Vizitator goe 75 Postat Octombrie 14, 2016 Share Postat Octombrie 14, 2016 Dude,Biblia a fost scrisa deja,nu mai exista nici un motiv sa vorbesti numai in parabole. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Octombrie 15, 2016 Share Postat Octombrie 15, 2016 (editat) Mai exista insa proverbul: bate seaua sa priceapa (si) iapa, nu? » Post actualizat in 14 Oct 2016 22:58 @einstein1984 radea un pic de situatia expusa de mine: "te gasesti pe autostrada in localitate". Adevarat ca in Strehaia nu este posibil asa ceva pentru ca strazile si autostrazile nu trec prin localitati. Chestiune cugetata si de "inteleptul" nostru legiuitor. In Beograd, Bratislava, etc. situatia este putin diferita: autostrazile trec chiar prin mijlocul acestor localitati. Mai pe jos, mai pe sus, dar trec. Bingo? » Post actualizat in 14 Oct 2016 23:01 De unde "concluzia" mea vesela ca acolo de unde lipsesc strazile (si autostrazile) lipsesc si localitatile. Pe langa alte lipsuri. » Post actualizat in 14 Oct 2016 23:19 Nu? Frateee...mai lasa prostiile! Si aici debitezi aceleasi prostii ca peste tot.Si eu am observat prostia cu autostrazile dar te-am lasat in pace ,ca asa esti tu... Meseria mea este sa bat drumurile europei si am fost si in Bratislava si Munchen si prin zona super industrializata din Germania de NV,unde sunt cele mai multe portiuni de autostrada care patrund in localitati. Ce povesteai tu acolo este valabil si la capetele portiunilor jalnice de autostrada de la noi. Nici un mister ,numai palavrageala fara sens.Macar daca ne dadea pe spate cu un simt al umorului deosebit.Nu prea... Editat Octombrie 15, 2016 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 25, 2016 Share Postat Octombrie 25, 2016 Goe durul )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 » Post actualizat in 26 Oct 2016 02:17 P.S. Eu de multa vreme ma feresc cat pot de oras, autostrazi si drumuri nationale. Le prefer pe cele de munte si de padure cu "mobra". Pai de asta esti asa rupt de realitate. » Post actualizat in 26 Oct 2016 04:59 Draga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 [...] Ai facut pozele cu un cartof? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 Si in casa esti mai sigur....pana la cutremur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Noiembrie 1, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2016 ia gata..ca am mergatori (carje) noi...si va altoiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 (editat) Pe un forum de moto eu cred ca este mai potrivit un filozof care le stie pe curbe decat un pustnic care le stie cu aglomeratia. Editat Noiembrie 1, 2016 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reddracul Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 Nu, doar ca le-am postat aici fara aprobarea prealabila a prietenilor care apar in imagini. Asa ca am redus numarul de pixeli (definitia). Ideea era ca in loc de autostrada e mai fain si esti mai in siguranta pe un "drum" (=parau de munte) sau la adapost in cariera de marmura. Pentru ca pe aici nu vine niciodata un conservar "orbete" din spate. Salut, nici prin parauri nu este ok sa mergi afectezi destul de mult albia raului ... si apoi un intreg ecosistem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 Salut, nici prin parauri nu este ok sa mergi afectezi destul de mult albia raului ... si apoi un intreg ecosistem . Unde mai pui ca sunt ceva mașini care pot ajunge si in zonele alea. Niciunul nu se asteapta sa mai fie careva acolo, ii dau amandoi tare si se intalnesc dupa curba. » Post actualizat in 01 Nov 2016 13:01 P.S. si uite asa am ajuns de pe A2 cu SS pe coclauri cu hard enduro )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate