rideordye Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Salut! Am nevoie de o semnalizare stanga spate pentru un Suzuki DR 350S din 1991. Daca e nevoie platesc, in cazul in care nu e pt donat. Am programare pe 15 aprilie la RAR si nu am semnalizarea stanga ca am cazut cu ea. Am facut comanda la Suzuki in Galati, dar pana ajunge in tara mai dureaza. Nu stiu daca la RAR ma amana daca nu am semnalizarea. Please help me guys !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Make that two of us. Tot stanga, tot DR 350. Din fericire, la mine e mai putin urgent. Si nu-i nevoie de donatie, dar, daca se mai gaseste vreuna printr-o cutie prafuita, sunt dispus sa o cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Donez si eu trei cauciucuri pentru cine ar fi interesat: - Metzeler Sahara 140/80/18 este cam la 20% - Metzeler Karoo 140/80/18 are cam 4000km, fiind mai cramponat insa am considerat ca trebuie schimbat mai devreme. - Michelin ceva 90/90/21 de cross, crampoanele destul de rotunjite, dar folosibil Nu trimit in afara, pentru cine le vrea, trebuie sa se deplaseze pana in piata romana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 "Ceva de cross" ala e un S12 si l-as aprecia pt XT-ul meu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 salut! am nevoie urgent de un set de placi de ambreaj, sau nu neaparat tot setu complet (am nevoie de 3 discuri) pt un dr 600 , uzate sau noi! platesc!.... elodia_sua ... pe messenger, 0743229646 ionel multumesc! am eu un set de discuri ambreiaj(placile de ferodo) destul de bune(mai au carne pe ele). sunt de la un DR650R model '94. intereseaza-te daca se potrivesc. le dau gratis, platesti doar transportul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Salut..........Stiu ca asta nu isi are locu aici:P da mno tre sa o fac:D Am mare nevoie de pinionu asta E de pe un cross Kawasaki K1 e mai vechi da mno pote se potriveste de altceva Daca are cineva donatie plata orice numa sa ma ajutati VA MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Salut, Donez la cineva din Bucuresti un filtru de aer pt Transalp din '91. E putin folosit (e cel de pe motor; l-am schimbat pe cand eu facusem vreo 1000KM, nu stiu de cand era pe motor, dar e in stare buna spre foarte buna). Daca-l vrea cineva, sa ma contacteze pe web@onlinesell.ro sau 0721.789.377 si i-l dau. Poate se potriveste si la alte motoare, dar nu stiu sigur. Vice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vice Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Salut,Donez la cineva din Bucuresti un filtru de aer pt Transalp din '91. E putin folosit (e cel de pe motor; l-am schimbat pe cand eu facusem vreo 1000KM, nu stiu de cand era pe motor, dar e in stare buna spre foarte buna). Daca-l vrea cineva, sa ma contacteze pe web@onlinesell.ro sau 0721.789.377 si i-l dau. Poate se potriveste si la alte motoare, dar nu stiu sigur. Vice. Nu-l vrea nimeni? Ca ma tot impiedic de el prin casa. Il trimit si prin posta... Vice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Eu am mai intrebat mai demult si si pe forumul dedicat TA. Donez cauciuc fatza Pirelli MT 60. 90x90-21" , se mai poate folosii cam 1000Km. Veniti il vedeti. daca nu il arunc ca tre sa mi fac curant in balcon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Eu am mai intrebat mai demult si si pe forumul dedicat TA. Donez cauciuc fatza Pirelli MT 60. 90x90-21" , se mai poate folosii cam 1000Km. Veniti il vedeti. daca nu il arunc ca tre sa mi fac curant in balcon de unde esti ? dupa numar banuiesc ca din Valcea. L-as vrea eu daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 de unde esti ? dupa numar banuiesc ca din Valcea. L-as vrea eu daca se poate Dupa numar din Valcea, stau in bucuresti de ceva ani dar nu sunt proprietar, deci nu am schimbat boletinu.....Cum facem sa ti l plasez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 daca stiam mai repede era bine ca ieri a venit taicamio de la bucuresti. dar cred ca merge si saptamana viitoare , daca nu vorbesc cu un prieten din Buc sa il i-a el si apoi il primesc eu de la el . Mersi mult ai o bere Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 ok,dai un tzar cand vine0741188109.d cand astept sa scap d el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mae Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Salut, am doua anvelope pentru Africa Twin: Dunlop Trailmax spate 140x80x17 (mai merge ceva), fata 90x90x21 (50 %). livrare personala 0722222411. Mae date Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nomad_shop Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Donez o camasa de protectie UFO marimea XL. E folosita un sezon. Primul care da un PM cu adresa de livrare prin curier o primeste. Costurile de transport sunt suportate de cel care il ia. Na sa si dus protectia la Baiatu Tony Noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banicaiulian Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Donez o pereche semeringuri furca 35x48x11 pe care le-am comandat gresit si de care nu mai am nevoie. sunt noi, doar le-am scos din carcasa. Astept PM. Noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 mersi mult de protectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freerider Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Donez si eu trei cauciucuri pentru cine ar fi interesat:- Metzeler Sahara 140/80/18 este cam la 20% - Metzeler Karoo 140/80/18 are cam 4000km, fiind mai cramponat insa am considerat ca trebuie schimbat mai devreme. - Michelin ceva 90/90/21 de cross, crampoanele destul de rotunjite, dar folosibil Nu trimit in afara, pentru cine le vrea, trebuie sa se deplaseze pana in piata romana. Salut. Daca mai ai cumva cele 2 cauciuri de 18 as veni eu sa le iau daca se poate. Multumesc anticipat. Salut . Daca mai ai cauciucurile pe 18 as veni eu sa le iau cu berea la inaintare. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Le mai are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freerider Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Si stii cumva cum pot lua legatura cu el? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 plastice precum cele din poza de mai jos, cu exceptia faptului ca sunt negre, nepurtate ever, nu se potrivesc la mine pe mobra, luate de pe e-bay, acum stau sub pat si fac praf.... asa ca... dau numai plasticele, suportii de prindere nu ii mai gasesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freerider Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Daca e posibil le doresc eu, sunt dispus sa le si cumpar daca e cazul (suportii ii voi face eu din metal ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 s-au dat, sa le porti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freerider Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Multumesc frumos. Cu ceva adaptari vor merge perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 SALUTARI DOMNILOR AM NEVOIE URGENTA DE O LAMPA STOP ENDURO SUNT DISPUS SA O PLATESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate