el_nynios Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 DE VANZARE REZERVOR -stare buna fara suduri sau alte retusuri CADRU NIPRU MT11- are toate actele noi inclusiv fiscal copie buletin proprietar (in viata).numere CADRU MT11+BLOC MOTOR - toate actele la zi asigurare platita fara itp numere noi serii ok pentru cei cu adevarat interesati preturi si detalii pe PM. Mesaj completat DE VANZARE REZERVOR -stare buna fara suduri sau alte retusuri CADRU NIPRU MT11- are toate actele noi inclusiv fiscal copie buletin proprietar (in viata).numere CADRU MT11+BLOC MOTOR - toate actele la zi asigurare platita fara itp numere noi serii ok pentru cei cu adevarat interesati preturi si detalii pe PM. rezervorul si cadrul cu bloc motor sa vandut valabil cadrul simplu cu toate actele. Mesaj completat DE VANZARE REZERVOR -stare buna fara suduri sau alte retusuri CADRU NIPRU MT11- are toate actele noi inclusiv fiscal copie buletin proprietar (in viata).numere CADRU MT11+BLOC MOTOR - toate actele la zi asigurare platita fara itp numere noi serii ok pentru cei cu adevarat interesati preturi si detalii pe PM. VANDUTE... Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wer_buksi Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 un prieten ma rugat sa pun pieselea astea la vanzare Mesaj completat un prieten ma rugat sa pun pieselea astea la vanzare detali la nr de tel 0748589842 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 un prieten ma rugat sa pun pieselea astea la vanzareMesaj completat detali la nr de tel 0748589842 ma intereseaza contactul, din poza nr 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 M72, bucati, cu acte, din ce am verificat piesele omului pot spune ca e complet, 800 de euro. PM sau 0723565973, motocicleta e intr-un boxa prin Colentina. Normal, se impune restaurare.Ma intreseaza anuntul dar sint cam departe ma intorc in doua luni mai am sanse ?...Mesaj completat M72, bucati, cu acte, din ce am verificat piesele omului pot spune ca e complet, 800 de euro. PM sau 0723565973, motocicleta e intr-un boxa prin Colentina. Normal, se impune restaurare.Ma intreseaza anuntul dar sint cam departe ma intorc in doua luni mai am sanse ?...serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Aprilie 30, 2011 Share Postat Aprilie 30, 2011 un prieten ma rugat sa pun pieselea astea la vanzare detali la nr de tel 0748589842 si pe mine capacul ce acopera contactul si stopul spate,de la simson aripa spate. contactul doar in cazul in care nul ia altcineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 la vanzare 1 pereche tobe MT11 nu sunt sparte au filetele bune --70ron 1 pereche tobe goale pentru Dnepr se potrivesc perfect sunt galvanizate---90ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorist1 Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 la vanzare 1 pereche tobe MT11 nu sunt sparte au filetele bune --70ron 1 pereche tobe goale pentru Dnepr se potrivesc perfect sunt galvanizate---90ron subscriu pt galvan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 de vanzare urmatoarele, ATAS duna complet in stare bunapret 700 ron neg capac carburator mz es 250 stare buna 50 ron contact nou nefolosit de simson 70 ron neg emblema dreapta de mz 125 rt ,nu este stramba 2o ron jug simson 75 ron releu de ij 56 50 ron preturile sunt neg. revin cu poze pt contact , capac carb, si emblema Mesaj completat de vanzare urmatoarele, ATAS duna complet in stare bunapret 700 ron neg capac carburator mz es 250 stare buna 50 ron contact nou nefolosit de simson 70 ron neg emblema dreapta de mz 125 rt ,nu este stramba 2o ron jug simson 75 ron releu de ij 56 50 ron preturile sunt neg. revin cu poze pt contact , capac carb, si emblema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 2, 2011 Autor Share Postat Mai 2, 2011 Vreau contactul de Simson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Vand IJ 350 pentru piese in stare completa. MZ rt 125/3 in stare completa si acte vechi , cu proprietar in viata . IFA rt 1 din 1955 in stare buna de functionare , radiata din circulatie . Diferite piese de Simson 425 sport . Pentru contact tel . 0755483229 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Vand IJ 350 pentru piese in stare completa. MZ rt 125/3 in stare completa si acte vechi , cu proprietar in viata . IFA rt 1 din 1955 in stare buna de functionare , radiata din circulatie . Diferite piese de Simson 425 sport . Pentru contact tel . 0755483229 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 de vanzare urmatoarele, contact nou nefolosit de simson 70 ron neg preturile sunt neg. revin cu poze pt contact , capac carb, si emblema daca nui promis contactul ofer 100 de lei pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 de vanzare urmatoarele, ATAS duna complet in stare bunapret 700 ron neg capac carburator mz es 250 stare buna 50 ron contact nou nefolosit de simson 70 ron neg emblema dreapta de mz 125 rt ,nu este stramba 2o ron jug simson 75 ron releu de ij 56 50 ron preturile sunt neg. revin cu poze pt contact , capac carb, si emblema <b>Mesaj completat</b> <!--quoteo(post=2839418:date=May 2 2011, 05:57 PM:name=edivkv)--><div class='quotetop'>QUOTE (edivkv @ May 2 2011, 05:57 PM) <a href="index.php?act=findpost&pid=2839418"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->de vanzare urmatoarele, ATAS duna complet in stare bunapret 700 ron neg capac carburator mz es 250 stare buna 50 ron contact nou nefolosit de simson 70 ron neg emblema dreapta de mz 125 rt ,nu este stramba 2o ron jug simson 75 ron releu de ij 56 50 ron preturile sunt neg. revin cu poze pt contact , capac carb, si emblema<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> contactul si atasul sunt ca si date mai raman restul de piese hai cu oferte nu ezitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 6, 2011 Autor Share Postat Mai 6, 2011 3 cauciucuri noi Uralshina 4,20x19-----500 lei fix, PM sau 0723565973. M72, bucati, cu acte, din ce am verificat piesele omului pot spune ca e complet, 800 de euro. PM sau 0723565973, motocicleta e intr-un boxa prin Colentina. Normal, se impune restaurare. S-a dat. Am înțeles că a fost achizițioant de un macaronar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 (editat) na....ca a nimerit aici.... Editat Mai 6, 2011 de Burg_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 ij 350,motorul functioneaza dar nu s-a facut succsesiunea pentru acte,pret 450 lei ij 350,motor dat jos de pe moto,nu am facut acte cu fostul propietar,pret 200 lei atas tip BM 3 ,pret 150 lei ifa rt 1-125cmc,an fabr.1955,am contract de vanzare cumparare,pret 1800 lei Motocicletele le-am cumparat pentru reconditionare si piese,dar datorita timpului si a lipsei de bani ce implica reconditionarea,m-am decis sa le vand.Opresc si eu un simson sport sa am motorul meu.Mai detin si unele piese de simson cum ar fi:aripa fata,aripa spate,rezervor,ghidon,cric,cutie de viteze,sa fata,sa spate,filtru de aer,cilindru cota 0,piston,segmenti,magnetou defect ,o sa din cauciuc pentru ij.Pentru acestea discutam la tel.0755483229 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 De la ce poate fi asta? Am invartit cu bormasina si da scanteie la firul negru. Cu capacul maro desfacut l-am tinut in mana am invartit si ma curentat de mi-a sarit din mana. Maine am sa fac niste poze mai clare si un film cu scanteia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 (editat) Salve!Un atas rusesc,usurel ca fulgul.Bilete?300 lei Editat Mai 8, 2011 de simson simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 (editat) DE VANZARE 1- Carburator JIKOV pt JAWA TS pt componente (lipsesc cateva suruburi in rest complet)-30 ron 2-Alternator DNEPR functional -150ron 3-Bobine DNEPR originale -25ron bucata 4-Aripa DNEPR spate 40 ron 5-sea +suport de mz etz (pt dnepr) impecabile 80 ron 6-bord DNEPR complet perfect functional 50 ron 7-tobe DNEPR in stare buna 80ron 8-Cric central DNEPR 40 ron 9 -platou franere dnepr 40 ron detalii si alte info pe PM . Editat Mai 8, 2011 de el_nynios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 De la ce poate fi asta? Am invartit cu bormasina si da scanteie la firul negru. Cu capacul maro desfacut l-am tinut in mana am invartit si ma curentat de mi-a sarit din mana. Maine am sa fac niste poze mai clare si un film cu scanteia. Este un magnetou folosit si la generatoarele de curent pe benzina, evident rusesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 DE VANZARE 1- Carburator JIKOV pt JAWA TS pt componente (lipsesc cateva suruburi in rest complet)-30 ron 2-Alternator DNEPR functional -150ron 3-Bobine DNEPR originale -25ron bucata 4-Aripa DNEPR spate 40 ron 5-sea +suport de mz etz (pt dnepr) impecabile 80 ron 6-bord DNEPR complet perfect functional 50 ron 7-tobe DNEPR in stare buna 80ron 8-Cric central DNEPR 40 ron 9 -platou franere dnepr 40 ron detalii si alte info pe PM . bordul sa vandut restul valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 cumpar pt simson: -contact -aripi fata spate -cutii laterale -roti -ghidon complet sau incomplet -carcasa far goala sau far complet. in general orce piesa de simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Este un magnetou folosit si la generatoarele de curent pe benzina, evident rusesti. Asta era adaptat la un motor Deutz folosit la o pompa de apa. Oare se poate adapta la vre-un motor de motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 De la ce poate fi asta? Am invartit cu bormasina si da scanteie la firul negru. Cu capacul maro desfacut l-am tinut in mana am invartit si ma curentat de mi-a sarit din mana. Maine am sa fac niste poze mai clare si un film cu scanteia. unu de asta am si eu.incerc bujiile,sa vad daca da unde trebuie scanteia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
el_nynios Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 DE VANZARE 1- Carburator JIKOV pt JAWA TS pt componente (lipsesc cateva suruburi in rest complet)-30 ron 2-Alternator DNEPR functional -150ron 3-Bobine DNEPR originale -25ron bucata 4-Aripa DNEPR spate 40 ron 5-sea +suport de mz etz (pt dnepr) impecabile 80 ron 6-bord DNEPR complet perfect functional 50 ron 7-tobe DNEPR in stare buna 80ron 8-Cric central DNEPR 40 ron 9 -platou franere dnepr 40 ron detalii si alte info pe PM . aripa bordul vandute restul valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate