JMoto Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 Am o problema la un k1 750 , se aude un sunet sa zic * fluiera * in a 6a sub 115km.h . Si ft Putin in a 2a se aude usor. Dar in a 6a se aude foarte tare . Oare ce sa fie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 Cele mai folosite trepte de viteza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 pinioane uzate la cutie ptr respectivele trepte de viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 Uleiul cum se prezinta? Incearca cu un ulei putin mai vascos poate se amelioreaza putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Septembrie 3, 2016 Autor Share Postat Septembrie 3, 2016 Uleiul trebuie schimbat. Mă ocup sapt care vine. Daca nu dispare e nasoala treaba.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Septembrie 4, 2016 Share Postat Septembrie 4, 2016 (editat) Uleiul cum se prezinta? Incearca cu un ulei putin mai vascos poate se amelioreaza putin. uleiul mai vascos amelioreaza putin prin mascarea zgomotului dar nu rezolva problema fizica ce se agraveaza in timp ...cand vorbim de ulei mai gros ma refer la un 15w-50 sau 10-60 (vascozitatea la 0 ,20 si 100 grade specificata in datasheet) ...in comparatie cu un 5-30 sau 5-40 subtiri (multa lume face grava confuzie intre) daca nu dispare...ai de lucru la iarna atentie si la schimbul de ulei cand dai desfaci surubul de la baie,vezi daca are mult span pe magnet . Editat Septembrie 4, 2016 de mad_max_86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Septembrie 4, 2016 Autor Share Postat Septembrie 4, 2016 Ok. Urmeza schimbul sapt care vine. Mersi am sa tin cont de ce ai zis . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Care e starea lantului de transmisie si a pinioanelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Septembrie 5, 2016 Autor Share Postat Septembrie 5, 2016 Asa arata » Post actualizat in 05 Sep 2016 12:19 Lanțul e cam moale , il mai intand Putin. Dar nu cred ca e de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Daca fluieratul e de fapt ca un vuiet, cam cum fac unele camioane, poate fi de la pinion. Pinioanele originale au in general o garda cauciucata, tocmai din acest motiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate