DArtagnan Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Hello colegi. Am și eu o mica problema și sper sa mă ajutați. Pe Aprilia Tuono din 2005, am pus xenon pe faza scurta. Nici n am inceput sa-l folosesc bine că becul de aprinde doar când vrea el. Sau de aprinde și se atinge. Să fie din cauza chinezării sau motorul nu suportă așa consumator? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Ale dracu ele de litere cum le mai nimeresti si tu )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 6, 2017 Autor Share Postat Martie 6, 2017 :-) mobilul auto-corecteaza. Scuzati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 (editat) de ce nu comanzi tu frumos de pe ebay becuri pt faza scurta/lunga care se vad ca si xenonul ? cu 40 de euro iei faza lunga scurta si nu te complici cu cablaraie xenoane alte cele, plus ca sunt si omologate acele becuri cam asa se vad la mine becurile Editat Martie 6, 2017 de cristi2868 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 6, 2017 Autor Share Postat Martie 6, 2017 Bună idee. Merci. Sunt incepator, acum e descopăr. Dacă tot mă înveți, ai idee ce becuri? Merci, sar'na! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 "sa imite xenonul" e doar cocalarism... Daca vrei sa mai multa lumina, ia becuri halogen cu plus de luminozitate... osram night breaker unlimited sau, mai noi si se pare ca mai bune, laser. Le gasesti pe net, inclusiv pe emag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 6, 2017 Autor Share Postat Martie 6, 2017 Ai dreptate iar eu nu mă consider cocalar Sper să găsesc becurile vechi să aflu ce cumpăr. Merci colegii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 sa imite ? nu imita vede la fel ca un halogen doar ca e lumina alba plus ca daca e sa iti faca un control un rar si te ia la puricat sa vezi cum dai frumos acel xenon jos si daca vrei si mai multa lumina cumperi LED pt faza scurta si lunga care sunt mult mai puternice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Si led-ul tot ilegal e. Un halogen nu are cum sa fie la fel de luminos ca un xenon... sa "se vada" se intelege "sa arata ca", sa imite. Iar lumina alba nu e mai buna, e chiar mai proasta... ochiul uman e obisnuit cu lumina putin mai galbuie, are cea mai buna vizibilitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 6, 2017 Autor Share Postat Martie 6, 2017 Cristi, fi amabil te rog, CE becuri merg pe fazele scurta/lungă. Sau e de la motor la motor? Merci » Post actualizat in 06 Mar 2017 14:58 Dacă led e ilegal, atunci pass Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 ledurile le pui pe riscul tau nu sunt deloc recomandate daca ai un respect pt ceilalti participanti la trafic depinde ce socul ai la mine e h 9 pe lunga si h11 pe scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 6, 2017 Autor Share Postat Martie 6, 2017 Merci! Trec pe normale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 http://www.ebay.de/itm/H7-XENON-GLUHLAMPEN-12V-55W-9500KELVIN-BLUETECH-PLUS-Extrem-Xenon-LOOK-Optik-/222284505053?hash=item33c1305fdd:g:FpYAAOSwxN5WUGGT astea sunt becuri normale omologate ce imita xenon ledurile sunt alta treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 6, 2017 Autor Share Postat Martie 6, 2017 (editat) Merci frate. Nu led Apreciez Editat Martie 6, 2017 de DArtagnan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Cand am zis ca sunt imitatie de xenon si sunt cocalarism, ai zis ca nu... fix asta sunt, niste gunoaie cu lumina alba si chioara. Dar e ok, colegu' le apreciaza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 daca ai citi mai bine ai vedea ca a spus PAS ledurilor cand o sa ai vreodata ocazia in viata ta sa vezi cum lumineaza strada "becurile astea de cocalari " sau cum numesti tu modelul asta ti-ai retrage cuvintele asta prin lupe,fara lupe e o lumina risipita, te salut din mers mare mester Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 am avut f4i cu lupe si xenon 5k. noapte, ploaie, ceata, ceata noaptea, bateau fenomenal. la masina am halogen night rahat pe oglinda si nu se compara. lupe + xenon 4300 sau 5k sunt net superioare la absolut orice gunoi poti pune pe oglinda fie halogen sau nu. dar neaparat lupa. xenon fara lupa e keke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 9500 kelvin ? Succes. Cumpără becuri halogen cu plus de vizibilitate sau montezi proiectoare cu lupă pe actualul far, dar nu mai combina prostii de becuri (halogen, xenon, led și altele) cu farul original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 daca ai citi mai bine ai vedea ca a spus PAS ledurilor cand o sa ai vreodata ocazia in viata ta sa vezi cum lumineaza strada "becurile astea de cocalari " sau cum numesti tu modelul asta ti-ai retrage cuvintele asta prin lupe,fara lupe e o lumina risipita, te salut din mers mare mester doar lupele te ajuta, ca in rest... becurile alea sunt niste chinezarii supraevaluate. nu vad de ce mi-as retrage cuvintele, din moment ce si tu imi dai dreptate, ca au o lumina risipita (fara lupe) n-au alea 9500k, ca era albastra-mov lumina... dar tot prea alba e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Mai, nu stiu daca Night break-urile de la osram chiar dau mai multa lumina....ce pot sa iti spun este ca mie mi se ard in draci pe masina. Nu ma apuca anul cu ele. E drept ca sunt mai albe. Inca nu am avut curaj sa revin la becuri normale pe masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 6, 2017 Share Postat Martie 6, 2017 Le am de un an pe masina si de un an pe moto, pana acum nu s-au ars. Si da, dau mai multa lumina... am vazut asta pe masina, unde farurile sunt chioare din fabrica si diferenta e vizibila Laser cica sunt mai bune, n-am probat inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 6, 2017 Autor Share Postat Martie 6, 2017 Dragi colegi de sosea, nu va certati :-) Va multumesc pentru sfaturi. Trebuie sa fac ceva, 'xenonu' se aprinde cand vrea el iar becurile normale sunt ca niste lumanari, nici nu ma incument sa merg prea tare, vad la max 10 m. Merci fain! Va anunt ce am facut PS am zis pas la LED, nici eu n-as vrea sa ma orbeasca cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 http://osram-partner.aspad.ro/bec-motocicleta-h7-night-racer-plus-90-blister-1-buc-122627.p.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 Să vezi lumină pe V-strom, becuri clasice... Contează mult cum a fost proiectată oglinda farului, dar nu ar strica să verifici cât curent ajunge la bec, e posibil să"piardă" ceva intensitate pe traseu. Vorbesc serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 7, 2017 Autor Share Postat Martie 7, 2017 Să vezi lumină pe V-strom, becuri clasice... Contează mult cum a fost proiectată oglinda farului, dar nu ar strica să verifici cât curent ajunge la bec, e posibil să"piardă" ceva intensitate pe traseu. Vorbesc serios. Merci Lucian, o sa verific! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate