easybiker Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Uitati ce am gasit pe Bikernet.Super Mega Arta motocicleta asta.Uitati-va cu atentie la detalii.Felul in care este indoit cadrul,furca fata.Rezervorul (de ulei cred)este in spatele scaunului.Lucratura in metal este deosebita.Pe mine ma impresioneaza greu astfel de motociclete dar asta este chiar super.Mai multe detalii gasiti in link-ul de mai jos.Ce parere aveti? Pictures copied from this site: ---> http://www.bikernet.com/bikebarn/PageViewer.asp?PageID=1015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 meserias tipul...respect ptr imaginate si munca depusa... dar personal prefer mai simplu...gen...exile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2007 Nici pe mine nu ma reprezinta ca stil.O privesc ca pe o super lucrare.Imi aduce aminte de stilul abordat de Von Dutch dar mult mai rafinat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Dar nu cumva chestiile care seamana cu niste pahare sunt evacuarile? Asta ar insemna ca mobristul cam ia gazele in nas. Sau o fi un nou mod de a te droga? Spectaculoasa, dar nu frumoassa. Ca Elena Udrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Dar nu cumva chestiile care seamana cu niste pahare sunt evacuarile? Asta ar insemna ca mobristul cam ia gazele in nas. Sau o fi un nou mod de a te droga? Spectaculoasa, dar nu frumoassa. Ca Elena Udrea. Cred ca este admisia... Mie chiar imi place... este primul "ciapa'r" pe care m-asi sui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 e super, cu motor de panhead....da chiar,unde se duc evacuarile alea? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 e super, cu motor de panhead....da chiar,unde se duc evacuarile alea? B. Hm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 bun,evacuarea de la cil din fata,ocoleste prin stanga,prin spatele cil din spate,si iasa pe dreapta intre evacuarea 2 si admisie... dar evacuarea 2 de la cil din spate unde se termina?ca nu vad....poate din cauza gagicii?hehehe B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 bun,evacuarea de la cil din fata,ocoleste prin stanga,prin spatele cil din spate,si iasa pe dreapta intre evacuarea 2 si admisie... dar evacuarea 2 de la cil din spate unde se termina?ca nu vad....poate din cauza gagicii?hehehe B. Acuma vezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 se termina in fata cil 1? asta ia tot gazu in nas. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 se termina in fata cil 1? asta ia tot gazu in nas. B. "Arta Totala" poate de la gaze se simte mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Tot respectul pentru munca depusa, dar din punctul meu de vedere cam prea alambicata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 frumos"CE E FRUMOS SI LUI DZEU II PLACE" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 extraordinara lucrare ! mie imi place stie sa lucreze cu metalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 E arta, my friends... That's exactly what's all about! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate