Petrescu Mircea Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Ieri , 23.02 , am facut o tura scurta : Pitesti - Vidraru cu noua jucarie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Pot să spun că te invidiez? Da, văd că pot. Invidie pentru jucărie şi pentru plimbare, de asemenea felicitări pentru ambele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 atat? doar 2 poze? pai si trans unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 A spus omul, Pitesti - Vidraru doar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Februarie 24, 2017 Autor Share Postat Februarie 24, 2017 Pot să spun că te invidiez? Da, văd că pot. Invidie pentru jucărie şi pentru plimbare, de asemenea felicitări pentru ambele. Multumesc frumos . Am fost doar pana la Vidraru si inapoi deoarece nu mi-a permis timpul ( am iesit la 16:00 de la munca ) plus ca nici conditiile de drum nu erau foarte ok ( ud pe jos + foarte mult nisip pe carosabil ) Fiind si prima iesire cu ea , trecerea fiind si destul de mare de la Naked, nu am vrut sa fortez nota . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 fain, dar inca mult prea devreme pentru TF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Bravo omu', cumpatare ! Ca si colegii, te "invidiez" ... frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrriano Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Ieri , 23.02 , am facut o tura scurta : Pitesti - Vidraru cu noua jucarie . Si....?cum a fost?ai gasit drumul?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
King Of The Road Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Bravo si frumoasa noua jucarie! Chiar nu este zapada pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Februarie 26, 2017 Autor Share Postat Februarie 26, 2017 Este zapada pe marginea drumului pe unde nu a batut soarele , in rest este ok . Cu siguranta mai sus este foarte multa zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate