Mihhai88 Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 Salutari tuturor ! As vrea sa montez boxa JBL Charge 3 pe bordul unui Suzuki Burgman 400 K7. Ma gandeam sa prind de bord doua cleme de studio cu cap bila si filet de 1/4" de la f64 iar pe ele sa montez 2 coliere cu filet. Sugestii unde as putea gasi aceste coliere cu filet sau alte pareri legate de montaj, alte solutii eventual ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 Si s-o fixezi de mansonul de acceleratie, cand dai gaz sa creasca si volumul. Vezi ca i-au confiscat banii lui Salam pe aeroport in America, asa ca ai grija... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 power tape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 De ce tre' sa auda toata lumea ce asculti tu? Ia-ti 'reaqu niste casti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihhai88 Postat Martie 5, 2017 Autor Share Postat Martie 5, 2017 Da, ma asteptam sa primesc pareri rautacioase. Ma intereseaza idei constructive, nu pareri personale limitate. Ca sa incerc sa-ti raspund poate ma intelegi, am schimbat 4 perechi de casti bluetooth ce s-au stricat toate iar anul trecut m-am obisnuit cu sistemul audio din fabrica al unui cruiser. Oricum sper ca in Romania sunt inca oameni ce inteleg inca libera exprimare si toleranta sunt sigur ca si tu faci multe lucruri ce deranjeaza. Iti recomand cateva vacante prin Vest eventual Statele Unite sa vezi cum sta treaba in lumea civilizata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 5, 2017 Admin Share Postat Martie 5, 2017 Eu am instalatie audio de fabrica pe motocicleta si in atatia ani nu stiu daca am mers cu muzica in boxe de doua ori. Mi se pare de prost gust, ca sa auzi ceva trebuie data tare, la semafor pari ca un pitigoi etc. Cumpara-ti in sistem de comunicatie performant si ai scapat de griji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 Coliere pentru tevi poti folosi. Un exemplu: Sunt multe modele, unele mai bine finisate, respectiv robuste, decat celelalte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 Da, ma asteptam sa primesc pareri rautacioase. Ma intereseaza idei constructive, nu pareri personale limitate. Ca sa incerc sa-ti raspund poate ma intelegi, am schimbat 4 perechi de casti bluetooth ce s-au stricat toate iar anul trecut m-am obisnuit cu sistemul audio din fabrica al unui cruiser. Oricum sper ca in Romania sunt inca oameni ce inteleg inca libera exprimare si toleranta sunt sigur ca si tu faci multe lucruri ce deranjeaza. Iti recomand cateva vacante prin Vest eventual Statele Unite sa vezi cum sta treaba in lumea civilizata. Da, libera exprimare e valabila la tine pana ma agreseaza pe mine la urechi! Si cu asta nu sunt tolerant, toleranta nu e o indatorire cetateneasca. SUA nu e lumea civilizata, e lumea cocalarilor ignoranti care nu-si stiu decat drepturile, nu si obligatiile. Asa ca ma piss pe sistemele audio ale lu' HD. Si ca exemplu: ai auzit tu de japoneza cu sistem audio? Io nu. Poate exista, da' io n-am auzit. Si daca nici japonezii nu sunt mama tolerantei si a libertatii gusturilor si fanteziilor personale inseamna ca vorbim discutii si habar n-ai. » Post actualizat in 05 Mar 2017 21:03 Eu am instalatie audio de fabrica pe motocicleta si in atatia ani nu stiu daca am mers cu muzica in boxe de doua ori. Mi se pare de prost gust, ca sa auzi ceva trebuie data tare, la semafor pari ca un pitigoi etc. Cumpara-ti in sistem de comunicatie performant si ai scapat de griji. Uite, asta e un om cu bun simt si cu civilizatia prin educatie in sange! Sa traiesti, Luigi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 goldwing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 goldwing Da, ai dreptate, exista si exceptii la civilizatia japonezilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihhai88 Postat Martie 5, 2017 Autor Share Postat Martie 5, 2017 Yamaha V-Star Deluxe » Post actualizat in 05 Mar 2017 21:37M-am gandit si la varianta unui sistem de comunicare doar ca aveam boxa asta la indemana. Coliere de tevi am vazut si eu, nu sunt sigur daca se potrivesc pe filetul de 1/4 al clemei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 Si daca nu se potriveste, folosesti reductoare. Coliere + reductoare = 20 de lei, maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Daaaaaaa' suptufaruu ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 De ce tre' sa auda toata lumea ce asculti tu? Ia-ti 'reaqu niste casti! man, de ce au voie toti sa ma deranjeze pe mine cu muzicile lor de rahat? si eu nu am voie sa-i deranjez pe ei? wtf? daca hauleu mama are voie sa-si asculte muzichia apoi ... am si eu voie, oi avea un ou in minus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate