Denis D Gabriel Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 Salut , imi poate spune si mie cineva unde gasesc seria sasiului sau serie ceva pentru determinarea modelului sau anului de fabricatie pe modelele Piaggio ciao,Si ,Bravo,etc, Cele cu pedale ma intereseaza, Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 10, 2017 Admin Share Postat Martie 10, 2017 Orice motocicleta sau scuter are seriile pe cadru. Cauta sub far sau rezervor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis D Gabriel Postat Martie 11, 2017 Autor Share Postat Martie 11, 2017 multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Vezi colegu'pe aripa spate dreapta sub portbagaj.E placuta nituita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi29091989 Postat Marți la 17:37 Share Postat Marți la 17:37 Salut nu găsesc seria la un scuter piagio fre 49cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Marți la 17:46 Moderatori Share Postat Marți la 17:46 Fain ai intrat cu bocancii in el de forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Marți la 17:56 Share Postat Marți la 17:56 Acum 18 minute, costi29091989 a spus: Salut nu găsesc seria la un scuter piagio fre 49cc Bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 17:57 Share Postat Marți la 17:57 Acum 17 minute, costi29091989 a spus: Salut nu găsesc seria la un scuter piagio fre 49cc E un enunt? Vrei un premiu? Doresti ceva? Ca nu prea imi dau seama... Kollar, ai legatura! _____ Hahaha, am postat deodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Marți la 18:18 Share Postat Marți la 18:18 Acum 40 minute, costi29091989 a spus: Salut nu găsesc seria la un scuter piagio fre 49cc Probabil s-a varsat, in mers, pe jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Marți la 18:24 Share Postat Marți la 18:24 Acum 26 minute, apriliacluj a spus: E un enunt? Vrei un premiu? Doresti ceva? Ca nu prea imi dau seama... Kollar, ai legatura! _____ Hahaha, am postat deodata Haha, nu stiam ce sa aleg, aveam doua variante. A doua era: " Nici eu. Dar nici nu ma intereseaza". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 18:46 Share Postat Marți la 18:46 Corect! Una din mottourile mele, nici nu stiu si nici nu ma intereseaza! _____ Acum 29 minute, Jebelu a spus: Probabil s-a varsat, in mers, pe jos... Sau a cazut in baia de ulei... Cu ralanti cu tot _____ Si totul se datoreaza unor semne de punctuatie, pffff Adica lipsei lor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Marți la 23:03 Share Postat Marți la 23:03 Acum 4 ore, apriliacluj a spus: Sau a cazut in baia de ulei... Cu ralanti cu tot ... Nu-i bai, se scoate cu magnetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Miercuri la 06:01 Share Postat Miercuri la 06:01 11 hours ago, apriliacluj said: Una din mottourile mele, Spune dupa mine: unul, unul, unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Joi la 06:54 Share Postat Joi la 06:54 unul unul unul multumit? te-am notat in caiet grammar nazi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate