ioneld Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Vand motor IJ 56 facut pana la nivelul cilindrului , are si piston dar trebe alezat cilindrul la cota . Pret 150 de lei , tel . 0740376555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
last Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Salut am si eu de la un prieten un dinam de 6V de K cred ca este , nu stiu daca merge pret 50 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimudeargint Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 PS. s-a ieftinit obiectul... 30 euro.. ce piese de comuniste ai ????????????????/ add soimude_argint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Ce anume ai nevoie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 de vanzare o presa de magnetou, nu stiu la ce se potriveste, diametrul exterior este de 25mm pret 20 lei sau schimb cu piese de ij sau voshod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_motor Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 de vanzare o presa de magnetou, nu stiu la ce se potriveste, diametrul exterior este de 25mmpret 20 lei sau schimb cu piese de ij sau voshod De Mobra e daca imi aduc bine aminte, pt depresat rotorul de pe ambielaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 cred ca e cam mare sa incapa in magnetou de mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 Se vinde agregatu din imagine, este un atas de Ural cu barca in stare impecabila in exterior, nu are lovituri sau indoiri. L-am luat de la Ilie de la km23 cu 250 lei (care, btw, nu mai are nici o moto de vanzare, a dat tot, deci nu am mai avut ce sa pozez) plus transportul 100 lei, l-am folosit pentru ce am avut nevoie (are culoarea gri acum) si il vand la 350 lei. Oferta este pentru perioada scurta de timp. 0723565973 sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 caut un motor de ij 56 cu cilindru de aluminiu preferabil functional si pe cit posibil bucuresti sau imprejurimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2010 Vand motor IJ 56 facut pana la nivelul cilindrului , are si piston dar trebe alezat cilindrul la cota . Pret 150 de lei , tel . 0740376555 Iote-l, era doar 3 posturi mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 (editat) Cilindru + chiulasa + decompresor + piston + bolt + segmenti cota 1 - 120 ron - Buzau - 0766746623 Editat Noiembrie 23, 2010 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 o JAWA CZ 175 la pret bun e in timisoara http://www.bestbike.ro/jawa/175/motociclet...id=1#breadcrumb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimudeargint Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Vand 2 carburatoare k 37 . merg pe voshod daca se potrivesc zi un pret si ti le iau pe amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimudeargint Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Vand 2 carburatoare k 37 . merg pe voshod daca se potrivesc zi un pret si ti le iau pe amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 asa de kiki ai dat si tu un search pe google sa vezi cum arata k37. pentru voshod merge un pacco de minsk sau un k65 cu jiglerele aferente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Se vinde agregatu din imagine, este un atas de Ural cu barca in stare impecabila in exterior, nu are lovituri sau indoiri.L-am luat de la Ilie de la km23 cu 250 lei (care, btw, nu mai are nici o moto de vanzare, a dat tot, deci nu am mai avut ce sa pozez) plus transportul 100 lei, l-am folosit pentru ce am avut nevoie (are culoarea gri acum) si il vand la 350 lei. Oferta este pentru perioada scurta de timp. 0723565973 sau PM. Pretul contine TVA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimudeargint Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Ce anume ai nevoie ? o roata spate ij complete cu ferodou si pinion si ax sau una completa de jawa si o aprindere electronica de minsk d daca ai zimi si la ce pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Roata completa cu tot ce-ti trebuie pe ea [roata+carcasa pinion+pinion+saboti+ax - cauciucul si camera sunt degradate(daca vrei le pot trimite si pe alea insa nu-ti vor fi de folos ci doar va trebui sa dai bani in plus la transport)] - 80 ron. Daca esti interesat lasa-mi adresa completa pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
planeta5 Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Salutare, va dau un nr de telefon al dl. Nicu. Este din TM si vinde piese de comuniste. Majoritatea le aduce din URSS. 0745436671 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimudeargint Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Mesaj completat Roata completa cu tot ce-ti trebuie pe ea [roata+carcasa pinion+pinion+saboti+ax - cauciucul si camera sunt degradate(daca vrei le pot trimite si pe alea insa nu-ti vor fi de folos ci doar va trebui sa dai bani in plus la transport)] - 80 ron. Daca esti interesat lasa-mi adresa completa pe PM. si un carb de ij merge pe vishod de 175 saltat la 200 ca eu is incepator nu stiu ........ ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 (editat) ce model de carburator este?? pe voshod cel mai bine merge k 65 este acela cu subar dreptunghiular din tabla de alama, dar trebuie sa i schimbi jiglerele, ti-am mai zis asta ia legatura cu danytunky si iti trimite el set de reparatie pentru carburator, ieftin si bun si nu mai da adresa pe forum ca se gaseste unu sa iti trimita caramizi in loc de roata Editat Noiembrie 25, 2010 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimudeargint Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 gata am gasit roata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coolblue Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Cumpar cui poantou pt carburatorul de Voshod. Astept PM daca are cineva. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Cumpar cui poantou pt carburatorul de Voshod. Astept PM daca are cineva. Multumesc. e K65 carburatorul? K65 B voshot,K65 C minsc,K65 N planeta,K65 D jupiter.etc ... kit complet 15 lei,,cui pontou iti dau degeaba daca numai de el ai nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danibacsi Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 salutare, este cinev/style_images/1/folder_attach_images/attach_add.pnga interesat de un rezervor de ij//style_images/1/folder_attach_images/attach_add.png/style_images/1/folder_attach_images/attach_add.png Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate