Metal Heart Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 De cateva zile ma tot uit pe youtube la Honda Grom Vad ca sunt destul de fun, au inceput sa apara Grom Groups pe la ei pe acolo. Vad ca-s tare excitati de asa ceva. Sunt curios daca cineva a mers pe asa ceva la noi si care e feelingul cu adevarat - bine, o comparatie cu un GSXR cred ca nu-si are rostul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Singura Hondă care-mi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 29, 2016 Autor Share Postat August 29, 2016 Am vazut ca si pe la Kawasaki prin ograda se gaseste asa ceva. Ii zice Z125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 Am impresia că se ia prea în serios. La fel ca și Grom-ul nou (see below). Motoreta asta este un clovn pe două roți, nu un streefighter în miniatură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 bleah uite aici http://www.instructables.com/id/Motorised-Drift-Trike/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat August 29, 2016 Share Postat August 29, 2016 E una de vanzare la Pitesti , de ceva (multa) vreme, pe olx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Cumparati daia pe ua te va la tv nenorociti astia cu masinile sint de vin ca nu ma lasat sa ma sui cu mobta pe masina si am ricosat sun autobuz.tezitiva din filme si visr,cu mobra seerge normal nu pe o roata sau 200 in oras ca daia muriti Scrii cu degetele de la picioare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Cumparati daia pe ua te va la tv nenorociti astia cu masinile sint de vin ca nu ma lasat sa ma sui cu mobta pe masina si am ricosat sun autobuz.tezitiva din filme si visr,cu mobra seerge normal nu pe o roata sau 200 in oras ca daia muriti Du-te la spital, cred ca ai avut un anevrism cerebral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate