XaeL Postat Mai 30, 2017 Autor Share Postat Mai 30, 2017 daca tot a fost "descoperit" .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 XeaL ce user ai pe youtube » Post actualizat in 30 May 2017 10:52 Hai ca am vazut filmarea O intrebare: era drum cu sens unic ? Sau erau 2 benzi?, nu imi dau seama » Post actualizat in 30 May 2017 10:54 Adica , era posibil ca din sens opus sa vina alta masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 @XaeL - n-are nimic, asa te intaresti. Dar, ma men, nu stiu cum oraginezi tu plimbari prin care excluzi incepatorii, ca pe tine te-a trantit o curba larga si a fost fix pentru ca esti incepator.Iti zici eu cum faci, parerea mea e ca mai bine vii pe pista pana mai intelegi cum e treaba cu curbele cat sa se sedimenteze bine in creier(fara misto), decat sa-ti incerci norocul cu dintii prin balustradele alea.Daca pentru aia de la Suceava e departe si scump, tu n-ai nicio scuza.Si poti sa nu te mai alinti ca vrei sa afli motivul pentru care ai cazut, ca il stii si tu prea bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 XeaL ce user ai pe youtube » Post actualizat in 30 May 2017 10:52 Hai ca am vazut filmarea O intrebare: era drum cu sens unic ? Sau erau 2 benzi?, nu imi dau seama » Post actualizat in 30 May 2017 10:54 Adica , era posibil ca din sens opus sa vina alta masina? E pe transbucegi boss, la piatra arsa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 daca tot a fost "descoperit" .... Pe Lepsa "iti iesea" mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Booon , intrebare : de ce nu ai strans mai mult pe interior cand ai vazut ca pe exterior este pietriş, curba era larga, nu era ca si cum , nu ai fi putut sa o iei daca strangeai mai mult? » Post actualizat in 30 May 2017 11:12 Booon , intrebare : de ce nu ai strans mai mult pe interior cand ai vazut ca pe exterior este pietriş, curba era larga, nu era ca si cum , nu ai fi putut sa o iei daca strangeai mai mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Au venit sefii apexului )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 30, 2017 Autor Share Postat Mai 30, 2017 (editat) sens dublu, vizibilitate cam deloc, eram primul. putea veni ceva din fata. de asta am luat larg curba. ca trebuia sa o iau mai incet, asta am stabilit deja. Editat Mai 30, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Chiar eram curios cata lume o sa se bucure cand o sa se intample chestia asta )).. Desi imi pare rau.. Am trecut si eu si multi prin chestia asta,chiar daca eram mult mai tanar si mult mai naiv.. Stai citesti,te uiti pe net si zici hai ma cat de greu poate sa fie,dar motociclismul e unu din multele lucruri din viata pe care il poti invata doar din experienta.. Si atunci cand zici ca esti zmeu,bong,patesti fix ce ai patit tu,eu,altii,deoarece creieru nostru e facut sa functioneze conservator,si va raspunde de fiecare data la fel cand il pui in aceeasi situatie,asta pana cand il inveti sa faca altceva. Primu instinct cand vezi ca ai intrat prea tare in curba e sa franezi,dupa ce ai luat 1 milion de curbe poti sa analizezi si alternativa si sa iti infranezi instinctu asta si sa te concentrezi pe curba,nu pe balustrada. Intr adevar ai cazut din cauza nisipului,dar asta doar pentru ca daca nu era acolo,cu siguranta te oprea balustrada.. Daca o vezi ca pe o rusine si nu renunti la orgoliu,macar sa fii un pic mai umil si sa accepti ca mai ai lucruri noi de aflat,nu vei invata nimic din asta. Numa'bine! » Post actualizat in 30 May 2017 11:26LE: Acum am vazut explicatia ta.. Nu ai luat curba larg ca ai vrut sa iei curba larg..Ai inceput sa franezi cu mult inainte de curba si asta te a scos larg..ma rog,poate ca trebuia sa citesc postu tauinainte sa il postez pe al meu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 30, 2017 Autor Share Postat Mai 30, 2017 Nu te chinui.....noi suntem doar muritori de rand... Tu, clar » Post actualizat in 30 May 2017 12:19 @hypno. De ce zici ca franarea dinainte de curba m-a scos larg?nu imi dau seama de legatura dintre cele doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Pai pentru ca asta face franarea,indreapta moto. Dar am si zis eu gresit ,pentru ca e unghiul filmat cam aiurea,dar se vede un semn rutier de curba cand tu inca franai,si dupa cazatura se vede mai clar (poti aprecia mai bine de unde a inceput curba) ca inca erai pe frane in curba , nu numai inainte. » Post actualizat in 30 May 2017 12:57Off: e deschis Transbucegi pana la Piatra,fara zapada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hypnotech24 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Se numeste trail braking,dar dupa cum ziceai si tu,e la cu totul alt nivel de experienta si clar nu pe strada.. » Post actualizat in 30 May 2017 13:12In restu de 99% din cazuri,cand spui frana te referi la faptul ca incetinesti si asta o sa te scoata de pe trasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Te-a scos larg fiindca ai tinut-o vertical fiind pe frine. Poate daca o inclinai mai tare cind ai vazut ca se stringe curba scapai fara tavaleala; dar acolo aveai pietris parca ... caz in care doar o frinare mult mai puternica inainte de pietris ti-ar fi permis sa iei curba "urit", fara stil, dar pe doo roate; sau complet o alta trasa, aia de "curse" exterior-interior-exterior, care prezinta insa ceva pericol pe strada la virajele la stinga. Una peste alta, norocos intr-adevar ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 30, 2017 Autor Share Postat Mai 30, 2017 (editat) off: era deschis pana la Piatra Arsa si cand am fost eu, data se vede pe filmare. era putina zapada sus, dupa Dichiu, aproape de Piatra Arsa, cam pe jumatate de sens. portiuni scurte, oricum. ma uit acasa dupa filme, le am pe HDD cred. on: am inteles ideea cu franarea. si cu psihicul. aici as avea o paranteza legat de frustrarea pe care o aveam cu conditiile de drum (si care a avut un efect paradoxal - m-am enervat si am dat mai tare decat era cazul prin nisipurile alea). in fine, orice zic in plus o sa fie interpretat ca scuza, alint, negarea realitatii o sa imi aleg alte trasee pe viitor, mai largi si mai bine asfaltate (gen Siriu, Lepsa), mai pun mana pe un film pe youtube, etc... si poate nu o mai dau pe jos Editat Mai 30, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Te-a scos larg fiindca ai tinut-o vertical fiind pe frine. Pai pentru ca scrie pe internet sa nu franezi in curba si uite ce se intampla. Practica ne omoara. Motociclismul nu se invata pe forum, dar nici nu-i recomandat sa-l inveti prin parapeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Pai pentru ca scrie pe internet sa nu franezi in curba si uite ce se intampla. Practica ne omoara. Motociclismul nu se invata pe forum, dar nici nu-i recomandat sa-l inveti prin parapeti. Sa stii ca si eu am patit la fel, nu franam in curba pentru ca stiam ca nu ai cum sa franezi in curba. Prima data cand am franat m-a indreptat instant si iar m-am speriat. Pana cand am inceput sa franez aplecat si am vazut ca poti sa pastrezi si trasa. Practica e mama invatarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 (editat) ^^ tocmai de-aia am zis ca mai bine te duci intr-un loc unde inveti si dupa aia vii cu bagajul de reflexe mai conturat un pic. Una e cand iti testezi limitele pe serpentine (ceea ce e total gresit si latra forumurile de 15 ani) si alta e cand mergi de 3 ori mai tare in locul unde exersezi, si apoi vii pe serpentine si mergi 50%, relaxat, si in caz ca te surprinde ceva ai loc de unde sa dai de la tine.Pentru ca, o chestie pe care nu o zice nimeni e ca tot tipul vor exista curbe care sa te surprinda, indiferent de experienta, ca mereu sunt drumuri noi sau vrei sa mergi pe trasee noi. Dar parca altfel e cand te surprinde si stii ce sa faci la nivel de reflex si treci prin ea no problem. Na fiecare cum considera Editat Mai 30, 2017 de LimpTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 30, 2017 Autor Share Postat Mai 30, 2017 (editat) Sa stii ca si eu am patit la fel, [...] Pana cand am inceput sa franez aplecat si am vazut ca poti sa pastrezi si trasa. Practica e mama invatarii 1. ce ziceai cu zeii apexului? 2. cand mai iesim cu mobrele poate imi tii si mie un crash course . pana acum nu am vazut niciun sfat de la tine » Post actualizat in 30 May 2017 13:58 ^^ tocmai de-aia am zis ca mai bine te duci intr-un loc unde inveti si dupa aia vii cu bagajul de reflexe mai conturat un pic. sugestii? preturi? distanta fata de Bucuresti? Editat Mai 30, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 sugestii? preturi? distanta fata de Bucuresti? AMCkart - 20 lei intrare. Mult mai ieftin ca furca si combinezonul. Nu exista carte sau sfat care sa te invete reflexul. Poti doar sa-i faci suprascriere cu curbe repetate de 1000 de ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 @ Limp TA Il inviti la pista ca sa-ti livreze o pizza sau ce? Pana nu schimba drujba nu are nici un sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 daca am intrat eu cu autobuzul ADV de 260kg si gume dualsport, sigur o sa reuseasca si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Da ,posibil ...dar cand il vad ca sta numai cu piciorul sub schimbator pentru ca la 5500 loveste limitarea ...nu prea vad rostul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 (editat) daca am intrat eu cu autobuzul ADV de 260kg si gume dualsport, sigur o sa reuseasca si el Da ma, dar tu stii bataie. Editat Mai 30, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Da ,posibil ...dar cand il vad ca sta numai cu piciorul sub schimbator pentru ca la 5500 loveste limitarea ...nu prea vad rostul. N-ai nevoie sa schimbi mai mult de a 2-a pe kartodrom. Si e oricum mult mai tehnic. Ideea e sa inveti curbe nu blana in linie dreapta 1km pe Adancata. Curbe inveti repetand curbe, iar AMCkartul are toate tipurile de curbe. Se tineau cursuri odata acolo. Da ma, dar tu stii bataie. "U funny, i like you" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 (editat) Lasa ma ca nu mai zic nimic. Ca asa-i in tenis, eu am fost in spatele lui si daca incerc sa spun ceva sunt sigur ca se gaseste unu care stie mai bine ca mine ce s-a intamplat. @GoodKat Esti total pe langa la faza asta. Am folosit la circuit un motor despre care mi s-a spus ca este depasit si catastrofal asa ca am idee despre ce inseamna sa mergi impotriva curentului pe linia respectiva. » Post actualizat in 30 May 2017 14:38 Se viseaza frumos ca motoarele alea de 500 au pedale stoc si ating de pamant la fel de rapid ca motoreta lui Xael. Editat Mai 30, 2017 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate