/90 19... e cat de cat ok. Este disponibil in berceni, daca il vreti ... ne intalnim acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zu1u Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Am un cauciuc pireli scorpion 100/90 19... e cat de cat ok. Este disponibil in berceni, daca il vreti ... ne intalnim acolo. unde anume in berceni m-ar interesa sa-l vad in ce stare e.. daca ma pot folosi de el il iau, daca nu, il las urmatorului Mesaj completat multumesc mult, am luat eu guma, e exact ce am acum pe fata la slr si cam in aceiasi stare, sper sa apuc sezonul urmator cu ambele ca mi-am pus in cap sa merg mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Salut, Am 1,5 perechi manusi, marime M (cu gauri pe ici colo) Mai e si o pereche de ochelari, dar nu cred ca se mai pot folosi decat daca schimbati lentilele..... Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 ce marimee e casca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 ce marimee e casca? Marimea este L (cm 59-60). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 salut! am niste gume de cross, purtate, 2 buc pe 17, si 2 buc pe 22,,,,, cele pe 22 sunt chiar bunicele e cineva interesat? pot fi contactat la nr 0749 275812 andrei numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Salut, Am 1,5 perechi manusi, marime M (cu gauri pe ici colo) Mai e si o pereche de ochelari, dar nu cred ca se mai pot folosi decat daca schimbati lentilele..... Bafta. S-au dat toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 cizme oxtar 41... dedicatie speciala pentru "coclau raceri".... era un pusti care nu avea cizme anul trecut in iarna si incepuse sa mearga chiar binisor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extremistu Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 cizme oxtar 41... dedicatie speciala pentru "coclau raceri".... era un pusti care nu avea cizme anul trecut in iarna si incepuse sa mearga chiar binisor... daca pustiului nu-i sunt bune cizmele m-as bucura sa le am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Am si eu o pereche de pantaloni cross madhead marimea L. Nu sunt rupti dar au fost folositi cam un sezon (m-am saturat sa fac enduro cu pantaloni pe vine) asa ca-i dau doarece imi sunt cam mari . Preferabil targoviste dar merge si in buc. S-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 26, 2010 Share Postat Aprilie 26, 2010 Se da un cauciuc Mitas E08 90/90 - 21. rulat 18693km. Are inca profil rezonabil dar in curbe cu inclinare mare luate fara acceleratie induc un usor voblaj al ghidonului - probabil datorita crapaturilor vizibile in poze. Se ridica din Rahova - Liberty/Sebastian/Petre Ispirescu dupa ora 20. PM / YM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate