Marius Rosu Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Salut, rog posesorii acestor modele (sau cei care stiu cate ceva despre ele) 1.Kawasaki ninja zx6r(636) 2013 2.Honda CBR 600 F4i 2000-2003 3.Honda CBR 600 RR 2007-2008 4.Yamaha R6 sa scrie cam care ar fi cea mai buna dupa parerea lor din punct de vedere al consumului , piese(pret si accesibilitate), look, sound. Multumesc anticipat si va doresc asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LexDee Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Partikip! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 (editat) Am un prieten care a avut F4i si apoi RR 07, fiabile, piese gasesti, ok la consum, dar daca vrei neaparat o motocicleta cu care sa impresionezi pixxxdele din parcarea de la Victoriei iti trebuie R6 2007 si neaparat toba sport Era sa uit elementul principal: iti mai trebuiesc si leduri Editat August 31, 2016 de gabizxc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omgs Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 (editat) Partikip! Editat August 31, 2016 de omgs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Partikip! made my day Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Tu compari mere cu prune si te miri de ce nu au gust de banane. F4i consuma mult. Eu am facut maxim 237km cu un plin de 15 litri la pompa. Si mers mortuar. Cuc, ninja nu imi place. Eu din alea 4, mi.as lua r6. Daca nu ar fi lista, mi.as lua gsxr k9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Gsxr 600 2001 in sus ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Ghiveci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Era sa uit elementul principal: iti mai trebuiesc si leduri si ledurile pe culoarea moto. eu pe ultima am pus leduri negre . ( thundercatul era negru cu rimuri albastre ) stii cum se vedeau noaptea? belea ledurile in combinatie cu rimurile pfoai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 Salut, rog posesorii acestor modele (sau cei care stiu cate ceva despre ele) 1.Kawasaki ninja zx6r(636) 2013 2.Honda CBR 600 F4i 2000-2003 3.Honda CBR 600 RR 2007-2008 4.Yamaha R6 sa scrie cam care ar fi cea mai buna dupa parerea lor din punct de vedere al consumului , piese(pret si accesibilitate), look, sound. Multumesc anticipat si va doresc asfalt uscat! Toate sunt bune daca sunt intretinute corespunzator . Sunt frumoase , au consum mic , piese gasesti peste tot , look cool , sound in functie de burlanul final . Tu vrei doar sportiva de 600 cm care sa arate bine si sa sune cool ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 topic de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 La cat de inutil e topicul, cel mai probabil omu' vrea doar sa se laude ca are ninja din 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 si ledurile pe culoarea moto. eu pe ultima am pus leduri negre . ( thundercatul era negru cu rimuri albastre ) stii cum se vedeau noaptea? belea ledurile in combinatie cu rimurile pfoai Nu conteaza neaparat culoarea motociclerei. Se poate si invers: Intai monteaza ledurile si apoi daca nu se potrivesc poate schimba culoarea mobrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Rosu Postat Septembrie 1, 2016 Autor Share Postat Septembrie 1, 2016 Toate sunt bune daca sunt intretinute corespunzator . Sunt frumoase , au consum mic , piese gasesti peste tot , look cool , sound in functie de burlanul final . Tu vrei doar sportiva de 600 cm care sa arate bine si sa sune cool ? Cam da, si sa consume putin» Post actualizat in 01 Sep 2016 15:22 La cat de inutil e topicul, cel mai probabil omu' vrea doar sa se laude ca are ninja din 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi004 Postat Ianuarie 10, 2021 Share Postat Ianuarie 10, 2021 Salut, ma gandesc sa imi cumpar un cross ALFARAD KXD de 250cc in 4T cu roti de 19/21" ar putea cineva care detine sau a detinut unul sa imi spuna cate ceva despre el? Ce probleme ati intalnit la el? Il recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate