sharky_the1 Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 cine are sau cine stie unde pot gasi segmentii pentru piston de 58.72 cu o grosime de 2 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
best_biker09 Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 cine are sau cine stie unde pot gasi segmentii pentru piston de 58.72 cu o grosime de 2 mm vezi ca ti-a raspuns si Ivan. mai masoara odata sau ia in calcul uzura pistonului, poate tie iti trebuie 58,75mm. e o parere de-a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_the1 Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 (editat) vezi ca ti-a raspuns si Ivan. mai masoara odata sau ia in calcul uzura pistonului, poate tie iti trebuie 58,75mm. e o parere de-a mea ok am inteles dar daca are cineva sau imi poate spune unde sa intreb mi-ar fi bun si de 59 cu grosimea de 2 mm fiindca pilesc din capete si ajunde la cota dorita numai sa gasesc Editat Septembrie 22, 2012 de sharky_the1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 de vanzare un carpati in stare f buna la 400 euro neg un simson sport in stare buna la 590 euro f putin neg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 imi cer scuze pt claritatea pozelor, la cerere o sa incerc sa fac cu un aparat foto. deci: rezervorul rosu este original de Ij, cel mov de ij latit foarte putin si inaltat pe cadru, cel kituit(nu stiu exact de ce este)este putin mai lung si mai patratos decat cel de ij. maruntisurile sunt de Mz rt 125.Vandute! jugurile sunt de Tula(potrivesc la diametru jambe de ETZ),carcasa de far este de simson.aripa de ETZ scurtata. tel:0743907050 + inaltatoare telescoape fata ETZ,maneta ambreiaj+ maneta frana hidraulica ETZ. 2 semnale japo... cilindru+piston Simson AWO(cilindrul are rupte 2 aripioare) am facut poza mai de aproape farul mic cu kilometraj(nu stiu de la ce provine)daca va puteti da seama din poze scarite pilot Simson sport sticla,oglinda,rama pt far de: minsk,voshod,nipru...etc pedala de frana Simson sport stop de voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Cumpar carburator PACCO, pentru Minsk, in stare buna. PM sau telefon 0721 923 521. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzivanu Postat Septembrie 23, 2012 Share Postat Septembrie 23, 2012 Cat vrei pe busonul de mz? Amsi io un dnepr adik acum l am descoperit la niste prieteni niste sfaturi ceva despre motor ce cum se face ai o carte tehnica ca vreau sa il fac iarna asta si am un mz dar am in el cica piston de trabant si vreau sa le fac functionale la masini o mai bajbai dar la motor sunt tufa . Si gume de dnepr cum ai facut rost . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebix Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 + inaltatoare telescoape fata ETZ,maneta ambreiaj+ maneta frana hidraulica ETZ. 2 semnale japo... cilindru+piston Simson AWO(cilindrul are rupte 2 aripioare) am facut poza mai de aproape farul mic cu kilometraj(nu stiu de la ce provine)daca va puteti da seama din poze scarite pilot Simson sport sticla,oglinda,rama pt far de: minsk,voshod,nipru...etc pedala de frana Simson sport stop de voshod piston ul il dai separat? ce dimensiune are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Septembrie 24, 2012 Share Postat Septembrie 24, 2012 Cumpăr pompă benzină electrică, de preferință cu senzor de presiune pentru aplicație auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 ceva piese de vanzare carburator nou + set garnituri - 100 stop - 100 gat de carb. ij - 20 carb.+ filtru - 50 PIESE SIMSON suport baterie AWO - replica- 50 rampa culbutori+ tije - 70 pinion distr. - 30 capac grup diferential - 30 placa pres + volanta ( lipsa un prezon) - 70 pompa ulei - 100 maneta schimbator viteze - 30 peda schimb. viteze -30 disc ambreaj - 50 capac baie ulei -100 filtru aer - 30 peda frana + ax actionare saboti - 70 buson simsoneta - 25 preturile sunt exprimate in RON si sunt negociabile piesele ca ghidon , maneta ambreaiaj, stop, sunt date deja TEL 0721437628 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 (editat) ceva piese de vanzare Schimbătorul de viteze de picior îl vreau eu (pedala de Simson). Editat Septembrie 25, 2012 de petcudan55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 (editat) sper sa nu fie o problema ca postez aici.. Cumpar ghidon M ptr mz sport ,ppoate sa fie si universal si de mz etz Editat Septembrie 25, 2012 de hufo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniancu06 Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 ceva piese de vanzare carburator nou + set garnituri - 100 stop - 100 gat de carb. ij - 20 carb.+ filtru - 50 PIESE SIMSON suport baterie AWO - replica- 50 rampa culbutori+ tije - 70 pinion distr. - 30 capac grup diferential - 30 placa pres + volanta ( lipsa un prezon) - 70 pompa ulei - 100 maneta schimbator viteze - 30 peda schimb. viteze -30 disc ambreaj - 50 capac baie ulei -100 filtru aer - 30 peda frana + ax actionare saboti - 70 buson simsoneta - 25 preturile sunt exprimate in RON si sunt negociabile piesele ca ghidon , maneta ambreaiaj, stop, sunt date deja TEL 0721437628 Salut. Ma intereseaza lampa stop cea incercuita din poza. Cat vrei pe ea? Are tot pe dinauntru? Eu am drum in Ploiesti maine si in weekend, poate batem palma:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Salut. Ma intereseaza lampa stop cea incercuita din poza. Cat vrei pe ea? Are tot pe dinauntru? Eu am drum in Ploiesti maine si in weekend, poate batem palma:P Tocmai ce scria omul ca este vanduta De vanzare rezervor lacrima de chopper (pentru adaptari fireste) NOU NOUT interior impecabil! Pret 100 euro negociabil. telefon 0751333630. Mentionez ca rezervorul nu imi apartine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniancu06 Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Sunt 2 stopuri in anunt. Astept totusi un semn de la vanzator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 26, 2012 Autor Share Postat Septembrie 26, 2012 (editat) Piese de IJ56/Jupiter la alegere si la cerere, preturi de soimii patriei. 0723565973 sau PM. http://www.flickr.com/photos/retromotor/sets/72157629017927759/ Editat Septembrie 26, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 ceva piese de vanzare carburator nou + set garnituri - 100 stop - 100 gat de carb. ij - 20 carb.+ filtru - 50 PIESE SIMSON suport baterie AWO - replica- 50 rampa culbutori+ tije - 70 pinion distr. - 30 capac grup diferential - 30 placa pres + volanta ( lipsa un prezon) - 70 pompa ulei - 100 maneta schimbator viteze - 30 peda schimb. viteze -30 disc ambreaj - 50 capac baie ulei -100 filtru aer - 30 peda frana + ax actionare saboti - 70 buson simsoneta - 25 preturile sunt exprimate in RON si sunt negociabile piesele ca ghidon , maneta ambreaiaj, stop, sunt date deja TEL 0721437628 pana acum s-au dat urmatoarele piese peda schimbator viteze gat carburator ij carburatorul nou pacco de minsk, fara garnituri stop mz ghidon awo maneta ambreiaj restul pieselor raman in continuare la vanzare preturile sunt negociabile pt oferte sunati la tel numai bine de vanzare un carpati in stare f buna la 400 euro neg un simson sport in stare buna la 590 euro f putin neg in continuare valabil sau schimb cu ifa\ mz BK 350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) piston ul il dai separat? ce dimensiune are? Imi cer scuze ca am raspuns tarziu, stau destul de prost cu timpul. O sa-l masor, insa asi prefera sa-l vand impreuna cu cilindrul. Editat Septembrie 27, 2012 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Cateva piese de care ma cam impiedic ; Grup Dnepr = 200 lei Bascula Dnepr = 100 lei Doua cadruri de sei pt. Mz Rt 125 = 80 lei ambele ..... relati la 0740376555 sau PM . Se mai adauga si trei busoane de rezervor : Cele de MZ si Simson Sport = 60 lei bucata Cel de Simsoneta Sr = 40 lei Valabil ..... foto la pag 525 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Vand Baterie moto JP Moto 6V 13Ah (B38-6A) Cumparata de 1 luna , folosita ... maxim 10 ore (drum de RAR si 2-3 ture in centru)practic e noua Pret: 80 lei http://www.magazinuldebaterii.ro/cumpara/baterie-moto-jp-moto-6v-13ah-b38-6a-2790188 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 Un IZH 56,in stare relativ buna,complet cu un atas de cooperativa multe piese de schimb far complet km original,acte nr. vechi proprietar in viata.Motor compresie buna,instalatie originala,etc. Cine este interesat rog un PM. Pretul 600ron Motocicleta se afla in Bucuresti sos Giurgiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen09 Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 de vanzarw MZ 250 cu atas panonia fabr. 1961 ITP valabil 2014. Pret 500 euro. tel. 0755018076 Ma intereseaza motocicleta.Daca anuntul mai este de valabil, as dori sa vad mai multe fotografii. Cu stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 -disponibilizez din garajel un motor de Mobra si unul de Minimobra, ambele noi noutze,complete-bobina-bujie au nevoie doar de benzina sunt interesat si la schimburi cu piese de SIMSON AWO T mobreta 550 ron minimobra 450 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Octombrie 1, 2012 Share Postat Octombrie 1, 2012 (editat) Vand ptr motociclete sovietice IJ , M72 etc baterie originala formata din 5 elementi bateria are curent si mai trebuie complectat cu apa distilata. pret : 250 Ron CCCP mai multe via pm mai este valabil ptr amatorii de rusoaice Editat Octombrie 1, 2012 de hufo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 (editat) Un IZH 56,in stare relativ buna,complet cu un atas de cooperativa multe piese de schimb far complet km original,acte nr. vechi proprietar in viata.Motor compresie buna,instalatie originala,etc. Cine este interesat rog un PM. Pretul 600ron Motocicleta se afla in Bucuresti sos Giurgiului Cu actele cum se poate rezolva ? Sos. Giurgiului ? Pot trimite un tovaras s-o vada , unde pe Giurgiului ? Editat Octombrie 2, 2012 de lil debul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate