Supapa_Jr Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Are cineva un capac de rezervor cu cheie???eventual si de vitezana..si un contact cu cheie??? daca e le si platesc daca e un pret micut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Are cineva un capac de rezervor cu cheie???eventual si de vitezana..si un contact cu cheie??? daca e le si platesc daca e un pret micut pt dacia 1100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 pentru aia din profil...sxt-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 salutare oameni.... am si eu o pb ... poate ma puteti ajuta... mias dorii orice fel de accesorii... cizme casca pritectii... orice.... pt ca eu nu prea am posibilitatea sami cumpar leas dorii in orice stare ..... merxi mult...... am o casca daca te intereseaza. nu e cine stie ce, dar daca o mai bibilesti poti sa o folosesti. daca te intereseaza te astept prin constanta, daca ai drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gicu4you Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 DONEZ cauciucuri metzeler, doar sa venitzi sa le luatzi! vedetzi aici: /index.php?...iucuri+metzeler Au plecat la Tirgoviste, le-a luat "Achile". Imi doresc sa-i fie de folos si sa le plimbe cit mai mult. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Am de dat o guma de spate Mitas E09 130/80 - 18. E folosita dar mai merge putin. Cine o vrea vine sa o ia. Tel 0788398999 Guma s-a dat, anuntul nu mai e valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolly_100 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 am o casca daca te intereseaza. nu e cine stie ce, dar daca o mai bibilesti poti sa o folosesti. daca te intereseaza te astept prin constanta, daca ai drum. nu o sa ajung in constanta ..... oricum merxi foarte mult ... bafta ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 am o casca daca te intereseaza. nu e cine stie ce, dar daca o mai bibilesti poti sa o folosesti. daca te intereseaza te astept prin constanta, daca ai drum. da casca mio da mie sasa aveam mare nevoie de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 am o casca daca te intereseaza. nu e cine stie ce, dar daca o mai bibilesti poti sa o folosesti. daca te intereseaza te astept prin constanta, daca ai drum. salutare tuturor.. good job tuturor.. stoneap, o intrebare.. mai e cumva casca disponibila? ms anticipat asfalt uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 salutare tuturor.. good job tuturor.. stoneap, o intrebare.. mai e cumva casca disponibila? ms anticipat asfalt uscat... nu mai e disponibila e la mine oricum ms stoneap salutari cu faru' daca merge sau daca ai numai bine asfalt uscat --- Mesaj completat în 05 Sep 2007 02:55 -------------are cineva cu de 17' de cross/enduro imi trebe la mobra/cross dak are cineva si vrea sa mi le dea as fi tare recunoscator dati pm multumesc anticipat ps:asfalt uscat --- Mesaj completat în 05 Sep 2007 02:56 -------------gume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 nu mai e disponibila e la mine oricum ms stoneap salutari cu faru' daca merge sau daca ai numai bine asfalt uscat <small>--- Mesaj completat în 05 Sep 2007 02:55 -------------</small><br/>are cineva cu de 17' de cross/enduro imi trebe la mobra/cross dak are cineva si vrea sa mi le dea as fi tare recunoscator dati pm multumesc anticipat ps:asfalt uscat <small>--- Mesaj completat în 05 Sep 2007 02:56 -------------</small><br/>gume ms de info Denis MBR.. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 npk banicaiulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vmm Postat Septembrie 17, 2007 Share Postat Septembrie 17, 2007 Un radiator de apa de BMW F650 din 97 nu incurca pe nimeni p-acasa? Platesc fara numar sa traiasca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 DAR DE UN PORTBAGAJ DE APRILIA PEGASO 2? nu incurca pe nimeni prin casa sau garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 Am mare nevoie de o toba finala de la o enduroaica...daca are cineva ceva finala care ii cere de mancare in garaj la un pret modic il rog sa posteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 29, 2007 Share Postat Septembrie 29, 2007 as avea si eu nevoie de un far de enduro cu un [pret mai mic] ca nu prea vreau sa dau 1 mil pe el dati pm care vrea sa ma ajute multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Septembrie 30, 2007 Share Postat Septembrie 30, 2007 DAR DE UN PORTBAGAJ DE APRILIA PEGASO 2? nu incurca pe nimeni prin casa sau garaj? nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi dr Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 as avea si eu nevoie de un far de enduro cu un [pret mai mic] ca nu prea vreau sa dau 1 mil pe el dati pm care vrea sa ma ajute multumesc daca ai nevoie doar de geamul de la far si esti din Bucuresti suna la 0728670779 il cheama Nelu si a lucrat la atelierul care facea faruri pe str.Eminescu.Mie mi-a facut geamul de la far din plastic si a iesit perfect.Am platit doar 50 lei. Vezi nu strica pretul.Trebuie doar sa-i duci carcasa si oala farului.Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 Nu doar geamul si farul mil trebe daca are cineva as fi tare recunoscator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 O spita pt roata de 21'' (SuperTenere) are careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezice Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Inca doua cauciucuri:Metzeler 100/90/19 57S ; 130/80/17 65T Bucuresti,0722287989 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi dr Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Inca doua cauciucuri:Metzeler 100/90/19 57S ; 130/80/17 65T Bucuresti,0722287989 salut!sunt cam nesimtit,dar nu cumva ai si unul pe 21 ca sa fac pereche cu cel pe 17.in privinta cauciucurilor sunt cam novice....sunt de cross sau asfalt.merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezice Postat Octombrie 3, 2007 Share Postat Octombrie 3, 2007 Asfalt.Sunt singurele pe care le am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
granic Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 (editat) "Inca doua cauciucuri:Metzeler 100/90/19 57S ; 130/80/17 65T Bucuresti,0722287989" As vrea eu cauciucurile pt. aprilia mea, dar poti cumva sa le pui la posta sau sa incerc sa gasesc pe cineva care merge incolo sa le ia? Editat Octombrie 6, 2007 de granic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 care are pe acasa niste cauciucuri cross/enduro pe bani sau bere 21x2,75 4 pr (17") multumesc astept pm multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate