Hornet H Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Salut, Moto Honda CBR ,nu am apucat sa-i vad numarul , cica ar fi alunecat pe o pata de ulei/motorina.Am intrebat un politist in ce stare se afla motociclistul si mi-a zis ca are mai multe plagi si ca a fost transportat la spital. Sanatate colegului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Rahat.. maine am drum pe acolo.. sper sa se fi curatat drumu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Septembrie 10, 2016 Autor Share Postat Septembrie 10, 2016 Rahat.. maine am drum pe acolo.. sper sa se fi curatat drumu Mergi si tu prudent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Ziua si accidentul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxo_cs Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 Ziua si 2-3 accidente ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 am cazut si eu o data pe o pata de nisip..si jegul de organ mi-a zis ca asa imi trebuie, ce-mi trebuie motocicleta?...bineinteles ca nisipul a ramas pe sosea in asteptare de noi victime...asta e Romania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Septembrie 11, 2016 Autor Share Postat Septembrie 11, 2016 (editat) am cazut si eu o data pe o pata de nisip..si jegul de organ mi-a zis ca asa imi trebuie, ce-mi trebuie motocicleta?...bineinteles ca nisipul a ramas pe sosea in asteptare de noi victime...asta e Romania... Eu cand am ajuns in fata coloanei de masini oprite, m-a tras un politist pe dreapta sa-mi spuna," Ai grija mare cum mergi ca este plin de ulei/motorina pe jos ,si uite-l pe ala ce-a patit" Foarte ok omul! Editat Septembrie 11, 2016 de Hornet H Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 am cazut si eu o data pe o pata de nisip..si jegul de organ mi-a zis ca asa imi trebuie, ce-mi trebuie motocicleta?...bineinteles ca nisipul a ramas pe sosea in asteptare de noi victime...asta e Romania... N-ai inteles. In cazul nostru, asta e modul in care s-a intervenit de catre angajatii ISU/CNADR asupra motorinei/uleiului intins pe sosea. Sunt J de mii de produse care sunt mult mai ok la interventia in caz de poluare pe drumuri, dar in tara lui papura voda inca aruncam cu nisip si/sau rumegus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Am trecut pe acolo dupa accident, il ridicasera . M-a oprit militianu si mi-a zis : Va rog mult nu-i dati in gura aici ca acum l-au ridicat pe unu imprastiat. Ii dati unde vreti in gura da nu aici ca a curs motorina de la unul Sanatate riderului , era cam toata banda plina de motorina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 (editat) Da nemernicul care a pierdut motorina unde e?Ce masuri a luat cand a vazut ca pierde combustibil?A sunat la 112 sau l-a durut in plua....Intr-o tara fara cretinoizi imediat s-ar fi luat masuri sa se delimiteze/marcheze zona cu probleme si sa se curete rahatul...Nici pe masina nu imi comvine sa iau petele lui de motorina..nu ma mai gandesc ce se poate intampla cu o motocicleta....DAR ASA AUTORITATI...ASA OAMENI... Editat Septembrie 11, 2016 de Geo_74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 Hoo mai colegi. Daca motorina, uleiul tocmai abia cazusera? De unde sa stim? La ultima etapa de la Adancata, unei moto ZX10 2011 i-a cazut busonul de la baia de ulei, exact in curba a 4-a, acolo se frineaza blana. Nici comisarul de traseu nu a avut timp sa semnalizeze celor ce veneau din spate ca a aparut ditamai trasa cu ulei. Au facut citiva poc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Septembrie 11, 2016 Autor Share Postat Septembrie 11, 2016 Eu inclin sa cred ca este vorba de nepasare!Romanul daca nu il afecteaza direct pe el,nu ii pasa de ceilalti ,asa procedeaza marea majoritate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 sanatate colegului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Septembrie 11, 2016 Share Postat Septembrie 11, 2016 am cazut si eu pe motorina anu trecut, intr-un giratoriu, sunat la militie, venit vazut pus fiola....avertisment (neadaptarea vitezei la conditile de drum), avem o tara minunata, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Da nemernicul care a pierdut motorina unde e?Ce masuri a luat cand a vazut ca pierde combustibil?A sunat la 112 sau l-a durut in plua....Intr-o tara fara cretinoizi imediat s-ar fi luat masuri sa se delimiteze/marcheze zona cu probleme si sa se curete rahatul...Nici pe masina nu imi comvine sa iau petele lui de motorina..nu ma mai gandesc ce se poate intampla cu o motocicleta....DAR ASA AUTORITATI...ASA OAMENI... La asa oameni,asa autoritati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Hoo mai colegi. Daca motorina, uleiul tocmai abia cazusera? De unde sa stim? La ultima etapa de la Adancata, unei moto ZX10 2011 i-a cazut busonul de la baia de ulei, exact in curba a 4-a, acolo se frineaza blana. Nici comisarul de traseu nu a avut timp sa semnalizeze celor ce veneau din spate ca a aparut ditamai trasa cu ulei. Au facut citiva poc. acolo au cazut oltenii mei? acu 2 etape? » Post actualizat in 12 Sep 2016 08:54 Da nemernicul care a pierdut motorina unde e?Ce masuri a luat cand a vazut ca pierde combustibil?A sunat la 112 sau l-a durut in plua....Intr-o tara fara cretinoizi imediat s-ar fi luat masuri sa se delimiteze/marcheze zona cu probleme si sa se curete rahatul...Nici pe masina nu imi comvine sa iau petele lui de motorina..nu ma mai gandesc ce se poate intampla cu o motocicleta....DAR ASA AUTORITATI...ASA OAMENI... Sa stii ca atunci cand am ajuns eu era utilitara de pompieri imprastiau nisip.....nu stiu la cat timp dupa dar masuri s-au luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 » Post actualizat in 12 Sep 2016 08:54 masuri s-au luat .... utilitara de pompieri imprastiau nisip Asta mi se pare ca e chiar mai rau decit daca lasau dira de motorina/ulei. Inclusiv pentru masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Asta mi se pare ca e chiar mai rau decit daca lasau dira de motorina/ulei. Inclusiv pentru masini. este rau. nici nu vreau sa ma gandesc... sa gasesti asa ceva intr-o curba sau la iesirea din curba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Asta mi se pare ca e chiar mai rau decit daca lasau dira de motorina/ulei. Inclusiv pentru masini. Nu stiu ce sa zic, pentru noi e rau in ambele feluri. Pana la urma ce era sa faca? sa se apuce sa spele strada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Da, asa se face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate