Axa cu Scame Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 In centrul campodromului a fost loc berechet pentru a "manevra" motoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Seara incepe distractia si mai apriga....imi pare rau ca nu l-am prins si pe Big,care nici in ruptul capului nu vroia sa plimbe mai putin de 3-4 fete odata Aici "InXS" cu honda lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Nu puteam merge la culcare fara ceva fum si cauciuc incins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Big, care Duminica dimineata incerca sa scape de durerea de cap si a-si aduca aminte ce a facut in seara dinainte...gasise niste cauciuc topit pe cilindri si coturi, si nu mai stia cine ramasese descult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Duminica la pranz ne parea rau ca a fost asa scurta distractia, mai ales ca noi nu am putut ajunge decat sambata...asa ca de la Ploiesti am plecat la Azuga sa facem un gratar. In prim plan, Hasu si Alin, gazdele noastre din Azuga . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Aici aveti 2 pasageri fericiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Popas pe Posada...Ne-a plouat mai tot timpul ,dar tot nu ne-am fi intors acasa asa repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Mascota expeditiei, care ne indica viteza de croaziera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Pauzele lungi si dese, Cheia marilor sucese Big, Subsemnatu si Catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Per total a fost frumos, chiar daca am inghitit ploaie la greu...Cea mai naspa faza a fost cand am coborat Posada noaptea pe ploaie, printre tiruri...In Azuga a trebuit sa surubarim la 2 motoare din 5 si ne-a prins noaptea...a trebuit sa mergem incet si cu grija.Aproape de Bucuresti am avut iar o sedinta tehnica, 2h...am ajuns acasa la 4 dimineata, plecati de la 8:30 din Azuga.Obositi, dar ce e important e ca am ajuns toti si intregi A dracului, la iapa mea nu a trebuit nici macar sa-i arat surubelnita , principala preocupare era sa o tin sa nu fuga prea tare, ca era zeama pe jos si vizibilitate cam naspa...parca vrea sa imi faca in ciuda ca o dau, asta cred ca a fost ultimul ei drum inainte sa ne despartim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metall Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 Ba a fost marfa mi-a placut la maxim am fost si vineri shi sambata cam nasol cu ploaia vineri da in orice caz trupele au meritat sambata insa... nu am cuvinte m-am distrat toata ziua imi pare rau ca nu am vazut vita de vie a trebuit sa prind autobuzu, ca de nu am cort. Mai vrau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 Bai mai terminati-va mah ca si asa sunt destul de ofticat!!! Si tu Axo, la ce ai pus pozele?! Sa imi faci in necaz nu-i asa Lasa ca vezi tu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BED2BONE Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 Intalnirea de la Ploiesti a fost super.Laudabila initiativa cu benzina,nu am cuvinte,pacat ca vreemea ne a tinut cu noi,vineri noapte m-am umplut de apa pana la chiloti aproape ca incepuse sa se infiltreze si in cort.sambata vroiam sa o sterg,noroc ca nu am plecat altfel pierdeam o distractie pe cinste.Vreau sa-i felicit pe organizatori desi i-am felicitat si personal pentru ca aceasta intalnire a avut toate ingredientele unei intruniri.Bravo voua !!!! Locatia superba corturile pazite muzica buna preturi ieftine,BENZINA....Jos palaria.Si oricum ca sa incheiem totul intr-un mod placut am mai dat o fuga si pana la azuga la un gratar.Bine ca ne-am intors duminica noaptea fie si la 4 dimineata pentru ca dupa aia am inteles ca a inceput sa ninga la sinaia.A mai fost misto si faptul ca am reusit sa cobor posada cu cricul pus pe o ploaie mocaneasca si pe noapte si nu stiam ce dracu croncaie la motor cand ma aplecam inspre dreapta.A meritat una peste alta,ar mai fi multe de spus da mi-e ca scriu romane apoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 Domnu' BED2BONE s-a sacrificat in mod exemplar pentru binele comunitatii rupte de foame, in timp ce noi salvam aprinderea unui Nipru de ploaia cea rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dualtech Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 Doar acum, dupa ce am citit si auzit impresiile de dupa festival, suntem cu adevarat multumiti si fericiti! Fara voi nu am fi reusit sa organizam acest prim MOTORROCK! Va multumim foarte mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 Mai terminati-va mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Mai 21, 2004 Share Postat Mai 21, 2004 Din ce observ io a fost o distractie pe cinste. Numai ghinionistii si incepatorii - asa ca mine nu au fost acolo. Dar promit ca o sa ma revansez la urmatoarele intalniri. Trebe doar sa-mi iau permisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Mai 21, 2004 Share Postat Mai 21, 2004 Bey, si eu sunt incepator si-am fost ! asa ca asta nu este o scuza. Si in prima zi a fost si instructorul de moto, marfa instructor nu ? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 21, 2004 Share Postat Mai 21, 2004 Mai terminati-va mah ai lipsit cumva de acolo sau esti nefericit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Mai 22, 2004 Share Postat Mai 22, 2004 Am lipsit! Si ma consolasem cu ideea ca a plouat si a fost naspa. Si voi mi-ati distrus "apararea"!! Numai Axa e de vine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Mai 28, 2004 Share Postat Mai 28, 2004 Poze de la festivalul MotorRock Ploiesti au fost introduse pe situl clubului SilverPistons la pagina "Poze". Pozele au fost facute atat de catre noi cat si de Axa cu Scame, Mihai (Jack Daniel's), Biggy si alti prieteni care au participat la festival si carora le multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeXuS Postat Iunie 6, 2004 Share Postat Iunie 6, 2004 Misto pozele Mi-am adus aminte cat de misto a fost Putem folosi cateva poze sa le punem pe site la noi? (www.nexusromania.ro) Aproximativ 10? Andy - NeXuS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate